حاج قاسم به کتابهای درسی آمد
![حاج قاسم به کتابهای درسی آمد](https://app.akharinkhabar.ir/images/2020/09/21/05d9d731-ef2c-41a6-ab29-a26c2054c37a.png)
بخشهاي مختلف کتابهاي درسي دانشآموزان حالا ميزبان تصاوير و محتواي مربوط به "سردار شهيد قاسم سليماني" است؛ سال گذشته بود که پس از شهادت "سردار سليماني" مسئولان سازمان پژوهش و برنامهريزي از ورود درس شهيد سليماني به کتاب هاي درسي خبر داده بودند.
کتاب آمادگي دفاعي، مطالعات اجتماعي، دين و زندگي، تاريخ معاصر، استان شناسي و ... بخشي از کتابهاي درسي هستند که تصاوير و محتواي مربوط به " سردار شهيد قاسم سليماني" در آنها لحاظ شده است.
در همين رابطه، علي محبي؛ سرپرست برنامهريزي درسي سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي ميگويد: سعي شده است به نوعي در بيشتر کتابهاي درسي درباره سردار سليماني و شهداي شاخص مطالبي لحاظ شود اما بيشترين محتوا در کتابهاي درسي مطالعات اجتماعي دانشآموزان است.
در کتاب آمادگي دفاعي پايه نهم درس هفتم به نام " سرباز اسلام؛ سردار دلها" نامگذاري شده است که از ابتداي تولد "سردار قاسم سليماني" در يکي از روستاهاي کرمان تا حضور او در جبهه، عراق و سوريه و مبارزه با داعش و در نهايت شهادتش به دست آمريکا را روايت ميکند.
در کتاب آمادگي دفاعي پايه دهم، درس ششم به نام "الگوها و اسوههاي پايداري و مقاومت" اختصاص دارد که بخشي از آن به معرفي شهداي نوجوان، شهداي مدافع حرم و "سردار شهيد قاسم سليماني" و مبارزه او با داعش ميپردازد.
در کتاب تاريخ معاصر پايه يازدهم، درس "مکتب حاج قاسم سليماني، مکتب مقاومت" لحاظ شده است که به تلاش او براي شکلگيري و تقويت هستههاي مقاومت در منطقه از جمله حشدالشعبي عراق، فاطميون افغانستان، زينبيون پاکستان و ... اشاره ميکند.
در کتاب استان شناسي استان کرمانشاه به معرفي "سردار شهيد قاسم سليماني" و پيام رهبر انقلاب پس از شهادت او پرداخته شده است.
در کتاب دين و زندگي 1 پايه دهم تصوير و بخشي از وصيت نامه "سردار شهيد قاسم سليماني" در ابتداي کتاب درسي آمده است.
در کتاب تاريخ اسلام 1 پايه دهم در ابتداي کتاب تصوير و بخشي از صحبتهاي رهبر انقلاب درباره "سردار شهيد قاسم سليماني" ذکر شده است.