آیت الله یزدی: سلیقه های مختلف نمایندگان نباید به اختلاف تبدیل شود

فارس/ رييس شوراي عالي جامعه مدرسين با دعوت نمايندگان به همدلي و دوري از اختلافات اظهار داشت: سليقههاي مختلف نمايندگان نبايد به اختلاف و تشکيل دستهبنديهاي متعدد تبديل شود. بنابراين نمايندگان محترم سعي کنند که با وجود اين دسته بندي ها و فراکسيونها به هم نزديکتر و مرتبطتر باشند.
به گزارش روابط عمومي جامعه مدرسين حوزه علميه قم، آيت الله يزدي رئيس شوراي عالي جامعه مدرسين حوزه علميه قم در ديدار با قاضيزاده هاشمي نائب رييس اول مجلس شوراي اسلامي با اشاره به فرصت کوتاه خدمتگذاري توصيه کرد: «واقعيت اين است که دوران مسئوليت خيلي سريع تر از آنچه که تصور ميکنيم به پايان ميرسد بنابراين بايد از اين فرصتي که براي شما پيش آمده است، به نحو احسن استفاده کنيد و قدر آن را بدانيد.»
عضو فقهاي شوراي نگهبان با تاکيد بر جايگاه مهم مجلس در نظام اسلامي گفت: «مجلس شوراي اسلامي يکي از ارکان مهم کشور است و ان شاءالله با تلاش و مجاهدت نمايندگان، بتواند به آن جايگاه ارزشمند خود برسد.»
رييس شوراي عالي جامعه مدرسين با توصيف شرايط مجلس انقلابي افزود: «مجلس انقلابي و اسلامي بايد به خواسته هاي دين خداوند عمل کند. مجلس انقلابي به دنبال جار و جنجال و پرداختن به حواشي و پاک کردن صورت مساله نيست، بلکه سعي ميکند موانع و مشکلات را با جديت تمام، رفع و اصلاح کند.»
وي با تاکيد بر لزوم توجه هرچه بيشتر بر مسائل و احکام شرعي در تصويب قوانين، گفت: «رعايت مقررات شرعي و اسلامي در طرح ها و قوانين باعث ميشود که شوراي نگهبان و دولت هم راحتتر بتوانند با مجلس کنار بيايند و بدين منظور لازم است که يک ارتباط عملي با حوزه هاي علميه و مراکز علم دين برقرار شود.»
آيت الله يزدي، نمايندگان مجلس را نماينده همه مردم کشور دانسته و تاکيد کرد: «نماينده بايد به اصول قانون اساسي اعتماد و اطمينان داشته باشد. قانون اساسي مي گويد نماينده مجلس، نماينده همه کشور است نه نماينده حوزه انتخابي. البته منظور اين نيست که به مشکلات حوزه انتخابيه خود توجه نکند، منظور اين است که وقتي لايحه در مجلس ارائه ميشود منفعت آن لايحه و طرح را براي کل کشور در نظر بگيرد نه فقط براي حوزه انتخابي يا تهيهکننده آن لايحه و طرح. پس نمايندگان محترم بايد منافع کل کشور را بر منافع حوزه انتخاب خود مقدم بدانند. »
نماينده مردم قم در مجلس خبرگان از نمايندگان مجلس خواست که با اصلاح آيين نامه ها، مشکلات پيش روي تصويب قوانين را رفع کنند و در ادامه افزود: «حوزه پژوهشي و تحقيقاتي هم بايد بررسي کند و ببيند آيا طرحهاي ارائه شده از لحاظ داخلي و خارجي و امکانات و شرايط عمومي کشور، قابل تحقق است يا خير؟ به عبارت ديگر، قوانين بايد قابل تحقق و اجرا باشند و به دور از واقعيات نباشند.»
آيت الله يزدي با دعوت نمايندگان به همدلي و دوري از اختلافات اظهار داشت: « سليقه هاي مختلف نمايندگان نبايد به اختلاف و تشکيل دستهبنديهاي متعدد تبديل شود. بنابراين نمايندگان محترم سعي کنند که با وجود اين دسته بندي ها و فراکسيونها به هم نزديک تر و مرتبط تر باشند.»
وي فلسفه طرح ها و لوايح و قوانين را حل مشکلات مردم و کشور دانست و گفت: «انتظار اين است که وقتي طرحي در مجلس تصويب ميشود و شوراي نگهبان آن را تائيد ميکند و براي اجرا به دولت ميرود، نتيجه و اثرات آن در زندگي افراد و جامعه ديده شود نه اينکه فقط کاغذها رد و بدل شوند.»
گفتني است در ابتداي اين ديدار قاضي زاده نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي گزارشي از طرح ها و برنامه هاي چند ماه اخير مجلس و هيات رييسه را ارائه کرد.