ايسنا/ رئيس کميسيون سياست امنيتي مجلس کانتون هاي سوئيس با انتقاد از خروج آمريکا از برخي معاهدات مهم بين­ المللي از جمله توافق برجام گفت: به هيچ وجه موافق برهم خوردن برجام نيستيم و درخصوص لزوم رفع فوري تحريم­ها عليه جمهوري اسلامي ايران با شما هم نظر هستيم.

خانم تيانا موزر، رئيس کميسيون سياست خارجي مجلس شوراي ملي سوئيس و توماس ميندر، رئيس کميسيون سياست امنيتي مجلس کانتون هاي سوئيس با حجت الاسلام والمسلمين مجتبي ذوالنوري، رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفتگو کردند.

ذوالنوري در ابتداي اين ديدار با اشاره به مناسبات ديرينه دو کشور گفت: توسعه ارتباطات پارلماني فيمابين مجالس سوئيس با مجلس شوراي اسلامي به ويژه ميان کميسيون هاي امنيت ملي و سياست خارجي، نقش موثري در تسهيل و گسترش تعاملات دو کشور در ساير بخش­ها بويژه در زمينه اقتصادي و تجاري دارد.

وي در همين رابطه افزود: استفاده از توانمندي­هاي دو کشور، به توسعه هرچه بيشتر همکاري­ هاي اقتصادي، علمي، زيست محيطي و امور بشر دوستانه کمک خواهد کرد.

رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در ادامه اين ديدار با انتقاد از نقض مکرر معاهدات بين المللي از سوي آمريکا و اعمال تحريم ­هاي يکجانبه و ظالمانه عليه ديگر کشورها و حتي قضات ديوان کيفري بين المللي گفت: ايستادگي در مقابل اقدامات يک جانبه گرايانه و غيرقانوني آمريکا از قبيل نقض مکرر معاهدات و پيمان­هاي بين المللي مانند پيمان هاي زيست محيطي، کنترل تسليحات کشتار جمعي و برجام، امري لازم و ضروري است تا مانع از افزايش قانون شکني هاي اين کشور در عرصه جهاني ­گردد.

ذوالنوري در بخش ديگري از سخنان خود بر لزوم همکاري دو کشور در عرصه محيط زيست و مقابله با معضل تغييرات اقليمي در جهان تاکيد کرد و افزود: در شرايط تحريم هاي ظالمانه آمريکا عليه جمهوري اسلامي ايران، از همکاري در زمينه کمک به حفظ محيط زيست و جايگزين کردن انرژي­هاي پاک و قابل تجديد و ساير امور بشردوستانه استقبال مي­ کنيم.

رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در پايان اين ديدار نسبت به توسعه مناسبات جمهوري اسلامي ايران و سوئيس در سايه تلاش و اهتمام نمايندگان مجالس دو کشور ابراز اميدواري کرد.

خانم تيانا موزر، رئيس کميسيون سياست خارجي مجلس شوراي ملي سوئيس نيز در همين ديدار بر لزوم توسعه همکاري­ها در زمينه هاي مختلف تاکيد کرد و افزود: افزايش تعاملات پارلماني ميان نمايندگان مجالس ايران و سوئيس بويژه ميان کميسيون­هاي تخصصي، در گسترش همکاري­هاي فيمابين، حائز اهميت است.

رئيس کميسيون سياست خارجي مجلس شوراي ملي سوئيس در ادامه اين ديدار با تقدير از  تلاش­هاي جمهوري اسلامي ايران در کمک به تامين ثبات و امنيت در منطقه از جمله مبارزه با تروريسم گفت: سابقه همکاري­هاي منطقه اي دو کشور در امور بشردوستانه، الگوي مناسبي براي ساير کشورها است.

وي همچنين نسبت به تحقق تلاش­هاي کشورش در زمينه ايجاد و توسعه کانال مالي بشردوستانه بين دو کشور ابراز اميدواري کرد.

توماس ميندر، رئيس کميسيون سياست امنيتي مجلس کانتون هاي سوئيس نيز در همين ديدار با ابراز خرسندي از همکاري­هاي رو به گسترش دو کشور در بخش­هاي سياسي، اقتصادي، پارلماني و بشردوستانه گفت: همکاري­هاي پارلماني در شناسايي و رفع موانع توسعه تعاملات و همکاري­هاي فيمابين نقش مؤثري دارد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از خروج آمريکا از برخي معاهدات مهم بين­ المللي از جمله توافق برجام افزود: به هيچ وجه موافق برهم خوردن برجام نيستيم و درخصوص لزوم رفع فوري تحريم­ها عليه جمهوري اسلامي ايران با شما هم نظر هستيم.

رئيس کميسيون سياست امنيتي مجلس کانتون هاي سوئيس در پايان اين ديدار بر ضرورت همکاري­هاي دو کشور در زمينه هاي اقتصادي، علمي، محيط زيست و امور بشر دوستانه تاکيد کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar