باشگاه خبرنگاران/ تاجگردون پس از رد اعتبارنامه اش در مجلس يازدهم، درباره فعاليت خود پس از بيرون رفتن از کسوت نمايندگي توضيحاتي ارائه کرد.
اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، نماينده گچساران بالاخره بعد از حدود بيش يک ماه از آغاز مجلس چهارشنبه هفته گذشته (۱۸ تير) تعيينتکليف شد و منتخب گچساران با پارلمان خداحافظي کرد.
تاجگردون پس از رد اعتبارنامه نمايندگياش، در صفحه شخصي خود در اينستاگرام درباره فعاليت خود پس از بيرون رفتن از کسوت نمايندگي نوشت: «امروز بعد از هشت سال به دفترم در موسسهاي که هيئت علمي هستم برگشتم. جايي که از قبل از انقلاب تاکنون مديران ارشد سازمان برنامه يک اتاق و کرسي داشتند تا دانش و تجربه شان را تقديم نظام برنامه ريزي کشور کنند. يک جاي آرام که ميشود فکر کرد و از اينجا بود که دورهاي نشستم فکر کردم و نوشتم و برنامه هايم را کامل کردم و هشت سال در کسوت وکالت مردم در کميسيون بودجه مجلس کار کردم و توانستم ايده هايم را اجرايي کنم. اکنون آغاز يک راه ديگر است براي خدمت به وطن. با کوله باري از تجربه و البته وفاداري به مردم. يا حق.»
بازار