عذرخواهی امام جمعه ملارد از وزیر بهداشت؛ اگر نبخشید استعفا میدهم

عصر ايران/ "... اگر پيام گذشت شما را از آنچه که رخ داد تا هفته آينده دريافت نکنم خود را از شرط اصلي امامت است ساقط دانسته و به فضل الهي از مردم شريف و انقلابي ملارد خداحافظي خواهم نمود."
امام جمعه شهرستان ملارد استان تهران بابت سخنان هفته گذشته خود از تريبون نماز جمعه اين شهر در مورد فرزند وزير بهداشت که در جريان آن اتهامي به وي نسبت داده ميشد، از دکتر نمکي طي نامهاي عذرخواهي کرد.
سيد حسين حسيني نوري در اين نامه که يک نسخه از آن در اختيار ايرنا قرار گرفت نوشت: در خطبههاي نماز جمعه هفته گذشته نکتهاي در خصوص فرزند جنابعالي و نقد عملکرد ايشان به عنوان پيمانکار احداث بيمارستان ملارد مطرح کردم که متأسفانه بر اساس اطلاعاتي غلط و گزارش خلاف واقع بود، اينجانب پس از ۹ سال خدمت در جايگاه امام جمعه ملارد با درک عميق از محروميت منطقه و مشکلات مبتلابه ۴۵۰ هزار ساکن شريف و مظلوم همواره تلاش کردهام علاوه بر حمايت از تلاش مشکور مسوولان در حوزههاي مختلف مطالبهگري امين براي احقاق حق عزيزاني باشم که مظلومانه چشم اميدشان به ثمره اين تلاش خستگي ناپذير بوده است و طي يک دوره خدمت در کنار و همراهشان از دستاوردها و خدمات نظام جمهوري اسلامي در منطقه احساس افتخار و اهتزاز نمودم و از کمبودها و کاستي ها شرمسار و غصه دار شدم.
امام جمعه ملارد افزود: در اين ميان آرزو و انتظار مردم منطقه براي دسترسي به امکانات بيمارستاني به درازا کشيده و از سال ۹۱ که طرح احداث به تصويب رسيد تا سال ۹۴ راکد ماند و با سفر رئيس جمهور به ملارد وارد فاز اجرايي شد و با پيش بيني اتمام ۲ ساله به وزارت راه و شهرسازي واگذار شد و در نهايت پيشرفت نامطلوب پروژه موجب شد ادامه عمليات در سال ۹۷ به وزارت بهداشت منتقل شد و اين بار وعده سه ماهه سوم سال ۹۸ به مردم داده شد و حالا در حالي وارد سه ماهه سوم سال ۹۹ ميشويم که عذرخواهي استاندار محترم از اهالي ملارد بابت تاخير ايجاد شده و تکرار زنجيره وعده ها هنوز هم چشم انداز اميدوار کننده اي ايجاد نکرده است. البته محتمل مي دانم از آنچه که يادآوري شد مطلع بوديد وليکن لازم بود زمينه غلبه احساس و آن نحوه طرح بحثي که انجام شد واضح شود.
وي در ادامه اين نامه خطاب به دکتر نمکي نوشت: جناب آقاي وزير شرط لازم هويتي که به عنوان امام جمعه امانتدار آن هستم عدالت است و تريبون مقدس نماز جمعه با اخلاق و تقوا معني پيدا ميکند و لذا تأسف و اعتذار عميق اينجانب به دليل خطايي که در قضاوت داشتم و آبرويي که در معرض مخاطره و سوء استفاده برخي مغرضان قرار گرفت، نه به دليل جايگاه حقوقي جنابعالي بلکه به حکم وظيفه انساني و شرعي است.
امام جمعه ملارد افزود: اين دنيا محل گذار است و مقام و منصب جعلي است، بر حقيقت و گوهر وجودي که فطرتي پاک و الهي در آن به وديعه گذاشته شده و از آنجايي که خود را موظف و مکلف به عمل و اجراي احکام و حدود الهي و شرع مي دانم، بدون نگراني از عقوبت دنيوي اين اتفاق تلخ که بر اساس قانون پذيراي آن هستم، فردا در همان تريبون مبادرت به طلب حلاليت از جنابعالي و فرزندتان خواهم کرد اگر پيام گذشت شما را از آنچه که رخ داد تا هفته آينده دريافت نکنم خود را از شرط اصلي امامت است ساقط دانسته و به فضل الهي از مردم شريف و انقلابي ملارد خداحافظي خواهم نمود.
وي در پايان اين نامه آورد: در پايان لازم به ذکر است که چه در جايگاه امام جمعه و چه در جايگاه طلبه و سرباز وفادار براي اين نظام مقدس دليل ارائه گزارش خلاف واقع از سوي احدي از مسوولان منطقه در اين خصوص را که موجب بروز اين سوء تفاهم شد با جديت دنبال خواهم کرد و از شوراي محترم سياستگذاري ائمه جمعه براي ورود به اين مهم طلب ياري دارم تا در آينده سياسي بازي برخي عناصر سياسي، دستمايه سوءاستفاده از احساسات خالصانه و خدمتگزاري ديگري نشود.»
اخيراً ويدئويي در شبکههاي اجتماعي و فضاي مجازي از سخنان امام جمعه محترم ملارد از تريبون نمازجمعه در مورد فرزند وزير بهداشت پخش شد.
پس از آن دکتر نمکي در نامهاي به رياست قوه قضاييه با اشاره به اين ويدئو نوشت: «در اين ويدئو که تصاوير هوشمندانه مخربي نيز بدان افزوده بودند، طبق فرمايش ايشان فرزند اينجانب که از حدود بيست سال پيش مهندس عمران است به عنوان پيمانکار، سه پروژه بيمارستاني را چند سال پيش گرفته و پول آن را برداشته و رفته است. از آنجا که حدس من سوء استفاده از سادگي ايشان بود مراتب را به برادر ارجمند و گرانقدرم جناب حاجي علي اکبري رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه منعکس نمودم تا با تنوير ذهن ايشان خود به مرمت گفتار بيمبنايشان بپردازند. زيرا معتقدم در اين دوران حساس که دشمنان متحدند تا نهادها و شخصيتهاي روييده از متن انقلاب را مورد هجمه قرار دهند خودزني درون نظام شادماني ديگران را سبب خواهد شد. معالوصف به دليل طولاني شدن اين حرکت و استمرار شيطنت جرياني که به نيت انتقامجويي از پرچمداران مبارزه با فساد از هر تلاشي فروگذار نيستند مراتب به استحضار رسيد تا عنايت فرماييد:
اولاً: دستور فرماييد تا رسيدگي شود که اگر ايشان مدرکي دارند که آيا فرزند اينجانب پيمانکار است؟ (که نيست) وجهي را دريافت کرده است؟ (که نکرده است) و يا پروژهاي را که متعهد به اجرا بوده رها کرده است به اشد مجازات محکوم فرماييد. اينجانب در مبارزه با فساد خويش و بيگانه نميشناسم. فرزندان من پدري را تجربه کردهاند که با چهار دهه خدمت ريالي از بيتالمال را جابهجا نکرده، يک روز حق مأموريت قانوني نگرفته، اگر غذايي در دفترش خورده وجهش را پرداخته و ليتري از بنزين اتومبيل دولتي صرف خانوادهاش نشده است. اگر در سايه چنين پدري فرزندي ناخلف آنگونه که شيخ بزرگوار از جايگاه خطابههاي اميرالمومنين (ع) ميفرمايد حضور دارد حقش کشيدن سختترين مجازاتهاست.
ثانياً: اما اگر آنچه فرمودهاند کذبست، به عنوان رييس حق طلب قوه قضاييه اجازه ندهيد بعضي از جايگاهها و تريبونها از برخورد قانوني مصون باشند. فساد فقط يک جنبه اقتصادي ندارد، لجنمال کردن حيثيت سربازان صديق نظام، بياعتمادي مردم از حکومت و اينکه بگويند «اين هم پرچمدار ضد فساد» و بهره برداري مفسدان اقتصادي در راستاي تبراي خود از آنچه بر حقوق بيتالمال روا داشتهاند به بهانه گفتار بي مبنا و ناشيانه فردي از تريبون با اهميت نمازجمعه نيز نيازمند برخورد و پيگيري است.
وزير بهداشت نوشت: تمناي اينجانب در اين راستا، جهت دفاع و اعاده حيثيت خود نيست که مردم شريف اين سرزمين حداقل خدمات سرباز خدمتگزارشان در چهاردهه خدمت را ميشناسند، بلکه دفاع از آنانيست که گامي براي فسادستيزي برميدارند و با برنامهريزي سازمان يافته در قدمهاي اول خانه نشينيان به طرق ديگر گرفتار ميشوند و ديگران نيز با نگراني از جو تخريب در اين راه پرهراس گام نمينهند و اين خود ميتواند به بقاي فساد بيانجامد. توفيق، عزت و سربلندي آن عزيز ارجمند را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.