فارس/ مشاور رئيس جمهور اسبق آمريکا در مصاحبهاي گفت که تغيير دولت در انتخابات پيش رو در آمريکا بر سياست خارجي واشنگتن در قبال تهران تاثير چنداني نخواهد گذاشت.
«بردلي بليکمن» مشاور «جورج بوش» رئيس جمهور اسبق آمريکا گفت که تا زماني که ايران رفتار خود را تغيير ندهد، هيچگونه عادي سازي روابط ميان واشنگتن و ايران صورت نخواهد پذيرفت.
وي که با شبکه خبري العربيه مصاحبه ميکرد، افزود: «آمريکا در حال ادامه دادن به کارزار فشار حداکثري تحريمها عليه ايران است.»
اين مقام سابق آمريکايي در ادامه اين مصاحبه مدعي شد: «ايران بايد درک کند که هيچگونه عادي سازي روابط ميان ايران و آمريکا صورت نخواهد پذيرفت مگر آنکه آنها رفتار خود را تغيير دهند که نخست و مهمتر از همه تغيير رفتار آنها در دستيابي به سلاح هستهاي، خشونت، تامين مالي تروريسم و ايجاد بيثباتي است.»
اين اظهارات بليکمن در حالي مطرح ميشود که آمريکا تمام تلاش خود را به کار بسته تا تحريم تسليحاتي ايران در شوراي امنيت سازمان ملل را که اواخر مهرماه به پايان ميرسد تمديد کند.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا با تغيير دولت کنوني آمريکا احتمال تغيير در سياستهاي آمريکا در قبال ايران وجود دارد که پاسخ داد که تغيير دولت بر سياست خارجي آمريکا تاثير چندان نخواهد گذاشت.
مشاور جورج بوش اضافه کرد: «امور بينالملل با انتخابات در آمريکا تغيير نميکند مگر آنکه بحراني وجود داشته باشد. ايران امروز در وضعيت بهتري نسبت به شرايطي که در ماه نوامبر تحت رياست جمهوري ترامپ خواهد بود، قرار ندارد و در صورتي که ترامپ بار ديگر انتخاب شود شرايط بدتر خواهد شد.»
از سوي ديگر «دونالد ادوين نيوچترلين» که سابقه فعاليت در وزارت خارجه آمريکا و همچنين کار در سفارتخانههاي واشنگتن در آلمان، تايلند و ايسلند را دارد، در روزنامه «ديلي پراگرس» يادداشتي با اين عنوان منتشر کرده است که «بايدن، ترامپ درباره سياست خارجي آنقدرها از هم دور نيستند
بازار