پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري/ رئيس جمهور در پيامي با تسليت درگذشت مرحوم حاج حسين عرب سرخي پدر شهيدان والامقام مجتبي، محسن و محمدرضا عرب سرخي، از درگاه خداوند متعال براي آن مرحوم علو درجات و همجواري با فرزندان شهيدش را مسالت کرد.
متن پيام حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني به اين شرح است:
انالله و انا اليه راجعون
درگذشت مرحوم حاج حسين عرب سرخي، پدر شهيدان والامقام مجتبي، محسن و محمدرضا عرب سرخي از دليرمردان دوران دفاع مقدس، موجب تأثر و تألم خاطر شد.
اين پدر وارسته با اعتقاد راسخ به آموزههاي متعالي اسلام و ارزشهاي عاشورايي، فرزنداني پرورش داد که با ايثار و جانفشاني، عزت و سرفرازي براي کشور و نظام اسلامي به ارمغان آوردند.
اينجانب مصيبت وارده را به خانواده محترم آن مرحوم تسليت ميگويم و از درگاه خداوند متعال براي ايشان علو درجات و همجواري با فرزندان شهيدش و براي عموم بازماندگان صبر و سلامتي مسألت دارم.
حسن روحاني
رئيس جمهوري اسلامي ايران
بازار