فارس/ کارشناس مديريت استراتژيک با اشاره به ارائه برنامه جامع پيشنهادي مقابله با آثار تحريمها به رئيس جمهور، گفت: تاکيد بر مقابله با تحريمها نشانه اين است که متوجه شدهاند با برجام به جايي نميرسند و از اروپا براي اقتصاد ما آبي گرم نميشود.
محمدحسن قديري با اشاره به ارائه 12 بسته اجرايي به رئيس جمهور در قالب برنامه جامع پيشنهادي مقابله با آثار تحريمها، گفت: اين برنامههايي که الان به صورت تيتروار مطرح شده در انتخابات سال 92 نيز مطرح و در سال 96 هم تکرار کردند و عناوين پرطمطراقي است.
وي افزود: اما اينکه اصل اين برنامهها چيست بايد منتظر ماند تا از محتواي آن مطلع شد. به هر حال با مشاهده اين عناوين مشاهده کرديم که چيزي راجع به شفافسازي و مبارزه با مفاسد و رانتخواري و مقابله با حقوقهاي نجومي که لازمه کسب اعتماد عمومي است وجود ندارد.
قديري ابيانه تأکيد کرد: رئيس جمهور ميگويد شرايط به گونهاي است که همه نيروها بايد با هم همراه شوند اما ميبينيم که برنامهاي راجع به نحوه تعامل با نيروهايي که توسط دولت به دليل انتقاد از برجام طرد شده بودند ارائه نشده است، لذا خوب بود برنامهاي براي همکاري با نهادهايي که به خاطر انتقاد از برجام کنار گذاشته شده بودند ارائه شود.
اين کارشناس مديريت استراتژيک اظهار داشت: اينکه بر مقابله با تحريمها تأکيد ميکنند نشانه اين است که متوجه شدهاند با برجام به جايي نميرسند و از اروپا براي اقتصاد ما آبي گرم نميشود لذا بايد به نيروهاي خودمان اتکا کنيم.
وي خاطرنشان کرد: جاي يک برنامه هم خالي است و آن در رابطه با کوچک کردن دولت، کاهش هزينهها و جلوگيري از اتلاف سرمايهها در کشور است.
قديري ابيانه در پايان گفت: در هر حال بايد در اين برنامهها صراحتاً به اقتصاد مقاومتي هم اشاره ميشد و برنامهاي براي تنظيم و مديريت واردات به نحوي که جلوي واردات کالاهاي غيرضروري گرفته شود هم ارائه ميشد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار