فارس/ وزير خارجه ايران در گفتوگو با يک رسانه آمريکايي ضمن تأکيد بر اينکه ايران مقابل فشارهاي آمريکا تسليم نميشود، گفت که اين توهم را کنار بگذاريد که با فشار ميتوانيد ما را شکست دهيد.
«محمد جواد ظريف» وزير امور خارجه ايران در گفتوگو با راديو ملي آمريکا (ان پي آر) تأکيد کرد که ايران در مقابل فشارهاي اقتصادي دولت «دونالد ترامپ» رئيسجمهور آمريکا تسليم نمي شود.
وي ديروز (يکشنبه) در مصاحبه با اين رسانه آمريکايي در نيويورک گفت: «ما در مقابل تهاجمات بيدليل آمريکا ايستادگي ميکنيم. من ميتوانم به شما اطمينان دهم که آمريکا نميتواند با فشار ما را به زانو درآورد».
رئيس دستگاه ديپلماسي ايران ادامه داد: «اين توهم را کنار بگذاريد که ايران با فشار قابل شکست خوردن است».
*اگر دنبال تئوري توطئه هستيد، حمله به آرامکو براي اسرائيل و آمريکا هم منفعت دارد
محمد جواد ظريف در خصوص اتهامزني اخير واشنگتن به تهران در خصوص دست داشتن در حمله تلافيجويانه 23 شهريور ماه ارتش يمن به تأسيسات نفتي آرامکو عربستان سعودي گفت: «من ميدانم که ايران هيچ ارتباطي به اين قضيه ندارد. چه کسي آن را انجام داده است؟ من ادعاي يمن (در خصوص انجام اين حمله) را ميپذيرم. اگر دنبال تئوري توطئه هستيد و سؤالتان اين است که چه کسي از اين قضيه (حمله به آرامکو) منفعت ميبرده است، افراد زيادي در ليست علاقمندان (به انجام اين حمله) قرار ميگيرند که مهمترين آنها آمريکا و اسرائيل هستند».
*اگر آمريکا با احترام با ما گفتوگو کند، توافق بهتري ميتواند با ايران داشته باشد
وزير خارجه ايران در بخش بعدي به ناکارآمدي فشارهاي دولت آمريکا به ايران اشاره کرد و گفت: «ميتوانم به شما تضمين دهم که آمريکا نميتواند با فشار، ايران را به زانو درآورد. اگر آمريکا، گفتوگو بر اساس احترام، احترام متقابل و بر اساس حرکت به جلو را با ما آغاز کند، ميتواند توافق بسيار بهتري با ايران داشته باشد».
وي ادامه داد: «چهارشنبه هفته جاري، نشستي برگزار خواهد شد که چهار عضو از پنج عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل بعلاوه آلمان با من و نماينده عالي اتحاديه اروپا، دور يک ميز گرد هم جمع ميشوند. يک صندلي خالي براي آمريکا وجود دارد اما اين صندلي بليط دارد و آن، پايبندي به قوانين است».
*استاد دانشگاه ايران بدون اتهام در بازداشت آمريکا به سرميبرد
ظريف در خصوص بازداشت «مسعود سليماني» استاد دانشگاه ايران در آمريکا گفت: «بگذاريد به شما درباره استادي بگويم که در 9 ماه گذشته بدون اتهام در يکي از زندانهاي آمريکا به سر ميبرد. به او رواديدي براي رفتن به آمريکا داده شد. رواديد وي زمانيکه به سمت آمريکا پرواز ميکرد، لغو شد. او هيچ جرمي مرتکب نشده است. بايد به همسر اين استاد چه بگويم؟».
بازار