نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

واکنش رحمانی‌فضلی به بیانات اخیر رهبر انقلاب

منبع
ايسنا
بروزرسانی
واکنش رحمانی‌فضلی به بیانات اخیر رهبر انقلاب

ايسنا/ رئيس ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي با تاکيد بر اينکه بزرگترين تحريف اين است که مردم را نااميد کنيم و اعتماد مردم به مسئولان و نظام را کم کنيم، گفت: در نتيجه اين تحريف، مردم تحت تاثير شبه‌رسانه‌ها و رسانه‌هاي بيگانه قرار مي‌گيرند.

وزير کشور با تاکيد بر اينکه همواره نگاه پيشگيرانه به مسائل داشتيم، گفت: اصل و مبناي تشکيل ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي ايجاد هماهنگي ميان رسانه‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي و اقتصادي مختلف بود تا علاوه بر بهبود شرايط اقتصادي در جامعه، تلقي و نگاه مردم و افکارعمومي نسبت به شرايط اقتصادي واقع‌بينانه شود.

عبدالرضا رحماني‌فضلي، وزير کشور در پنجاه‌وچهارمين جلسه ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي کشور با اشاره به اينکه در دوسال برگزاري جلسات ستاد اقدامات خوبي انجام شد، اظهار کرد: در اين مدت اگر شرايط رسانه‌اي مناسب فراهم نمي‌شد، وضعيت کشور مي‌توانست نامناسب‌تر باشد.

وي افزود: در اين دوره دو ساله در موضوع تأمين کالاي اساسي، بازار، قيمت کالاها، نظارت، بحث خودرو و مسکن، ارز و حتي درخصوص بنزين تصميمات خوبي در اين ستاد اتخاذ شد.
 
وزير کشور با تاکيد بر اينکه همواره نگاه پيشگيرانه به مسائل داشتيم، گفت: اصل و مبناي تشکيل اين جلسات ايجاد هماهنگي ميان رسانه‌هاي مختلف و دستگاه‌هاي اجرايي و اقتصادي بود تا علاوه بر بهبود شرايط اقتصادي در جامعه، تلقي و نگاه مردم و افکارعمومي نسبت به شرايط اقتصادي واقع‌بينانه شود و امکان همراهي و هماهنگي با دولت و دستگاههاي اجرايي در مقابل هجمه‌هايي که صورت مي‌گيرد، فراهم شود.
 
رحماني‌فضلي اشاره کرد: حوزه کاري اين ستاد در واقع اطلاع‌رساني در حوزه اقتصاد بود اما با نگاه پيشگيرانه و متناسب با احتمال ايجاد نگراني‌ها در افکار عمومي در برخي مسائل اقتصادي؛ پيشاپيش نظرات خود را اعلام و موضوع را پيگيري مي کرديم که در اين حوزه هم اقدامات زيادي انجام شد.


رئيس ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي کشور در همين راستا با اشاره به اينکه در دوسال هزار مصوبه داشتيم، عنوان کرد: از اين ميان، بيش از ۷۰۰ مصوبه پيشگيرانه بوده است و اين مصوبات پيگيري و اجرا شد.
 
وي ضمن تشريح شرايط اقتصادي کشور و برخي مشکلات مزمن اقتصاد ايران در بيش از ۷ دهه اخير به تبعات اقتصادي شيوع کرونا در جهان اشاره کرد و گفت: تمامي کشورهاي دنيا دچار رکود اقتصادي ناشي از شيوع ويروس کرونا شده اند و در اين ميان کشور ما هم از اين آثار مستثنا نيست، بعلاوه ايران تحت فشار تحريم‌هاي ظالمانه نيز قرار دارد و با اين همه، کشور با مقاومت و استقامت و يافتن راه حل‌ها در داخل کشور، در تلاش براي عبور از اين شرايط و از جمله مقابله با تحريم‌ها است.

وزير کشور با تاکيد بر اينکه هر کشوري به جاي ايران بود بر اثر مجموعه اين شرايط توان مقاومت را از دست مي داد، گفت: ما مردم خوبي داريم که همراهي مي کنند و رهبري هدايت‌هاي لازم را انجام مي‌دهند و دولت تلاش مي کند تا بتوانيم در برابر مجموعه اين دشواري‌ها، مقاومت را معني و تفسير کنيم و بحمد ا... در مجموع کشور در اين مسير، موفق بوده است.

رحماني‌فضلي در همين زمينه با يادآوري مجدد اينکه مستقل از رکود جهاني و آثار آن بر ايران، کرونا در داخل کشور نيز، تأثير منفي جدي اقتصادي داشته و موجب تعطيلي بسياري از فعاليتها و کارها و بروز بيکاري در حوزه‌هاي مختلف بوده که آثار اقتصادي زيادي دارد، تصريح کرد: با اين همه فضاي داخلي کشور، خوب مديريت شده است.

وزير کشور با اشاره به بيانات اخير مقام معظم رهبري درخصوص دو مقوله تحريم و تحريف گفت: يکي از آسيب‌هاي جدي ما در بحث افکار عمومي همين بحث تحريف است. از يک سو رسانه‌هاي بيگانه و معاندين سعي در تحريف و قلب اخبار و واقعيت‌ها دارند و از سوي ديگر فناوري‌هاي جديد و اقبال به اين فن‌آوري‌ها در غياب سواد رسانه‌اي، زمينه موج‌آفريني‌هاي عمدتاً غيرواقعي را براي شبه‌رسانه‌ها فراهم کرده و در مجموع موجبات تحريف در تصويرسازي‌ها براي افکار عمومي را فراهم کرده است.

رئيس ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي با تاکيد بر اينکه بزرگترين تحريف اين است که مردم را نااميد کنيم و اعتماد مردم به مسئولان و نظام را کم کنيم، گفت: در نتيجه اين تحريف، مردم تحت تاثير شبه‌رسانه‌ها و رسانه‌هاي بيگانه قرار مي گيرند. 
 
رحماني‌فضلي با مرور برخي روندهاي تحريف که نتيجه عملي آن عدم انتقال واقعيت‌هاي جامعه به مردم است، تصريح کرد: وقتي در عوض نقد افراد، جايگاه‌ها و بلکه نهادها و سازمان‌ها، مورد تخريب قرار مي‌گيرد و زير سوال مي‌رود، عملاً با تضعيف نهادها و سازمان‌هاي مختلف، بخش از نظام و مألاً مجموعه نظام زيرسوال مي رود و اعتماد مردم به کل کشور تحت‌الشعاع قرار مي گيرد.

وي تاکيد کرد: با توجه به فرمايشات رهبري، وحدت، انسجام، کارآمدي، اميدسازي و اميدآفريني، اعتمادسازي و تقويت مقاومت بايد مورد توجه قرار گيرد و خط سير مدنظر ايشان را دقيق پيگيري کنيم.

رئيس ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي کشور اظهار کرد: بيان مشکلات براي افکار عمومي، هيچ تلازمي با تصويرسازي از دوگانگي، چندگانگي، دعوا و اختلاف ندارد و نبايد اخباري که موجب انشقاق جامعه مي‌شود، پررنگ شود، در مقابل بايد سعي کنيم اميد و انگيزه را به جامعه منتقل کنيم.

وي در همين راستا با اشاره به اهميت نحوه بيان مسائل انتقادي، گفت: در اين شرايط، انتقادات بايد منصفانه و کارشناسانه باشد و همه نيز بتوانند از خود دفاع کنند.

رحماني‌فضلي در بخش ديگري از سخنان خود بر نظارت بيشتر بر بازار و قيمت کالاها تاکيد کرد و گفت: به خصوص در کالاهايي که ارزهاي دولتي بدان تعلق مي‌گيرد، بايد نظارت بيشتري صورت گيرد و رسانه‌ها هم در مديريت اين امر بايد کمک کنند. اقدامات خوبي نيز در اين زمينه انجام شده که بايد به مردم اطلاع‌رساني شود.

رئيس ستاد اطلاع‌رساني و تبليغات اقتصادي در پايان خاطرنشان کرد: در اين جلسات هم درحوزه افکار عمومي و اطلاع‌رساني به وسيله رسانه‌ها و هم در حوزه پيشگيري از حوادث ايفاي نقش شده است و اميدواريم در صورت تداوم جلسات، بيش از پيش موثر واقع شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره