نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

خبرهای تازه سخنگوی دولت؛ از ساخت و خرید واکسن کرونا تا اتفاق جدید برای پایداری بازار بورس

منبع
فارس
بروزرسانی
خبرهای تازه سخنگوی دولت؛ از ساخت و خرید واکسن کرونا تا اتفاق جدید برای پایداری بازار بورس

فارس/ سخنگوي دولت در نشست خبري هفتگي مصوبات اخير هيئت دولت را تشريح کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت: از اول هفته آينده يک درصد از دارايي صندوق توسعه ملي در صندوق تثبيت بازار سرمايه سپرده‌گذاري خواهد شد.

مهمترين بخش اظهارات علي ربيعي به شرح زير است:

* استفاده از شبکه شاد در سرويس هاي خانگي و تلفن همراه رايگان شده است.
* ۸۶ هزار مدرسه به اينترنت پرسرعت رايگان مجهز شده اند و امکان استفاده پرسرعت رايگان معلمان از فضاي مجازي فراهم شده است.
*  براي حدود ۶۰۰ هزار معلم، همانند آنچه در فروردين ماه رخ داد، وزارت ارتباطات يک بسته ي هديه ۳ ماهه را ارائه خواهد کرد.

* براي دانش اموزان هم بسته هاي اختصصاي تعريف و ارائه خواهد شد. اين بسته صرفا براي سالنهايي است که در ليست سفيد قرار دارند تا سلامت دانش اموزان در فضاي مجازي تامين شود.
* براي اساتيد و دانشجويان هم بسته هايي در نظر گرفته شده که تا اول مهر اعلام خواهد شد.
* هيچ اجباري براي حضور در مدارس نيست.
* دولت خود را مکلف مي داند ترتيبي اتخاذ نمايد هيچ دانش اموزي دچار عقب ماندگي تحصيلي نيز نشود.
* وزارتخانه هاي رفاه آموزش و پرورش مکلف شدند که بازماندگي از تحصيل در دوران ابتدايي که به علل اقتصادي، فرهنگي و معلوليت در ثبت نامها نبودند را با جديت دنبال و تک تک خانواده ها گفتگو نمايند و موانع حضور اين کودکان را برطرف نمايند.
* انتخابات ميان دوره اي مجلس در زمان مقرر با رعايت پروتکل ها برگزار خواهد شد.
* بنابراين اين مصوبه تشکيل ستاد و سخنراني ممنوع و تبليغات و اطلاع رساني نيز در فضاي مجازي انجام خواهد شد.
* براي شناسايي بيشتر داوطلبان صداوسيما امکانات برابر اطلاع رساني و تبليغاتي در حد متعارف در اختيار آنان قرار خواهد داد.
* با توجه به درخواست تعدادي وديعه گيران اجاره مسکن اجازه داده شد تا متقاضايان با بانک هاي عامل تفاهم نموده و مانده بدهي هاي آنها به اقساط تبديل و پرداخت گردد. 
* دولت براي تسريع در برنامه طرح ملي مسکن و نيز کمک به کارکنان دستگاهها دولت تصويب نمود ۵۰ درصد از اراضي مازاد دستگاهها به تامين مسکن کارکنان همان واحد اختصاص يابد و مابقي اراضي براي تامين مسکن براي تامين افراد فاقد مسکن تخصيص يابد.
* در روزهاي گذشته شاهد مرحله تازه و رو به پيشرفتي در توسعه تعاملات بين المللي سازنده و موثر بوديم که در سفرهاي اخير مقامات بلندپايه آژانس و همينطور حضور هيئت اروپايي در ايران بازتاب داشت.
* اين تحرکات ديپلماتيک نشانه ديگري از ناکامي ايالات متحده در پيشبردن طرح هاي ويرانگري است که نه تنها نابودي برجام بلکه فراتر از آن تهاجم همه جانبه به چندجانبه گرايي و قانونمندي هاي بين المللي را در نظر داشت. 
* وزير امور خارجه آمريکا خبر مي دهد که قصد اعمال تحريم هاي منسوخ شده شوراي امنيت عليه ايران را دارد.
* ما بي اعتنا به اين تهديدها و نمايش هاي بي معنا، مصمم به تداوم تعامل توأم با احترام و حسن نيت با همه کشورها جهان و سازمان هاي بين المللي هستيم تا در برابر اين ياغي گري کم سابقه و در کنار ملت هاي جهان، از حاکميت قانون و هنجارهاي مشترک بين المللي دفاع کنيم. 
* تلاش براي توسعه روابط تجاري و کاهش موانع مربوط به مناسبات اقتصادي در مرکز توجه اين دور جديد از ديپلماسي فعال جمهوري اسلامي است.
* وزارت امور خارجه در خط مقدم نبردهاي ديپلماتيک در ماه هاي اخير، زحمات فراواني را متحمل شد.
يک درصد دارايي صندوق توسعه ملي براي تثبيت بازار بورس استفاده مي‌شود
* موضوع بورس در جلسه امروز ستاد هماهنگي اقتصادي دولت بررسي شد.
* از سال ۹۴ مصوبه اي وجود داشته که صندوق توسعه ملي يک درصد از دارايي‌هاي خود را در صندوق تثبيت بازار سپرده گذاري کند.
* اين مصوبه تاکنون ابهام داشت و اين کار انجام نشده بود.
* اخيرا ابهامات رفع شد و از ابتداي هفته آينده اين سپرده گذاري انجام مي شود.
* کارشناسان معتقدند اين اقدام موجب پايداري بازار بورس مي‌شود.

سوال روزنامه همشهري: خانواده ها براي حضور دانش اموزان به شکل حضوري و غيرحضوري نگراني هايي دارند، تصميمات ستاد ملي کرونا در اين خصوص چه هست؟ در خصوص تشبيه مدرسه و پادگان نيز انتقاداتي مطرح شده نظر شما چيست؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* رئيس جمهور تاکيد کردند که حضور در مدارس به هيچ عنوان اجباري نيست.
* از ابتدا هم قرار نبود حضور در مدارس اجباري باشد.
* بحث مهم اين بود که در کنار موضوع سلامت دو مساله براي دانش اموزان اهميت دارد.
* يکي موضوع عدالت اموزشي بود که دلسوزان شخصيت هاي تاثيرگذار نيز نسبت به آن حساسيت نشان داده و اين نگراني وجود داشت که همه دانش اموزان نتوانند از امکانات و فضاي مجازي جهت آموزش استفاده کنند و بايد اين طبقه از جامعه را هم حتما در نظر داشت.
* همچنين بارها تاکيد شد که آموزش و پرورش تنها بعد آموزشي ندارد و حضور در مدارس براي افزايش سياستهاي اجتماعي و شکل گيري شخصيت فرزندان به خصوص دانش اموزان عزيز پايه اول بسيار مهم و موثر است. 
* در خصوص نظم در مدارس و تعبير رييس جمهور هم برخي مجدد بازنمايي کردند.
* اتفاقا ما هم نگران پادگاني شدن جامعه هستيم.
* نگران اين هستيم که برخي بخواهند با همان نگاه پادگاني اينترنت و فضاي مجازي را محدود کنند و آزادي ها مشروع را محدود کنند.
* هميشه يکي از صفات نيروهاي مسلح در نزد افکار عمومي نظم است و منظور رييس جمهور نظم و انضباط در مدارس بود.

سوال خبرگزاري ايسنا: رييس‌جمهوري در سخنانشان بارها از دوگانه‌هايي همچون «نان و جان»، «دين و جان» و در روزهاي اخير «آموزش و جان» سخن گفته‌اند اما پرسش اينجاست که آيا آمار ابتلاي ايرانيان به کرونا نشان‌دهنده موفقيت در زمينه‌ي برقراري تعادلي ميان اين دوگانگي‌ها بوده يا خير؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* اتقافا برگزاري و ايجاد تعادل بين اين دوگانه ها رمز موفقيت ما بوده است.
* برگزاري اين دوگانه ها باعث جلوگيري از افراط و تفريط است.
* اينجا جاي مقايسه با ساير کشورهاي ديگر هم هست.
* کشورهاي اروپايي دچار موج سوم شدند و برخي کشورها در فستيوالها و اجتماعات نتوانستند مراعات کنند. 
* شاهد بوديم که مردم در عزاداريها  تمام پروتکل ها را رعايت کردند.
* همکاران ما در وزارت بهداشت در گزارشي که ارائه کردند پروتکل هاي بهداشتي به اندازه مطلوبي مراعات شده است. 
* در مورد دو گانه نان و جان ما از اين مرحله عبور کرديم.
* از ۱۷ درصد رعايت پروتکل ها امروز گزارش ناظران وزارت بهداشت نشان مي دهد در صنوف ۷۷.۵ درصد در ادارات و بانکها ۹۰ درصد پروتکل ها رعايت شد و تعطيلات کمي داشتيم.
* ما رشد منفي کمي را تجربه کرديم و امسال خوشبختانه نشان مي دهد از رکود خارج مي شويم.
* هر گونه تحليل شرايط بدون ديدن محدوديت هاي طاقت فرسا و نفس گير تبييني صادقانه نيست.

سوال خبرگزاري‌اسپانيا:  هر چند شوراي امنيت با آمريکا همراهي نکرده اما آمريکا اصرار دارد که ۲۰ سپتامبر تمامي تحريم هاي بين المللي سازمان ملل عليه ايران بر ميگردد، شما فکر ميکنيد ۲۰ سپتامبر چه اتفاقي خواهد افتاد؟ آيا ايران نگراني اي از اين حيث که شايد فشارهاي آمريکا باعث شود شرايط ايران دشوارتر شود داريد؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* آنچه ايالات متحده آمريکا به آن استناد  مي کند از اساس مبناي حقوقي ندارد؛ اين کشور عضو برجام نيست که بخواهد از يکي از بندهاي برجام استفاده کند.
* در همان بند قطعنامه و بندهاي مرتبط در برجام (بندهاي ۳۶ و ۳۷)، اشاره شده که تمامي راه هاي حل و فصل اختلافات بايد طي شده باشد، در صورتي که هيچ کدام از آنها طي نشده است.
* از نظر ما و ديگر اعضاي شوراي امنيت و جامعه بين المللي، در بيستم سپتامبر هيچ اتفاقي نخواهد افتاد جز تداوم زورگويي هاي نامشروع و شکست خورده و البته انزواي بيشتر آمريکا.
* همانطور که اعضاي شوراي امنيت با صدايي بلند به آمريکا گوشزد کردند، اين کشور هيچ حقي در بازگرداندن تحريم هاي پيشين ندارد و از اين پس نيز تلاش آمريکا هيچ معنايي غير از سرکشي در برابر خواست و اراده جامعه بين المللي نخواهد داشت.
* تحريم هاي مرتبط با قطعنامه هاي ملغي شده پيشين شوراي امنيت، در ذات خود تحريم هاي چندجانبه و بين المللي بودند و تلاش براي اعمال يکجانبه آن کاملاً بي معنا و مضحک بوده و فاقد هرگونه اثرگذاري است.

سوال شبکه خبر: رئيس کل بانک مرکزي اعلام کرد  "به دنبال طراحي مسيري هستيم که به واسطه آن بتوانيم تورم را کنترل و هدف‌گذاري کنيم" در اين خصوص به چه ساز و کاري رسيديد؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* منظور رييس کل بانک مرکزي استفاده از تجربيات مختلف حتي در بانک هاي مرکزي کشورهاي پيشرفته در اجراي سياست هاي نوين پولي است که "عمليات بازار باز" محور اساسي اين سياست براي کنترل تورمي مي باشد.
* اين سياست با هدف گذاري تورم تلاش مي کند از طريق عمليات بازار باز با خريد و فروش اوراق اسلامي خزانه در سود بين بانکي تاثير گذاشته و از آن طريق بر نرخ تورم تاثير داشته باشد.
* روش ۶۰ سال گذشته در کشورمان اين سياست نبوده است.
* طي چند ماه گذشته اين سياست در بانک مرکزي اجرايي شده است و بانک مرکزي با اجراي بخش هايي از آن در حال کنترل نقدينگي و تورم است.

سوال خبرگزاري برنا:  با توجه به اعلام آمادگي ايران براي ساخت واکسن کرونا با همکاري روسيه آيا شاهد چنين همکاري بين ايران و روسيه در زمينه ساخت واکسن کرونا خواهيم بود؟ همچنين ضمن توجه به دستور رييس جمهور براي خريد واکسن کرونا مشخصا بفرماييد آيا تاکنون کشور هايي توانستند به اهدافي در زمينه ساخت واکسن دست يابند؟ کشور هاي مقصد ايران براي خريد واکسن چه کشور هايي است؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* در کشور خوشبختانه گروههاي مختلف در ساخت واکسن کار مي کنند. 
*  با کشور روسيه هم مذاکراتي داشته ايم و بعضي کشورهاي ديگر که تبادل اطلاعات مي شود.
* در مورد خريد واکسن از منابعي که احتمالا موفق خواهند شد پيگيري مي شود.

سوال ايران پرس: آقاي روحاني قرار است نقشه راه اقتصادي يک سال باقي مانده به قرن جديد را با مردم درميان بگذارد. اين نقشه راه چه تغييري به نفع مردم ايجاد مي‌کند

پاسخ سخنگوي دولت:
* اين برنامه اقتصادي از چند جهت تدوين شده است.
* يکي تداوم بخشيدن و سرعت بخشيدن به برنامه هايي است که در اين ماهها انجام شده است.
* سياست هاي تکميلي براي موثرتر بودن تداوم آن برنامه هاست.
* لحاظ نمودن تحولات بين المللي بر ظرفيت هاي همسايگان و شرايط داخلي اقتصاد کشور، تهديدهاي امريکا و فرصتها و قوتها،  برنامه در نظر گرفته شده است.
* به علاوه مجموعه اقداماتي در قالب پروژه هايي که در يکسال پايان خواهند يافت در برنامه يکساله هست.
* بي ترديد اين مجموعه برنامه ها در بازار سرمايه تورم و اشتغال اثرگذار خواهد بود همچنين بخشي از برنامه در زمينه معيشتي است بنابراين به صورت مستقيم و غيرمستقيم تاثير خود را خواهد داشت.

سوال خبرگزاري مهر: شما در نشست هاي قبلي گفته بوديد که دولت همچنان بر لايحه قبلي اصلاح قانون انتخابات، که به مجلس دهم ارائه شده بود، اصرار دارد. براي تصويب اين لايحه چه رايزني‌هايي با مجلس يازدهم انجام گرفته است؟ آيا ممکن است از سوي دولت تغييراتي در اين لايحه داده شود؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* لايحه تقديمي لايحه اي جامع است، نتيجه تجربه انباشته دستگاههاي مختلف که در امر انتخابات داراي مسئوليت هستند مي باشد.
* اين لايحه با مشارکت کارشناسان وزارت کشور، صاحب نظران و شخصيتهاي علمي و دانشگاهي، استانداران ادوار، نمايندگان مجالس گذشته، احزاب و کنشگران سياسي تهيه شده در کميسيون سياسي، دفاعي دولت مورد رسيدگي دقيق و مفصل و مبسوط قرار گرفته و کميته منتخب دولت با لحاظ سياستهاي کلي نظام انتخابات يک بار ديگر آن را ديده و اظهار نظر کرده اند، در دولت چندين جلسه بحث شده است، بهر حال از جامعيت خوبي برخوردار است، دولت با فوريت آن را به مجلس تقديم کرد، البته با وصف پيگيري هاي مکرر معاونت پارلماني رييس جمهور در مجلس قبلي متاسفانه اعلام وصول آن به طول انجاميد و مجلس دهم طرح نمايندگان مقدم بر لايحه دولت قرار گرفت و رسيدگي نشد، به مجلس يازدهم محول شد که از جمله لوايحي که دولت از مجلس يازدهم درخواست اولويت رسيدگي کرده لايحه جامع انتخابات است که اميدوارم کار کميسيون هاي تخصصي مجلس مورد رسيدگي قرار گيرد.
* معاون پارلماني رييس جمهور از طريق رييس و هيات رييسه محترم مجلس پيگير لايحه در مجلس هستند.
* لايحه پيشنهادي دولت فقدان وحدت رويه در فرآيندهاي انتخابات را مورد توجه قرار داده و حيطه اختيارات هيات هاي اجرايي مشخص کرده و نماينده نحوه حضور نامزدها را مشخص کرده و انتخابات به استفاده فناوري هاي نوين، نظام مالي شفاف و دقيق فعاليت هاي تبليغاتي را پيش بيني کرده است.

سوال تلويزيون‌العربي‌قطر: تحليل شما از سفر وزير خارجه سوييس و صحبتش در مورد تلاش براي راه انداختن حداقل گفتگو با امريکاچيست؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* ايران و سوييس داراي روابط تاريخي و دوستانه با يکديگر هستند.
* ديدار رييس جمهور سوييس از ايران در سال ۱۳۹۴ و ديداررييس جمهوري اسلامي ايران از سوييس در سال ۱۳۹۷، اوج روابط دو طرف بود.
* دو کشور داراي نقشه راه روابط در ابعاد گوناگون  رايزني سياسي، امور اقتصادي و مالي، حمل و نقل، کشاورزي، گردشگري ، علوم وپژوهش، محيط زيست و ايمني هسته اي غير نظامي هستند که در سفر سال ۹۴ رييس جمهور سوييس به ايران ترسيم شده است. 
* در خصوص کانال مالي بين ايران و سوئيس قابل توجه است.
* اين کانال بعد از ۲۰ ماهه تعلل از سوي طرف آمريکايي، در خرداد ماه گذشته بطور رسمي عملياتي شد. 
* اين کانال براي واردات اقلام ضروري دارويي و غذايي که از نظر قوانين بين المللي مشمول تحريم نمي شوند طراحي شده است.
* ما ترديدي در حسن نيت دولت سوئيس براي راه اندازي کانال  نداريم ولي در مورد کارکرد آن با توجه به بد عهدي هاي دولت آمريکا ترديد داريم.
* تا کنون دو تراکنش مالي با حجم نه چندان رضايت بخش، براي تامين داروهاي بيماران سرطاني و بيماران پروانه اي از اين کانال صورت گرفته است. اميدواريم با تامين مبالغ لازم، کانال فعالتر عمل کند. 
* همانطور که پيش از اين هم تصريح شده، اين سفر ربطي به مسايل روابط ايران و آمريکا ندارد.
* جمهوري اسلامي ايران بارها موضع رسمي خود را نسبت به گردنکشي‌هاي رژيم ترامپ اعلام کرده است و تغييري در آن‌ ايجاد نشده است.
* به نظر نميرسد که تغييري در رويکردهاي نادرست و مخرب واشنگتن ايجاد شده باشد.
* تا وقتي شاهد اصلاح رويه در سياست هاي خصمانه آمريکا نباشيم، زمينه اي براي از سرگرفتن گفتگوهاي موثر و سازنده نيز وجود نخواهد داشت.
* اگر تغييرات مورد انتظار در سياست هاي آمريکا تحقق يابد، بدون نياز به ميانجي گري و پيام رساني و بر اساس ساختار مذاکراتي از پيش موجود در گروه ۵+۱، آمريکا مي تواند به ميز گفتگوها بازگردد.
* اين موضع جمهوري اسلامي ايران از مدت ها قبل اعلام شده و همچنان به قوت خود باقيست.

سوال خبرگزاري فارس: نوبخت، معاون رئيس جمهور گفت که براي خريد به بازار نميرود و خبري از قيمتها ندارد، آيا شما و بقيه دولتمردان اين روزها به بازار رفته ايد؟ از قيمتها خبر داريد؟
اگر مطلع نيستيد خدمتتان عرض کنم که هر روزي که مردم به بازار ميروند شاهد افزايش لحظه اي قيمتها مثلا در بازار مسکن و خودرو هستند، براي همه مردم سوال شده دولت اصلا از اوضاع باخبر است و دولتمردان کاري براي مديريت بازار ميکنند؟

پاسخ سخنگوي دولت: 

* اينکه يک مقام مسئول صادقانه گفته که همسرش خريد انجام مي دهد آيا کار اشتباهي است؟
* آيا درست بود که در اين خصوص دروغ گفته شود يا مثلا گفته شود در محله ما قيمت ها ارزان است؟
* دقيق ترين گزارش ها در خصوص قيمت ها و تحولات بازار را به خصوص در مورد ۱۰۰ قلم کالاهاي ضروري و مهم دستگاههايي چون وزارت اطلاعات، کشور، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزي بطور نوبه اي تهيه و در اختيار رييس جمهور و اعضاي دولت ارائه مي کنند.
* بايد بدانيم تا زماني که تنش قيمت ارز که ناشي از تحريم بوجود آمده را نتوانيم به سامان برسانيم اين مشکلات را شاهد خواهيم بود.
* عليرغم حرکات جديد آمريکايي ها و فشارهاي بين المللي و تکرار آن توسط رسانه هاي خارجي که روان جامعه را هدف قرار داده اند تلاش مي کنيم تکانه هاي ارزي را به ثبات برسانيم.
* کاهش تورم را بانک مرکزي و ستاد اقتصادي دنبال کرده اند.
* اميدواريم مسير نرخ تورم در کانال هاي هدف گذاري شده قرار خواهد گرفت. 
* مشخصا خودم قيمت برخي کالاها را که مي خرم مي دانم.

سوال راديو جوان : گفته ميشه در سفر رييس مجلس به خوزستان از عملکرد دولت در اين استان، به نحوي سر بسته انتقاد شده. آيا دولت و مجلس قرار هست با همکاري هم براي استان کاري کندن؟ آيا برنامه همکاري متقابل دارند؟ 

پاسخ سخنگوي دولت: 
* همواره ازهمکاري هاي بين قوا استقبال کرديم و ضمن اينکه مرزهاي همکاري و تعامل بين قوا هم  قانون اساسي مشخص کرده است.
* مردم خوزستان حق دارند و ما به اعتراضات مردم خوزستان احترام مي گذاريم.
* انتقادها هميشه متوجه قطار در حرکت است.
* شهروندان مظلوم در استان خوزستان انتظارات به حقي دارند وظيفه ما رفع آنهاست که به بخشي از آنها اشاره مي کنم.
* اين دولت با درک مشکلات مردم خوزستان اقدامات زيرساختي زيادي در استان  انجام داده است که بايد تاثير آنها بر زندگي مردم  به مرور ايجاد خواهد شد نگاه کنيد.
* پالايشگاه گاز ميبند ۲ آماده افتتاح با مبلغ ۳.۳ ميليارد دلار
* ۸۴ آغاز به کار شده ولي در سال ۸۸ با ۱۸ درصد پيشرفت متوقف شد. در سال ۹۵ شروع آغاز شده و با سرعت به پيش رفته است.
*  فاز اول طرح ۵۵۰هزار هکتاري مورد نظر مقام معظم رهبري با ۱.۵ ميليارد دلار 
* ۲۶۵ هزار هکتار در خوزستان در فاز اول بوده است.
* پتروشيمي مسجد سليمان با ۷۵۰ ميليون دلار تا آبان ماه افتتاح مي شود.
* فولاد دزفول در دو فاز افتتاح شدند با ۱۲۰ ميليون يورو و پانصد ميليارد تومان.
* فاز اول چهارصد ميليارد تومان و سي ميليون يورو.
* فولاد خرمشهر ۳۰۰ ميليون يورو و تا ديماه افتتاح مي شوند.
* فولاد کاوه اروند، فولاد خليج فارس در فاز اول و فولاد شادگان افتتاح شدند.
*  نيروگاههاي بهبهان، ماهشر، غرب کارون تکميل شدند.
* آبرساني به آبادان، خرمشهر و غيزانيه هم فاز ۲ و ۳ تمام شد انشعابات روستاها با دستور رييس جمهور تا ۱۰ روز آينده تمام مي شود.
* تصفيه خانه فاضلاب شرق اهواز آبادان ، خرمشهر، شادگان، بندر امام، ماهشهر، برخي افتتاح و برخي تا پايان دولت افتتاح مي شود
* بيمارستاهاي اهواز، آبادان، رامهرمز و دزفول تجهيز شدند
* با مردم که از مشکلات تحريم، رنج تحريم مانند FATF که نمي توانيم صحبت کنيم.
* حق مردم خوزستان بيش از اينها است.
* در نهايت از همکاري همه قوا، نيروهاي مسلح و ديگر نهادها براي حل مشکلات مردم استقبال مي کنيم.

سوال روزنامه کيهان :  در سال جهش توليد هستيم اما همچنان وضعيت بازار خودرو بي سرو سامان است و طي روزهاي اخير براي چندمين بار قيمت خودروها بعضا تا چند ده ميليون افزايش داشته. اين در حالي است که با گذشت 4 ماه هنوز وزيري براي تصدي پست وزارت صنعت معدن و تجارت از سوي دولت معرفي نشده است. اين وضعيت چگونه قابل توجيه است؟

پاسخ سخنگوي دولت: 
* انتخاب وزير صمت از سوي دولت انجام شد اما متاسفانه مجلس به ايشان راي ندادند.
* ليستي تهيه شده و 5 نفر اين ليست قرار دارند که در روزهاي آينده به مجلس معرفي مي شوند. 
* افزايش اخير قيمت خودرو مربوط به بازار است و اميدواريم با سياست هاي دولت براي جمع آوري نقدينگي در يکسال آينده شاهد بهبود وضعيت در اين بخش ها باشيم. 
* وزرات صمت و سازمان تعزيرات نيز اقدامات خود را در اين زمينه دنبال مي کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر