فرمانده پدافند صهیونیستها: ایران قادر است به ما حمله کند

فارس/ يکي از فرماندهان ارشد رژيم صهيونيستي، با اشاره به توانمنديهاي موشکي و پهپادي ايران، گفت که اين رژيم در آينده مجبور خواهد شد از همه توانمنديهاي دفاعي خود استفاده کند.
ژنرال «ران کوخاو»، فرمانده پدافند هوايي ارتش رژيم صهيونيستي با اذعان به توانمنديهاي هوايي ايران، خواستار استفاده حداکثري از توانمنديهاي اين رژيم در حوزه پدافندي شد.
او امروز در گفتوگوي اختصاصي با وبسايت خبري «والاه» گفت که مأموريتهاي محوله به يگانهاي پدافند هوايي رژيم صهيونيستي از هر زمان ديگر «سختتر» شده است و ارتش اين رژيم در آينده مجبور خواهد شد از همه لايههاي چتر دفاعي خود استفاده کند.
اين ژنرال صهيونيست ايران را به دست داشتن در حملات موشکي و پهپادي به شرکت ملي نفت عربستان سعودي (آرامکو) متهم کرد و مدعي شد: «حملهاي که ايرانيها از يمن به تأسيسات نفتي متعلق به آرامکو در عربستان با هدف به رخ کشيدن توانمنديهاي نظامي خود و هشدار دادن به کشورهاي ديگر منطقه انجام دادند، اين حمله ممکن است براي ما هم صورت بگيرد و چنين توانمندي در ليست ارتش ايران است ولي ارتش دفاع ملي اسرائيل از اين حادثه پندهاي لازم را گرفته و اين حمله در ارتشهاي غربي بررسي شده است».
ارتش يمن شهريور سال گذشته اعلام کرد که با بيش از ده پهپاد دوربرد و موشک بالستيک تأسيسات نفتي عربستان در «بقيق و «خريص» واقع در شرق اين کشور را هدف قرار داده است. اين حمله بزرگترين حمله ارتش يمن به اهداف سعودي در واکنش به حملات هوايي ائتلاف سعودي به يمن بود که بر اثر آن، نيمي از توليد نفت عربستان سعودي تعطيل شد.
به رغم ادعاهاي سعودي عليه ايران مبني بر دست داشتن تهران در اين حمله، رياض و حاميان غربي آن هنوز براي ادعاي خود هيچ گونه سندي مطرح نکردهاند.
فرمانده پدافند هوايي رژيم صهيونيستي در باره چالشهاي پيش رو اين رژيم نيز گفت: «مساحت کوچک کشور يک چالش قابل توجهي براي پدافندها است ولي با اين حال، پدافندهاي ما به فرماندهان اين امکان را داده است که تصميمات لازم درباره مکان و زمان مناسب براي پاسخ به حملات خارجي را اتخاذ کند».