فارس/ نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: عدم توجه به نيروهاي انقلابي، مردمي و افرادي که مي خواهند براي سربلندي انقلاب و نظام افتخار آفريني کنند، از مصاديق نفوذ است.
اسماعيل کوثري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرگزاري بسيج، با اشاره به تاريخچه تشکيل نيروي مردمي بسيج، اظهار داشت: بسيج سال 58 با فرمان رهبر کبير انقلاب با عنوان ارتش 20 ميليوني مردمي، 10 ماه پيش از آغاز جنگ تحميلي، تشکيل شد.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به بروز تفکرات ليبرالي در برابر بسيج، تصريح کرد: بني صدر خائن که در زمان تشکيل بسيج رياست جمهوري را بر عهده داشت، به بهانه اينکه نيروهاي مسلح که منظور سپاه و کميته انقلاب اسلامي بود، اجازه نمي دهند من کار خودم را انجام دهم، سمت فرماندهي کل قوا را از امام خميني(ره) کسب کرد؛ بني صدر با وجود اينکه احتمال تجاوز خارجي به کشور وجود داشت و امنيت ضعيفي در مرزها وجود داشت، از تجهيز و توسعه بسيج خودداري کرد. در اين برهه زماني، تفکرات ليبرالي در مقابل بسيج آغاز شد و به همين واسطه خيانت هاي بزرگي عليه انقلاب و نظام جمهوري اسلامي صورت گرفت.
کوثري با بيان اينکه اين تفکر مخرب، امروز هم در دولت وجود دارد، افزود: متأسفانه دولت تدبير و اميد با تفکر وابستگي، خوش بيني و خوشخيالي به غرب و آمريکا و با تصور اينکه آنها مي توانند مشکل ملت ايران را حل کنند، در حال خوش خدمتي به غرب است. امروز مي بينيم همان راهي که بني صدر 36 سال پيش طي کرده بود و آسيب هايي را به نيروهاي انقلابي کشور وارد کرد را امروز دولت ما دنبال مي کند و به صراحت مي بينيم که مسؤولين دولتي به ضديت با بسيجي مي پردازند که حضرت امام (ره) فرمان تشکيل و توسعه آن را صادر کرده بودند.
وي بسيج را بازوان انقلاب خواند و گفت: اين بسيج بود که در تمامي صحنه هاي تاريخ انقلاب با قدرت توانست در برابر توطئه هاي دشمن بياستد و آنها را خنثي سازد. صهيونيسم جهاني همواره در تلاش بوده است تا بسيج را از نظام جدا کند که اين نقشه شوم با تدابير هوشمندانه امام خميني و رهبر معظم انقلاب نقش بر آب شده است.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اذعان داشت: حضور بسيج هميشه حلال مشکلات بوده است، بنده به جرأت مي توان بگويم که در زمان جنگ تحميلي، چنانچه بسيج در کنار ارتش و سپاه قرار نمي گرفت، نمي توانستيم دشمن بعثي را از کشور بيرون برانيم؛ اين نقش نيروهاي با انگيزه الهي بسيج که اخلاص عملشان زبانزد بود باعث شد آن حماسه بزرگ دفاع مقدس بوجود بيايد.
وي با اشاره به نقش بسيج در عرصه هاي سازندگي، اظهار داشت: نيروهاي مؤمن و انقلابي بسيج همواره در راه رشد و آباداني نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تلاش مي کنند، بسيج در کمک به محرومين و مستضعفين در دورترين نقاط کشور فعال بوده و اين بسيار ارزشمند است؛ فعاليت هاي بسيج محدود به عرصه هاي امنيتي و سازندگي نمي شود بلکه اين نيروي با نشاط مردمي در تمامي عرصه ها ورودي موفق داشته است، ما يادمان نمي رود سالي که بسيج به کمک وزارت بهداشت شتافت و با طرح واکسيناسيوني که در عرض چند روز در کل کشور اجرا شد، جامعه را از يک تهديد بهداشتي و درماني بزرگ نجات داد.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينکه مقابله با توطئه هاي دشمن از جمله اهداف اصلي بسيج است، خاطرنشان کرد: بسيج در کنترل و مهار فتنه 88 نقشي محوري ايفا کرد و از طرفي هم اين بسيجيان بودند که حماسه بزرگ 9 دي را رقم زدند تا ريشه فتنه برچيده شود؛ با اين وجود دولت به اصالت اين نيروي انقلابي و هميشه در صحنه بي توجه است.
وي به بي توجهي دولت يازدهم به بسيج در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و افزود: در ماده 197 برنامه پنجم توسعه، مستقيما براي بسيج تعيين و تکليف شده بود و در ماده 196 نيز در قالب تقويت بنيه دفاعي کشور صحبت شده بود، يعني اين دو ماده در برنامه پنجم توسعه براي تقويت بسيج تدوين شده بودند، اما در برنامه پنج ساله ششم توسعه، دولت بسيج را بطور کلي حذف کرده است که بايد گفت در اصل مردم را حذف کرده چرا که بسيجيان همان آحاد مردم هستند.
کوثري تصريح کرد: اين برنامه به گونه اي تدوين شده است که گويي نويسندگان آن در کشور حضور ندارند و از بيگانگان و دشمنان انقلاب براي حذف بسيج دستور گرفته اند، حتي در احکام دايمي هم که به عنوان مقدمه برنامه ششم که دولت براي مجلس فرستاده نيز در بررسي هايمان اصلا از دفاع و امنيت چيزي مشاهده نکرديم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي حذف بسيج از برنامه ششم توسعه را يک اقدام حساب شده دانست و گفت: به نظر من اين يک اقدام حساب شده از طرف استکبار جهاني است که متأسفانه دولت مردان ما به آن بي توجه بوده اند؛ من دعا مي کنم که انشاءالله بي توجهي هاي صورت گرفته غيرعمدي بوده باشد اما بايد گفت که حداقل بين کارشناسان سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور و کارشناسان دولت قطعا قصد و عمدي وجود داشته در اين کار و متأسفانه مسولان مربوطه اين را پيگيري نکرده اند.
وي با اشاره به مظلوميت بسيج در اين برنامه، تأکيد کرد: بسيج به اين مسائل توجهي نمي کند، چراکه مي دانيم مردم عاشق نظامشان و عاشق ولايت هستند و با محدوديت ها و فشار هم به کار خود ادامه مي دهند.
کوثري در ادامه حذف بسيج از برنامه ششم توسعه را مصداق نفوذ خواند و گفت: آن نفوذي که رهبري هشدار داده بودند همين ها است، يعني عدم توجه به نيروهاي انقلابي، مردمي و افرادي که مي خواهند براي سربلندي انقلاب و نظام افتخار آفريني کنند.
عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينکه مجلس پيگير چرايي حذف بسيج از برنامه ششم توسعه خواهد بود، گفت: انشاءالله خود دولت اين ضعف برنامه ششم را تا قبل از اتمام تعطيلات مجلس اصلاح مي کند، البته ما مي دانيم که دولت نمي خواهد مجلس نهم پيگير برنامه ششم توسعه باشد و قصد دارد که کار به مجلس بعد سپرده شود و با اين خيال که مجلس دهم تابع دولت به اصطلاح راستگو است، مي خواهد اين برنامه در مجلس بعد به تصويب برسد.
وي به شعار دولت راستگويان اشاره کرد و اذعان داشت: علي رغم شعار دولت يازدهم، بايد گفت که دولت يازدهم نسبت به دولت هاي قبلي بسيار دروغگوتر است. امروز موجي از بد بيني در بين مردم نسبت به دولت بوجود آمده است، دولت مراقب باشد کاري نکند که مردم انقلابي ايران نسبت به آنها کاملا بدبين و بي اعتماد شوند.
نماينده مردم تهران در مجلس در پايان با بيان اينکه هنوز بحث هاي بررسي برنامه پنج ساله ششم در کميسيون تلفيق آغاز نشده است، تصريح کرد: قطعا ما اين مسئله را در اولين جلسه کميسيون که با حضور برخي مسؤولين دولت از جمله آقاي نوبخت برگزار مي شود مطرح خواهيم کرد و از دولت مطالبه مي کنيم تا آنها خيال نکنند که ما نسبت به اين مسئله مهم بي تفاوتيم؛ ما به عنوان يک بسيجي و خادم مردم پيگير اين موضوع مي شويم تا حداقل همانند برنامه پنجم در قالب يک يا دو ماده در کل برنامه ششم آورده و تصويب شود.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar