جماران/ ويدئوي درگيري لفظي رييس بنياد مستضعفان با مجري تلويزيون واکنش هايي را در پي داشت.
عباس عبدي در کانال تلگرامي خود نوشت:
خيليها به اقاي فتاح ايراد گرفتند که اين چه نحو پاسخ دادن و انتظار نابجا داشتن از خبرنگار است؟ به نظر من حق با اقاي فتاح بود. چون او بر حسب سابقه و انتظار قبلي که از صدا و سيما داشت؛ به يک "رسانه" نرفته بود که وارد گفتگو شود و مجبور به پاسخگويي باشد. او بر اساس روال هميشگي رفته بود به استوديويِ بوق، تا تبليغ کند و تمجيد و توجيه شود مثل همه مسئولين ديگر. هزينههاي اين را هم معمولا پيشتر دولا پهنا حساب و پرداخت کردهاند.
در اين ميان خبرنگار بر خلاف عادت و انتظار رفتار، و پاروخطي نموده و يک پرسش غيرتبليغي را طرح کرده است. طبيعي است که فتاح هم ناراحت شده چون چنين قراري نداشتهاند.
اشتباه فتاح اين است که بايد با خنده ميگفت: اي شيطون! از کي تا حالا اين بوق تبديل به رسانه شده؟ حالا که نوبت ما شد پرسشگر شديد؟ چرا از دوستان شوراي نگهبان سوالهاي مشابه نميکنيد؟ بايد ميگفت اين سوال نشانه تبعيض است و پاسخ نميدهد.
البته مديران گلخانهاي تا اين حد حاضر جواب نيستند لذا با يک پاسخ نسنجيده، خودشان را هم خراب ميکنند.
حسين دهباشي، مورخ و مستندساز نيز در حساب توييتري خود نوشت:
آن اوايل مديران خجالت ميکشيدند که سمتشان ذکر شود و به تواضع و سادگي خود را "مسئول" (کسي که در برابر سئوالات و مشکلات وظيفه دارد پاسخگو باشد) ميناميدند. کجا را کج رفتيم که اکنون اخلاق خدايگاني يافته و به خبرنگاري که ازقضا همجناح خودشان است چنين آمرانه و بيادبانه تحکم ميکنند؟
بازار