فارس/ «ايلهان عمر»، نماينده مسلمان کنگره آمريکا از رويکردهاي دو گانه حاکميت اين کشور در انتقاد از ايران و متحدان عربي واشنگتن انتقاد کرده است.
وي يکشنبه در يادداشتي در واشنگتنپست نوشت: «من به سياست خارجي يکپارچه معتقدم؛ سياستي که تمرکزش را معطوف حقوق بشر، عدالت و صلح به عنوان ستونهاي تعامل آمريکا قرار دهد، سياستي که نظاميان ما را به خانه باز ميگرداند و اقدام نظامي را حقيقتاً آخرين راه چاره ميداند.
او نوشت: «انتقادهاي ما از ايران بابت ستمگري و ايجاد بيثباتي در منطقه، اگر نتوانيم مصر، امارات متحده عربي و بحرين را با همان استانداردها پاسخگو کنيم، مشروعيت ندارند.»
وي در ادامه نوشت: «نميتوانيم کماکان به روي سرکوبگريها در عربستان سعودي چشم ببنديم- عربستان سعودي کشوري است که دائماً در زمره بزرگترين ناقضان حقوق بشر قرار ميگيرد.»
وي در ادامه با انتقاد از عربستان سعودي بابت ترور «جمال خاشقچي»، روزنامهنگار منتقد سعودي و ايجاد فاجعه انساني در استانبول نوشت: «چه هنگامي که صحبت از قتل مخالفاني همچون جمال خاشقچي است و چه هنگامي که جرائم جنگي عليه جمعيت غيرنظامي در يمن مطرح است، بايستي تمامي متحدانمان را در برابر همان معيارهاي بينالمللي پاسخگو کنيم که دشمنانمان را.»
بازار