وزارت صمت را این روزها چه کسی اداره میکند؟

تسنيم/ پس از عدم راي اعتماد مجلس شوراي اسلامي به مدرس خياباني براي تصدي گري وزارت صمت، حال اين وزارتخانه نه وزير دارد و نه سرپرست و مشخص نيست، امورات جاري در اين وزارتخانه اين روزها چگونه مي گذرد.
هفته اي که گذشت، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي صلاحيت و برنامههاي حسين مدرس خياباني وزير پيشنهادي صنعت، معدن و تجارت را بررسي و در نهايت پس از شنيدن نظرات موافقان و مخالفان رأيگيري کردند که با 140 رأي مخالف، 104 رأي موافق و 10 رأي ممتنع از مجموع 254 آراي مأخوذه با حضور حسين مدرس خياباني در وزارت صنعت، معدن و تجارت مخالفت شد.
با عدم رأي اعتماد مجلس به مدرس خياباني براي سکانداري وزارت صمت، رئيس جمهور بايد از مقام معظم رهبري جهت معرفي وزير جديد به مجلس حکم حکومتي بگيرد، چراکه رئيس جمهور فرصت سه ماه خود را از دست داده و ديگر نمي تواند سرپرست جديدي را معرفي کند.
در حال حاضر هنوز فردي به عنوان گزينه پيشنهادي به مجلس براي وزارت صمت معرفي نشده و به نوعي وزارت صمت بدون سرپرست و وزير براي اداره امور مانده است. شايد دولت مي خواهد بلاتکليفي وزارت صنعت را به گردن مجلس بي اندازد اما بايد اين نکته را مدنظر قرار داد که رئيس جمهور مي توانست در اين سه ماه قانوني گزينه هاي خود را به مجلس معرفي و در نهايت وضعيت سکانداري وزارت صنعت را مشخص کند اما در نهايت همان 22 مرداد ماه که مهلت سه ماه به اتمام رسيد مدرس خياباني را بدون حضور خود براي کسب رأي اعتماد راهي مجلس کرد.
هم اکنون وزارت صمت که با چالش هاي جدي بازار در انواع کالا از جمله قيمت مواد غذايي، خودرو ، کالاهاي مصرفي، مواد اوليه توليدکنندگان و صادارت و واردات روبه رو است بدون وزير مانده و همه دستورات معطل امضاء وزير جديد است، اگر اين موضوع ادامه داشته باشد بازار کالاها آنهم در اين شرايط شاهد بي ساماني بيشتر خواهد شد و کسي هم پاسخگو نيست.
حال اين سوال مطرح است که وزارت خانه اي کليدي صنعت، معدن و تجارت در اين شراط چگونه اداره مي شود؟