اصولگرایان، در انتظار تصمیم رئیسی و قالیباف برای انتخابات ۱۴۰۰

برنا/ چهره سياسي اصولگرا گفت: يکي از بحثهاي مهم اين است که آيا روساي دو قوه قضاييه و مجريه يعني قاليباف و رئيسي، قصد ورود به انتخابات رياست جمهوري 1400 را دارند يا خير.
«سيد محمد حسيني»، چهره سياسي اصولگرا، درباره برنامههاي اصولگرايان براي انتخابات 1400 به برنا گفت : به هر حال بحثهاي مربوط به انتخابات رياستجمهوري به تدريج در حال داغ شدن است و احزاب و تشکلها در اين باره نيز در حال، جمعبندي گزينههاي مختلف بوده و بحث ميکنند که بايد از چه کسي، حمايت کنند. همچنين با توجه به تحليل وضعيت موجود و شرايطي که در حال حاضر در کشور حاکم است، مسئله مهم اين است که چه فردي با چه ويژگيهايي و با چه تيمي وارد ميدان شود تا بتواند، کشور را از شرايط دشوار اقتصادي رهايي ببخشد.
او افزود: در واقع اين بحثهايي است که در تشکل ها و احزاب اصولگرا به صورت جداگانه بررسي ميشود اما اينکه، ائتلافي شکل گرفته باشد، اينگونه نيست. به بياني ديگر شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب هم که قبلا در انتخابات مجلس فعال بود هنوز جلسه شوراي مرکزياش تشکيل نشده البته دبيرخانه، نسبتا در حال فعاليت است و کميته هايي دارد که جلسات مقدماتي را برگزار ميکنند اما به نظر ميرسد، خود کانديداها فعال هستند. به عبارت ديگر برخي کانديداها درباره افرادي که در ستادشان و بخشهاي رسانهايشان، بايد فعال باشند اينکه چه گفتماني داشته باشند، چه برنامههايي را در حوزه هاي مختلف، مطرح کنند و مواضع شان چه چيزي باشد، در حال رايزني هستند.
وزير پيشين فرهنگ و ارشاد ادامه داد: اينها نکاتي است که در حال مطرح شدن است اما تا حدودي زمان ميبرد تا آرايش دقيق نيروهاي جريان اصولگرايي براي حضور در انتخابات 1400 و اينکه چه کساني ميخواهند کانديدا شوند، مشخص شود. در حال حاضر يکي از بحثهاي مهم اين است که آيا روساي دو قوه قضاييه و مجريه يعني قاليباف و رئيسي، قصد ورود به انتخابات رياست جمهوري 1400 را دارند يا خير؟ به هر حال اين مسئله ميتواند تعيينکننده باشد چراکه اين دو نفر، داراي تريبون هستند و به صورت منظم بحثهايي را در جامعه مطرح ميکنند، از اين رو اگر کسي بخواهد وارد گود رقابت شود، ممکن است تا حدودي بحثهاي انتخاباتي متفاوت شود.
او بيان کرد: اگر اين دو نفر مطرح نباشند باز شرايط به گونه ديگري رقم خواهد خورد و شايد تعداد کانديداها افزايش پيدا کند، طبيعي است که بايد تا حدودي به سمت جلو برويم تا شرايط مشخصتر شود؛ در نتيجه تشکل ها و احزاب نيروهاي انقلاب بايد دور هم جمع شوند تا درباره کانديداهاي انتخاباتي و چگونگي حضور در انتخابات 1400به تفاهم برسند.
حسيني درباره وجود برخي رقابتهاي درون جرياني بين اصولگرايان که برخي آن را عامل شکست اصولگرايان در انتخابات 1400 و برخي آن را در نبود رقيب اصلاح طلب، عامل پيروزي ميدانند، تصريح کرد: به هر حال تحولات مختلفي پيش روي کشور است و عوامل متعددي در تصميمگيري مردم دخيل است. در واقع عملکرد مجلس مهم است اينکه از حالا شرايط کشور به چه صورت است، نميتوان تحليل قطعي ارائه داد اما براي اينکه مشخص شود چه کسي پايگاه مردمي بيشتري دارد، طبيعي است که چند نفري وارد اين رقابت شوند.
دبيرکل کانون دانشگاهيان ايران اسلامي در پايان جمع بندي کرد: بنابراين هر چه زمان بگذرد بحثهاي انتخاباتي روشنتر خواهد شد، همچنين ميتوان نظرسنجيهاي مردمي درباره کانديداها انجام داد تا مشخص شود، کدام يک پايگاه بهتري دارند. در نهايت اگر وفاقي انجام شود و گزينه واحدي باشد، قطعا ميتواند نتيجه بهتري را رقم بزند اما در حال حاضر شايد زود است در اين باره قضاوت و ارزيابي دقيقي داشته باشيم.