ايرنا: ˈعلي ايرانپورˈ افزود: طي دو يا سه روز گذشته 34 نفر از طراحان سوال از رييس جمهوري امضاي خود را پس گرفتند.
وي ادامه داد: اين موضوع به دليل فرمايشات رهبر معظم انقلاب در سفر اخير ايشان به استان خراسان شمالي بود که بر همدلي و وحدت قوا تاکيد کردند.
اين عضو فراکسيون رهروان ولايت مجلس شوراي اسلامي افزود: من يکي از کساني بودم که امضاي خود را به دليل فرمايشات رهبر انقلاب پس گرفتم.
ايرانپور افزود: طبق آيين نامه داخلي مجلس اگر تعداد امضاهاي طرح سوال از رييس جمهوري به زير 74 برسد طرح سوال منتفي است ولي پس از اعلام وصول طرح سوال و بعد از پس گرفتن امضاهاي عده اي از نمايندگان يک هفته براي تعيين تکليف وضعيت طرح سوال از رييس جمهوري فرصت لازم است تا اگر کساني صلاح ديدند ظرف اين يک هفته امضاهاي خود را پس بگيرند يا اضافه کنند.
وي ادامه اداد: پس از اين، يک هفته وضعيت طرح سوال از رييس جمهوري مشخص مي شود.
در ماده 196 آيين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي آمده است: بر اساس اصل 88 قانون اساسي در صورتي که حداقل يک چهارم کل نمايندگان بخواهند درباره وظايف رييس جمهوري سوال کنند، بايد سوال يا سوالات خود را بطور صريح ، روشن و مختصر همگي امضا و به رييس مجلس تسليم کنند.
رييس مجلس نيز موضوع را در اسرع وقت به کميسيونهاي تخصصي مربوط ارجاع ميدهد و هر کميسيون موظف است حداکثر ظرف يک هفته با حضور نماينده معرفي شده رئيس جمهور به آن کميسيون و نماينده منتخب سوال کنندگان، تشکيل جلسه دهد.
در اين جلسه نماينده رييس جمهوري، پاسخ مقتضي را از طرف رييس جمهوري ارائه خواهد کرد تا به نمايندگان سوال کننده گزارش شود.
پس از يک هفته چنانچه هنوز حداقل يک چهارم کل نمايندگان مجلس از سوال خود منصرف نشده باشند، رييس مجلس موظف است در اولين جلسه سوال يا سوالات آنان را قرائت و فوراً براي رييس جمهوري ارسال کند.