نظر کوهکن درباره نقش رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰

نامه نيوز/ محسن کوهکن گفت: آقاي رئيسي در مدت مسئوليت اخيرشان تمام تمرکزش بر قوه قضائيه بوده است و برداشت من اين است که او در شوراي انتخاباتي اصولگرايان در انتخابات1400 حضور نخواهد داشت و فعاليتي نخواهد کرد؛ از سوي ديگر خود ايشان هم نامزد انتخابات نميشوند و تمرکزش همچنان صرفا بر اداره قوه قضائيه است.
انتخابات رياستجمهوري سال آينده شفافتر شده است و باتوجه به اخبار رسيده که آيتالله ابراهيم رئيسي در انتخابات1400 نامزد نخواهد شد، ميتوان راحتتر درباره آنچه در عالم سياست رقم ميخورد، پيشبيني کرد. البته هنوز يک نکته روشن نيست؛ آنکه آيا در صورت عدم نامزدي سيدابراهيم رئيسي در انتخابات او نقش تشکيلاتي در شوراي انتخاباتي اصولگرايان خواهد داشت يا نه؟ به عبارت ديگر آيا او همان کارکردي را ايفا ميکند که در ابتداي تشکيل شوراي وحدت داشت يا خير؟
محسن کوهکن فعال سياسي اصولگرا درباره جايگاه آيتالله رئيسي در راهبردي اصولگرايان در انتخابات1400 به «نامهنيوز» گفت: «آقاي رئيسي به محض آنکه مسئوليت قوه قضائيه را بر عهده گرفت، ديگر در جلسات شوراي وحدت شرکت نکرد و عملا از شورا خارج شد و اداره جلسات برعهده آقاي حداد گذاشته شد. آقاي رئيسي در مدت مسئوليت اخيرشان تمام تمرکزش بر قوه قضائيه بوده است و برداشت من اين است که او در شوراي انتخاباتي اصولگرايان در انتخابات1400 حضور نخواهد داشت و فعاليتي نخواهد کرد؛ از سوي ديگر خود ايشان هم نامزد انتخابات نميشوند و تمرکزش همچنان صرفا بر اداره قوه قضائيه است».
او درباره انتخابات رياست جمهوري سال آينده هم اظهار کرد: «بعد از اصلاح قانون اساسي چالشي که تا امروز با آن مواجه شديم و همچنان هم درگير آن هستيم، نداشتن سازوکاري درست در تعيين نامزدهاي انتخابات رياستجمهوري است. خاصه از سال76 آقايان خاتمي، احمدينژاد و روحاني، هر سه با طي مسيري نادرست به مردم معرفي شدند. در کشورهاي توسعهيافته دو يا سه حزب قوي وجود دارند که نيروهاي سياسي را انتخاب و آنها را به مردم معرفي ميکنند و نيرويي که رأي ميآورد هم مورد اعتماد حزب متوبعش است هم مورد اعتماد مردم نه آنکه مانند ايران افراد به صلاحديد شخصي خود وارد انتخابات شوند و بدون دادن هيچ برنامهاي و با تبليغات کاذب رأي مردم را ازآنِ خود کنند و در نهايت هم در دولتشان از دوستان و همکارانشان استفاده کنند».
اين فعال سياسي در پايان گفت: «مردم بايد به برنامههاي احزاب رأي بدهند. چه در دوره آقاي خاتمي، چه دوره آقاي احمدينژاد و چه دوره آقاي روحاني هيچگاه خرد جمعي اين افراد را به مردم معرفي نکرد؛ از سوي ديگر رؤسايجمهور هميشه از اطرافيان خود در دولت استفاده ميکنند يا آنکه از افرادي بهره ميجويند که اصلا در عمر خود نميديدند که وزير شوند؛ طبيعي است که چنين فردي بي چون و چرا مطيع رئيسجمهور خواهد بود و هيچ نظري از خود نخواهد داشت. البته شخصيت آقاي هاشمي طوري بود که باتوجه به شناختي که مردم از او داشتند و داشتن سابقه طولاني در مبارزات انقلاب اسلامي و بعد مسئوليتهاي متعدد در دهه60 وضعيتش با سهرئيسجمهور اخير تفاوت داشت».
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد