ميزان/ عضو کميسيون امنيت ملي مجلس گفت: اين کميسيون روز يکشنبه هفته آينده (۲۷ آبان) ايرادات شوراي نگهبان به لايحه الحاق ايران به کنوانسيون مبارزه با تأمين مالي تروريسم (CFT) را بررسي ميکند.
سيدحسين نقويحسيني در گفتوگو با ميزان با اشاره به ايرادات شوراي نگهبان نسبت به لايحه الحاق ايران به کنوانسيون مبارزه با تأمين مالي تروريسم (CFT)، گفت:کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هفته آينده ايرادات شوراي نگهبان نسبت به لايحه CFT را بررسي ميکند.
وي افزود: قرار است ايرادات شوراي نگهبان نسبت به لايحه الحاق ايران به کنوانسيون مبارزه با تأمين مالي تروريسم (CFT) با حضور نمايندگاني از شوراي نگهبان بررسي شود تا نظرات مجلس و اعضاي شوراي نگهبان ملاک نظر قرار گيرد.
شوراي نگهبان ۲۲ ايراد را به مصوبه مجلس پيرامون لايحه الحاق ايران به کنوانسيون مبارزه با تأمين مالي تروريسم (CFT) وارد دانسته است.
عباسعلي کدخدايي در تاريخ ۱۹ آبان ماه طي نشست خبري خود با اشاره به بررسي لايحه «الحاق به کنوانسيون مقابله با تامين مالي تروريسم» موسوم به CFT گفت: شوراي نگهبان نسبت به اين لايحه ۱۱ ايراد اصلي گرفته و ۱۱ ايراد ديگر مبنا به ۱۱ ايراد اول گرفته شده و به اين ۱۱ مورد استناد شده است، اگر مجلس ۱۱ مورد ايراد اول را رفع کند، آن ايرادات خود به خود رفع ميشود.
بازار