فارس گزارش میدهد: زمزمههای سیاسی شدن یک معاونت غیرسیاسی رئیس جمهور
فارس
بروزرسانی
فارس / اين روزها در اطراف معاونت زنان و امور خانواده رياست جمهوري زمزمه هايي به گوش مي رسد که حکايت از تغيير نگاه جدي و سياسي شدن اين معاونت مهم دارد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، معاونت زنان و امور خانواده رياست جمهوري يکي از معاونت هايي است که به دليل داشتن رابطه با کليدي ترين رکن جامعه، مي تواند نقش اثرگذاري در بهبود چهارچوب هاي نهاد ارزشمند خانواده داشته باشد.
رئيس دولت تدبير و اميد با يک تاخير يک ماه و نيمه معاون زنان و امور خانواده خود را معرفي کرد.
زمزمه هاي سياسي شدن يک معاونت رئيس جمهور/ ميتوان سابقه مولاوردي را ناديده گرفت
«شهيندخت مولاوردي؛ معاون زنان و امور خانواده رئيس جمهور شد» انتشار اين خبر بر روي خروجي سايت رياست جمهوري، حکايت از تغييرات گسترده در خط مشي اين نهاد مهم در امور خانواده و زنان داشت.
نگاهي به سابقه مولاوردي نشان مي دهد که وي خط مشي سياسي متفاوتي با دولت اعتدال دارد.
مولاوردي عضو حزب منحله مشارکت است که به گفته برخي از اصلاح طلبان اين حزب بارها در طول دوران رياست جمهوري خاتمي، راه تندروي را پيش گرفته و در کارنامه برخي افراد تاثيرگذار آن، موضوعاتي نظير تحصن و استعفا از نمايندگي در مجلس ششم به چشم مي خورد.
وي در دوران خاتمي نيز مدير ارتباطات بين الملل مرکز امور مشارکت زنان رياست جمهوري بوده است.
نکته جالب اينکه معاون جديد رئيسجمهور يکي از اولين منتقدان دولت روحاني است که در اعتراض به عدم وجود زنان در کابينه يازدهم گفت: سهم زنان در ليست 33 نفره دولت يازدهم صفر است، چرا به زنان اعتماد نميکنند و تناسب رشته با پست مديريتي را به زبان ميآورند، در حالي که يک پزشک اطفال 16 سال وزير امورخارجه کشور بوده است.
البته نام مولاوردي تنها در پاي مقالات فمنيستي به چشم نمي خورد. وي در 8 مرداد سال 1388 و در جريان فتنه پس از انتخابات،با امضاي بيانيه اي بر دروغ مطرح شده از سوي فتنه گران به عنوان تقلب صحه گذاشت.
در بيانيه امضا شده از سوي مولاوردي آمده است: فعالان جنبش زنان از روزهاي نخست اعتراضهاي مدني مردمي به روند نتايج انتخابات، در کنار مردم و همصدا با آنها از حق خود سخن گفته اند. آنها در دل رودخانه هايي که در خيابانها به حرکت در مي آمد حضور داشتند. هم در قلب خيابانها بودند و هم مثل همه خشونتها قرباني رديف نخست! آنها همصدا با مادر ندا ضجه زدند.»
همه ياران مهمترين زن کابينه!
بنابر اين گزارش، اما نکته مهم اين است که قرار است معاونت زنان و امور خانواده رياست جمهوري چگونه و با چه تفکري اداره شود و آيا اين معاونت مهم از اين پس قرار است بيشتر رنگ و بوي سياسي به خود بگيرد؟
برگزاري مراسم توديع و معارفه مريم مجتهدزاده و شهيندخت مولاوردي، تا حدود زيادي نوع نگاه جديد به معاونت زنان و امور خانواده رياست جمهوري را مشخص کرد.
بيشتر افراد دعوت شده به اين مراسم از زنان فعال در امور زنان و البته با گرايش هاي فمنيستي بودند، محکومان فتنه و چهره هاي جنجالي نيز در اين مراسم حضور چشم گيري داشتند، حضوري که با توجه به دعوت رسمي از سوي دفتر رئيس جمهور براي اين مراسم، نشان دهنده علاقه مولاوردي در به به کارگيري اين چهره هاست.
برخي از چهره هاي حاضر در اين جلسه داراي سوابق مورد توجهي در ترويج فمنيسم و البته حمايت از فتنه دارند.
زهرا اشراقي: اظهارنظرهاي روزهاي گذشته اش درباره حجاب و هنجارشکني در اين زمينه، وي را به چهره اي جنجالي تبديل کرده، از مهمانان ويژه مراسم معارفه مولاوردي بود.
فخر السادات محتشمي پور: همسر تاج زاده از محکومان فتنه 88 است که با ارسال گزارش هاي روزانه در فيس بوک اقدام جنجال آفريني درباره وضعيت تاج زاده مي کند. وي در گزارش هاي خود تهمت و افترا به مسئولان جمهوري اسلامي را در دستور کار دارد.
شهلا شرکت: وي به عنوان وکيل تعدادي از متهمان فتنه 88 فعاليت مي کرده و در مصاحبه هاي خود با برخي رسانه ها مدعي وضع بد موکلانش و شرايط سخت براي دفاع از آنان شده است.
نرگس محمدي: وي روزنامه نگار و يکي از فعالان حقوق بشر است که مدتي را به دليل فعاليت در کانون غيرقانوني مدافعان حقوق بشر (وابسته به شيرين عبادي) در زندان به سر مي برد. رسانه هاي ضد انقلاب مدت ها با مانور بر روي محکوميت وي، اقدام به تبليغات رسانه اي عليه ايران مي کردند.
مرضيه قاسم پور: وي نيز يکي از فعالان زنان و داراي گرايش هاي فمنيستي است.
مينو مرتاضي:عضويت در انجمن ملي مذهبي و انجمن مادران صلح گوشه اي از سوابق مرتاضي است. وي در جريان فتنه 88 با امضاي بيانيه هايي بر ادعاي بروز تقلب در انتخابات تاکيد کرد.
زهره عالي پور: فعاليت در زمينه حقوق زنان با گرايش فمنيستي از مهمترين سوابق وي است.
نيره اعظم خوش خلق: عضو مجمع زنان اصلاح طلب و يکي از نمايندگان عارف در انتخابات رياست جمهوري گذشته است. خوش خلق با امضا نامه اي که از سوي برخي فعالان حقوق زنان در تيرماه سال جاري انتشار يافت، خواستار آزادي سران فتنه شد.
زهرا صدراعظم نوري: وي عضو مجمع زنان اصلاح طلب و داراي گرايش هاي فمنيستي است.
در کنار اين چهره هاي افراد چهره هاي شاخص ديگري نظير الهه کولايي،فاطمه راکعي، سهيلا جلودارزاده، اشرف گرامي زادگان، شهلا حبيبي و زهرا شجاعي، چهره هايي بودند که در اين مراسم حضور داشتند.
با توجه به سابقه مولاوردي و همچنين چهره هايي که در اولين مراسم رسمي در کنار وي حضور پيدا کرده اند، حکايت از بروز اتفاقات جديدي در معاونت زنان و امور خانواده رياست جمهوري دارد. اتفاقاتي که مي تواند اين معاونت را در روزهاي آينده به کانون توجه رسانه ها تبديل کند.