ايسنا/ يک فعال سياسي گفت: با وجود اختلافات سياسي به نظر نميرسد مجلس جديد در مديريت بحران کرونا توسط دولت مشکلي ايجاد کند.
علي صوفي در ارتباط با ضرورت هماهنگي و همکاري ميان دولت و مجلس يازدهم که به تازگي فعاليت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: از نظر جريان شناسي، جريان مجلس يازدهم وابسته به جناح اصولگرا و در مقابل طيف آقاي روحاني و دولتش است. از سال 92 به اين طرف اين تقابل وجود داشته است، اما منطقي آن است که به آن پايان دهند.
وي ادامه داد: البته در ميان جريان اصولگرايي، طيفي هست که از سياستهاي آقاي روحاني حمايت مي کند اما اکثريتشان اين کار را نخواهند کرد. طيفي که الان در مجلس حاضر است از ابتدا مخالف دولت روحاني بوده، در شعارهاي انتخاباتي خود هم اين موضوع را اعلام کرد.
اين فعال سياسي ابراز عقيده کرد: برخي تحليلگران فضاي سياسي معتقد هستند اين طيف از جريان اصولگرايي حتي حاضر نيستند اين مهلت يک ساله تا پايان کار دولت يازدهم را تحمل کنند؛ اما بحران کرونا تا حد زيادي بستر تحقق اين تحليل را عوض کرد.
وي در اين رابطه توضيح داد: ما شاهد نوعي وفاق ملي در برخورد با کرونا و مديريت بحران کرونا با شرکت فعال دولت و موفقيتهايي که نسبيش شد، هستيم. براي مبارزه با کرونا همه قوا همسو هستند. از آنجايي که اين بحران هنوز باقي است به نظر ميرسد اين همسويي ادامه خواهد داشت.
اين فعال سياسي اصلاحطلب گفت: کرونا در کشور ما مدريت شده، اما برطرف نشده است و خطرش همچنان وجود دارد. به نظر نمي رسد مجلس يازدهم در نحوه مديريت کرونا خدشه اي وارد کند. لاجرم به اصطلاح کجدارو مريز با اين دولت ادامه ميدهند تا زمانش بتواند بگذرد. در اين ميان دولت هم بايد سعي کند به سمت همکاريهاي بيشتر با مجلس برود. اين همکاريها به تعديل مشکلات سياسي کشور ميانجامد.
بازار