ادعای انتخاباتيِ هاشمیطبا درباره اصولگرایان و پایداریها

برنا/ کانديداي پيشين انتخابات رياست جمهوري گفت: همه تلاش اصولگرايان و پايداريها بر اين بوده که مردم بدبين شوند و در انتخابات حضور پيدا نکنند تا در نهايت، تنها تعداد کمي که به آنها تمايل دارند کانديدا شده و انتخاب شوند.
«مصطفي هاشميطبا»، کانديداي پيشين انتخابات رياست جمهوري، در اين باره که تا چه ميزان، احتمال دوقطبي شدن انتخابات رياست جمهوري 1400 وجود دارد؟ به برنا گفت: اينکه انتخابات دو قطبي خواهد شد يا خير، در حد پيشبيني است؛ بنده هم که اهل پيشبيني نيستم در واقع بايد بررسي کنيم که چه اتفاقاتي در آينده رخ خواهد داد و همچنين چه کساني به ميدان خواهند آمد؟
فعال سياسي اصلاحطلب افزود: صحبتهايي که درباره انتخابات 1400 مطرح ميشود بيشتر دلخواه گويندگان آن است چراکه آنها ميخواهند آنگونه که ميگويند به واقعيت تبديل شود، وگرنه چه کسي از آينده خبر دارد؟ به نظر ميرسد افراد مختلفي در تيپها و صنفهاي گوناگون براي انتخابات رياستجمهوري ثبت نام خواهند کرد حال اينکه به تعبيري قدرت کدام کانديدا بر ديگري غلبه کند، بحثي ديگر است.
هاشميطبا با بيان اينکه نظامي بودن کانديدا ايرادي ندارد، تشريح کرد: مهم نيست فرد کانديدا داراي پوشش لباس نظامي باشد يا نه، بلکه نکته مهم اين است که در ذهن آن کانديدا چه ميگذرد و چه برنامههايي دارد.
اين چهره سياسي اصلاحطلب با اشاره به اينکه آيا انتخابات 1400، تکرار وضعيت انتخابات اخير مجلس و رد صلاحيت اصلاح طلبان است يا خير؟ بيان کرد: اگر انتخابات 1400 از سوي مردم مورد استقبال واقع شود، يقينا شکل و روند انتخابات به گونه ديگري رقم خواهد خورد. به هر حال همه تلاش اصولگرايان و پايداريها بر اين بوده که مردم بدبين شوند و در انتخابات حضور پيدا نکنند تا در نهايت، تنها تعداد کمي که به آنها تمايل دارند کانديدا شده و انتخاب شوند.
کانديداي پيشين انتخابات رياست جمهوري در سال 96 عنوان کرد: همانطور که رسايي، چندي پيش اعلام کرده بود بايد تعداد کمي رأي دهنده بيايند تا اصولگرايان انتخاب شوند. از اين رو نتيجه انتخابات به ميزان استقبال مردم بستگي دارد، به بياني ديگر اگر استقبال مردم کم شود همان گروه خاصي که به مجلس راه پيدا کردهاند، اين بار نيز در انتخابات رياست جمهوري پيروز خواهند بود اما اگر استقبال مردم، بيشتر شود يقينا نتيجه متفاوت خواهد شد.
او با اشاره به چهرههايي که به عنوان کانديدا مطرح ميشوند، بيان کرد: در واقع مطرح شدن کانديداها چندان مهم نيست بلکه بستگي به اين مسئله دارد که اين، کانديداها چه برنامههايي را ارائه دهند، تا چه حد با واقعيتها روبرو شوند و در نتيجه تا چه حد با مردم صميمي سخن بگويند. متأسفانه چه اصلاحطلبان و چه اصولگرايان، دنبال اين هستند که با شعارهاي پوپوليستي وارد انتخابات شوند و به مردم وعده و وعيد بدهند؛ آن هم وعدههايي که هيچ کدام قابل اجرا نيست.
هاشميطبا درباره نقش نخبگان در روشن کردن مسائل براي مردم تصريح کرد: نخبگان صدايشان به جايي نميرسد ممکن است بتوانند با يک روزنامه مصاحبه کنند يا مقالهاي بدهند، اين اقدامات، موثر نيست در واقع آنچه در حال حاضر هم، کشش دارد و هم تاثيرگذار است جريان سياسي و تبليغاتي است که از سوي کانديداها در زمان انتخابات انجام ميشود که متاسفانه، بسياري از مردم نيز به اين تبليغات سياسي، توجه ميکنند.