خبرآنلاين/ سيدجواد هاشمينژاد فرزند شهيد هاشمي نژاد که خود از خانواده شهدا ترور محسوب ميشود، در زمره اولين افرادي است که در کانون هابيليان به صورت مشخص به مقوله ترور پرداخته است. او خبر جديد را درباره سرنوشت کلاهي و کشميري مطرح مي کند.
بخش هايي از گفتگو خبر فوري با پسر شهيد هاشمي نژاد را در ادامه بخوانيد؛
آيا اقدامي از سوي نهادهاي اطلاعاتي کشورمان براي دستگيري "کشميري و کلاهي " از عوامل ترور مسئولان کشورمان صورت گرفته است؟
در ابتدا بايد به اينکه اشاره کنم که جريان نفاق در سالهاي اخير تلاش ميکند که پيشينه خود را تغيير دهد از اين رو قالب خود را عوض کرده است و در جهت مباحث حقوق بشري که با ذات آنها سنخيت ندارد وارد عمل شده به گونهاي که سرکرده منافقين سالهاست که از صحنه ظاهري حذف و يک خانم جاي وي را گرفته است.
امروز عرصه اظهارنظر براي شبکه نفاق تنگ شده است به گونهاي که اين گروه مجبور ميشود عراق را ترک کند و روزگار آنها در فرانسه زماني که دستور تروريستي ميدادند تمام شده و آنها ديگرفرصتي ندارند که به مانند زماني که شهيد دستغيب را در تهران به صورت انتحاري ترور کردند اظهارنظر کنند و بيانيه بدهند.
در طي سالهاي اخير عرصه براي جريان نفاق تنگ شده و آنها مجبور شدند عراق را ترک و به آلباني پناه ببرند از اين رو در اين عرصه تنگ آنها تلاش ميکنند موضوعات را به صورت معکوس نشان دهند.
اينکه مقام معظم رهبري در سالگرد رحلت امام خميني(ره) فرمودند نگذاريد جاي جلاد و شهيد باهم عوض شود به نظر بنده صراحتا به اين امر اشاره دارد که جريان نفاق درصدد است اقدامات خود را پاک کند و تلاش ميکند کشميريها و کلاهيها را به دست فراموشي بسپارد و از طرفي جنايتکاراني که دست به اقدامات تروريستي زدند به عنوان طلب خود از جمهوري اسلامي ايران طلبکاري کند لذا اين تغيير نگرش به خوبي نشان ميدهد که اين گروه ترس و واهمه را در خود ديدند.
در شرايط فعلي اگر روزگاري حرف ما در جهان خريدار نداشت اما الان وضعيت متفاوت است و ما به دنيا ميتوانيم بگوييم که نه تنها حامي تروريسم نيستيم بلکه قرباني ترور و تروريسم هستيم و بالاترين مقامات ما ترور شدند و اين وضعيت خيلي ميتواند به ما کمک کند ولي ما به دنبال ابن قضايا نيستيم.
احمدشهيد زماني که آمريکاييها خواهان تحريم ما بودند و از سوي اين کشور گماشته شد تا بحث حقوق بشري را در کشورمان پيش ببرد و ما را محکوم کند به راحتي پذيرفت که ايران قرباني ترور است.
بنده در ديدار يک ساعته با احمد شهيد مدارک و اسنادي بينالمللي را که از مراکز مختلف جهاني در باب موضوع ترور جمعآوري کرده بوديم به وي ارائه کردم و آدمي مثل وي نيز قبول کرد که ايران قرباني تروريست است و تاکيد داشت کشوري که قرباني مقوله ترور است از مدار قانون خارج ميشود چراکه کشورها زماني که در مرحله بحراني تروريستي قرار ميگيرند قانون را کنار ميگذارند چنانکه شاهد بوديم ترزامي در جريان حادثه تروريستي که درانگليس رخ داده بود گفت اگر قوانيت حقوق بشر جلوي مبارزه ما با تروريسيم را بگيرد ما اين قوانين را تغيير ميدهيم.
احمد شهيد در اولين قطعنامهاي که پيرامون حقوق بشر ايران صادر کرده بود به صراحت در بند 34 به اسنادي و مدارکي که از کانون هابيليان دريافت کرده بود اشاره و ايران را کشوري قرباني تروريسيم دانست.
درباره کشميري و کلاهي نيز بايد بگويم اين دوفرد شاهکليد بسياري از جنايتهايي هستند که منافقين در ايران انجام دادند، جنايتهايي که به لحاظ بينالمللي و از نگاه کشورهاي متخاصم ايران نيزبه اثبات رسيده است.
مسعود کشميري و کلاهي زندگي مخفي و پنهاني داشتند و تا جايي که من مطلع شدم اين دو نفر به احتمال قوي توسط عناصر خودشان از بين رفتند هرچند مراجع مسئول بايد درباره اين موضوع اظهارنظر کنند و دقيقتر اين موضوع را بيان کنند که تا الان اين موضوع انجام نشده است.
اين نظر شخصي خود من است کشميري و کلاهي از عناصر مهم منافقين بودند که ميتوانستند بسياري از مسائل اين گروهک را فاش کنند.
همانطور که اطلاع داريد پرونده حوادث تروريستي 8 شهريور به دستور امام خميني(ره) در همان روزها بسته شد، آيا اين پرونده هنوز بسته شده است يا شرايط براي آن تغيير کرده است؟
اين پرونده به حادثه 8 شهريور و ترور شهيد رجايي و باهنر ارتباط دارد چرا که مسعود کشميري عامل اين ترور معرفي شده برخي از مقامات آن دوران بود و يکي از چند نفري بود که اجازه داشت بدون بازرسي در شرايط حاد آن روزها که کشور روزهاي حساسي داشت در دفتر نخستوزير حضور داشته باشد.
يک فرد گمنامي مثل کشميري وقتي به درجهاي از اطمينان برسد که بدون بازرسي به دفتر نخستوزير رفت و آمد کند بدون پشتوانه نيست از اين رو مسائل بسياري درباره اين پرونده در ابهام است.
اين پرونده در شرايط خاص آن روزها و البته جنگ يکي دوبار مطرح شد ولي کنار گذاشته است از اين رو نميشود گفت که اين پرونده مخدومه شده است لذا مراجع رسمي بايد توضيح دهند که اين پرونده در چه مرحلهاي است و در چه مرحلهاي کنار گذاشته شد و آيا دوباره قابل بررسي است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار