مهر/ رئيس جمهور گفت:جاسک به زودي به يک بندر صادراتي نفت ما تبديل ميشود و همين باعث ميشود جاسک روز به روز بهتر شود و به جايگاه بهتري دست يابد.
حجت الاسلام حسن روحاني صبح امروز (پنجشنبه) در هفته يازدهم پويش الف-ب ايران (آب برق ايران) که مربوط به افتتاح ۲۰ طرح در استان هرمزگان بود، اظهار داشت: بندر جاسک براي صادرات کالاهايي که مورد نياز است نقش بسيار اساسي و مهمي دارد. در بقيه زمينهها در زمينه صنعت و توليد بنزين پالايشگاههاي بسيار عظيمي دارد و مردم بسيار خوب و وفادار و مرزدار اعم از شيعه و سني در اين استان هستند. جاسک هم به زودي به يک بند رصادراتي نفت ما تبديل ميشود و همين باعث ميشود جاسک روز به روز بهتر شود و به جايگاه بهتري دست يابد.
وي افزود: در بخشهاي مختلف تصفيه آب به روستاها و آب شيرين کنها کار عظيم و بزرگي انجام شده است و يا اينکه انجام ميشود. در آغاز پيروزي انقلاب ۷۴ درصد جمعيت شهري ما از آب بهداشتي برخورددار بود ولي امروز ۹/۹۹ درصد مردم از اين نعمت برخوردار هستند که کار بزرگي انجام شده است.
رئيس جمهور اظهار داشت: آغاز پيروزي انقلاب ۲۷ تصفيه خانه داشتيم و امروز با محاسبه اقداماتي که تا پايين سال ۹۹ انجام ميشود ما ۱۶۷ تصفيه خانه خواهيم داشت و امسال نيز ۱۲ تصفيه خانه افتتاح شده و ميشود و سال آينده هم ۸ تصفيه خانه افتتاح ميشود. در زمينه تصفيه خانه فاضلاب هم تا پايان امسال به ۲۵۵ تصفيه خانه فاضلاب مي رسيم که ۶۳ برابر اول انقلاب شده است.
در حال تکميل...
بازار