ايسنا/ معاون حقوقي رئيس جمهور از انستيتو پاستور به مناسبت يکصدمين سال تاسيسش بازديد کرد.
لعيا جنيدي در جريان اين بازديد و در گفتوگو با مسئولين انستيتو پاستور ايران با اشاره به جايگاه ارزشمند اين مرکز تحقيقاتي و درماني، گفت: دوره چهارماهه مواجهه با ويروس کوويد19 نشان داد که نهادهايي مانند انستيتو پاستور ايران از آثار بنيادي و مهمي در حوزه بهداشت و درمان و فراتر از آن از منظر اجتماعي، فرهنگي و اخلاقي برخوردار هستند و اين روزها ارزش اين نهاد يکصد ساله، بيش از پيش در اذهان عمومي يادآوري شده است.
معاون حقوقي رييس جمهور خاطرنشان کرد: نهادهايي مانند انستيتو پاستو ايران صرفاً جنبه تخصصي ندارند و در روح، اخلاق و فرهنگ جامعه تاثير گذار بوده وابعاد اجتماعي دارند و اين موضوع مسئوليت ما را در رسيدگي به مشکلات آن دوچندان ميکند.
جنيدي با تاکيد بر اهتمام ويژه معاونت حقوقي رئيس جمهور بر رفع مسايل و مشکلات حقوقي چنين نهادهايي، گفت: مواجهه با ويروس کرونا به گونه اي شتابدهنده بود که مشکلات اينگونه نهادها را بايد در اسرع وقت برطرف کنيم و اجازه ندهيم که مسئولين و کارکنان آن بلاتکليف و سردرگم باشند.
جنيدي با قدرداني از خدمات کادر درماني و فعاليت هاي موسسات علمي، تحقيقاتي و درماني کشور تصريح کرد: کاملا به ارزش و اهميت کارهاي شما واقف هستيم و مطمئن باشيد تمام توان خود را براي حمايت و پيگيري مشکلات موجود بکار خواهيم گرفت تا به نتيجه برسد. چنان که در مورد مستند سازي و صدور اسناد مالکيت اموال غير منقول و اراضي شما که مورد نياز آزمايشگاهها و تحقيقات بنيادي شماست، به قيد فوريت اقدام و بخش مهمي به نتيجه رسيد و بخشي نيز راي توسط کميسيون مستند سازي صادر و در فرآيند صدور سند مالکيت است.
معاون حقوقي رئيس جمهورهمچنين خاطرنشان کرد: از ابتداي شيوع ويروس کرونا در کشور، تلاش همه جانبه اي را آغاز کرديم تا حد امکان مشکلات و دغدغه هاي پرسنل و کادر درماني مراکز پزشکي بويژه در رابطه با قرارداد هايشان برطرف شود و دغدغه اي در اين زمينه وجود نداشته باشد ضمن اينکه با توجه با تحريم هاي غيرانساني و ضد حقوق بشري، با پيشنهاد معاونت حقوقي اعتراض جديد در دادگاه دادگستري بين المللي در خصوص اثر تحريم بر شيوع بيماري ناشي از ويروس کرونا ثبت گرديد.
نهريني معاون امور حقوقي دولت نيز در اين بازديد در سخناني با اشاره به پيگيري هاي انجام شده براي رفع مشکلات حقوقي مربوط به املاک انستيتو پاستو ايران گفت: موضوعات مربوط به اين موسسه در دستورکارکميسيون مستند سازي دولت قرار گرفت و با اولويت در مسير رسيدگي منتهي به صدور چند رأي براي مستند سازي و صدور سند ماکيت به نام دولت جمهوري اسلامي ايران و بهره برداري انستيتو پاستور ايران شد.
وي ادامه داد: بر همين مبنا بخشي از املاک مورد نظر مستند سازي و منجر به صدور سند مالکيت تک برگي شد. مصمم هستيم به منظور اجراي آراء و تصميمات صادره ، همه مشکلات و موانع اجرايي را برطرف نماييم تا ضمن تعيين تکليف نهايي اسناد مالکيت آن نيز صادر شود.
بازار