ايلنا/ نائب رئيس مجلس ششم تاکيد کرد: برخلاف عدهاي که برجام را از ابتدا شکستخورده ميدانستند، برجام دريچهاي براي پيش رفتن به سوي توسعه اقتصادي و اجتماعي و مدل ديپلماسي نوين براي ايجاد تعامل بود.
سيد محمدرضا خاتمي پيش از ظهر جمعه در اولين نشست سراسري روسا و فعالان دوائر اطلاعرساني مناطق حزب اتحاد ملت ايران اسلامي با بيان اينکه برجام دستاوردهاي کم و بيشي داشت، گفت: برجام از ابتدا هم در امريکا مخالفان جدي داشت و جمهوريخواهان در کنار اسرائيل و نيز متحدان عربستاني با اين توافق مخالفت داشتند.
سياستورزي براي اصلاحات در صورت خروج از برجام بسيار سخت است
وي در قسمت داخلي هم براندازان برجام را خلافي ميدانستند که با آن نيز به مقابله برخواستند، اظهار داشت: اکنون مسئولان بايد بگويند که قدرت مهار اين شرايط را دارند و انشاالله که دارند!.
اين فعال سياسي اصلاحطلب با بيان اينکه برخلاف تصور برخي، اروپاييها آنچنان مستقل هم نيستند و کمپانيهاي بزرگ به دنبال منافع و سرمايهگذاري ميروند، اظهار داشت: اگر در مجموع ايران نيز تصميم به خروج از برجام گرفت، سياستورزي براي اصلاحات بسيار سخت خواهد بود.
آشتي با ملت تنها راه مقابله با مشکلات در صورت خروج ايران از برجام است
خاتمي با بيان اينکه در صورت خروج نظام از برجام تنها راه مقابله با مشکلات آشتي با ملت است، تصريح کرد: منظور ما برخلاف اظهارات جريان مقابل آشتي با اصلاحطلبان نيست. رفع حصر يا آزادي زندانيان سياسي مسئله اصلي ما نيست بلکه اين موضوعات نمادي از آشتيپذيري حکومت با مردم است.
وي با تاکيد بر اينکه آشتي با ملت سبب ميشود سختترين گردنهها را نيز طي کنيم و اين تنها مسيري است که ميتوان با فشارها مقابله کرد، خاطرنشان کرد: اگر آشتي با ملت را نپذيريم در برابر فشار خارجي مجبور به فرود آوردن سر تسليم خواهيم بود.
تمام تلاش جريان اصلاحات بايد در جهت آشتي ملي باشد
نايب رئيس مجلس ششم با بيان اينکه تمام تلاش جريان اصلاحات بايد در اين جهت باشد، ابراز داشت: بسياري از کارها را ميتوان با رايزني و گفتوگو پيش برد که اين جنبه در درون جريان اصلاحات انجام نگرفته است. اگر گوش شنوايي براي همه اين اقدامات وجود نداشته باشد، سياستورزي جريان اصلاحات به شدت در آينده دچار مشکل خواهد شد.
خاتمي در مورد نقش اصلاحطلبان در انتخابات آتي کشور نيز بيان کرد: ما بايد دو سوال را در اين خصوص پاسخ دهيم. نخست اينکه چرا بايد در انتخابات شرکت کنيم؟
براي جلوگيري از بدتر نشدن وضع کشور در انتخابات سال ۹۲ شرکت کرديم
وي با بيان اينکه در انتخابات رياست جمهوري سال ۹۲ براي جلوگيري از بدتر نشدن وضع کشور شرکت کرديم، يادآور شد: انگيزه ما از شرکت در انتخابات مجلس هم تشکيل مجلسي بود که ديگر در آن خبري از شعار «مرگ بر اين و آن» نباشد اما آيا الان همين محقق شده است؟!
اين فعال سياسي اصلاحطلب با بيان اينکه سوال دوم ما اين است که برنامه چيست؟، عنوان کرد: ما نياز به برنامهريزي اساسي و کلان سياسي داريم.
اکنون به اندازه افراد اصلاحطلب برنامه وجود دارد
خاتمي با بيان اينکه اکنون به اندازه افراد اصلاحطلب برنامه وجود دارد، گفت: در چنين وضعيتي اتفاق مثبتي رخ نميدهد و به نارضايتيها افزوده ميشود.
وي در توصيه به احزاب اصلاحطلب اظهار داشت: هيچ گاه با صندوق راي قهر نکنيد اما اين بدان معنا نيست که لزوما هر فردي را انتخاب کنيم.
لزوم موضعگيري احزاب اصلاحطلب در خصوص مسائل غيرسياسي
اين فعال سياسي اصلاحطلب با اشاره به اينکه در جناح اصولگرايان، حزبي وجود ندارد که ما بخواهيم در خصوص آن بحث کنيم، تصريح کرد: در جريان اصلاحطلبي نيز بايد بگويم حزب در کشور ما پا نگرفته است و مشکل اصلي ما در اين خصوص موانع امنيتي است. فشارهايي که به لحاظ امنيتي وجود دارد باعث شده ما همچنان در اين نقصان باقي بمانيم.
خاتمي با تاکيد بر اينکه احزاب اصلاحطلب در موضعگيريهاي خود درخصوص مسائل سياسي و غيرسياسي کشور، حضور جدي ندارند، خاطرنشان کرد: احزاب ما در موضعگيريهاي سياسي منحصر شدهاند در حالي که تحولات ما از اين به بعد اجتماعي خواهد بود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار