نماد آخرین خبر

آماده باش تشکل سیاسی باهنر برای ورود به انتخابات ۱۴۰۰

منبع
ايلنا
بروزرسانی
آماده باش تشکل سیاسی باهنر برای ورود به انتخابات ۱۴۰۰

ايلنا/ سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري، گفت: اگر قرار بر انتخاب فرد جواني در انتخابات رياست‌جمهوري است، اين فرد بايد کسي باشد که تجربه، دانش و سوابق خوبي دارد و سابقه او شفاف و روشن است نه اينکه برخي افراد بيايند، تاييد صلاحيت و انتخاب شوند و بعد با سابقه فرد آشنا شويم و ببينيم که سابقه او قابل دفاع نيست.

کمال سجادي دبيرکل جامعه اسلامي کارمندان و سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، در خصوص آخرين فعاليت‌هاي اين تشکل اصولگرا، گفت: جبهه پيروان خط امام و رهبري از مجموعه احزاب مختلفي تشکل شده است که برخي از آن‌ها صرفا سياسي هستند و برخي هم اقشاري هستند؛ مانند جوامع اسلامي کارگران، کارمندان، فرهنگيان و ... . همچنين قديمي‌ترين حزب سياسي اسلامي يعني حزب موتلفه اسلامي را در ميان اعضا داريم که بيش از ۵۰ سال سابقه فعاليت دارد و از سوي ديگر برخي تشکل‌هاي جوان و جديدالتاسيس که سابقه فعاليت کمتري دارند.

وي افزود: اکثريت تشکل‌هاي جامعه اسلامي که به عناوين اقشار مختلف فعاليت مي‌کنند، شاخه‌هاي دروني حزب جمهوري اسلامي بودند که بعد از تعطيلي حزب به صورت مستقل به فعاليت خود ادامه داده و مجوز فعاليت مستقل گرفتند اما اکنون در قالب جبهه پيروان در کنار هم جمع شده‌اند.

سجادي در ادامه اظهار داشت: قصد داريم در انتخابات آتي به صورت فعال‌تري حاضر شويم، معمولا بعد از هر انتخاباتي که انجام مي‌شود، شوراي مرکزي و هيئت رئيسه بررسي‌هايي انجام داده و نقاط ضعف و قوت را شناسايي مي‌کنند و سپس در ادامه تلاش‌هايي براي برطرف شدن نقاط ضعف در کنار انجام فعاليت‌هايي براي حفظ و تقويت نقاط قوت صورت مي‌گيرد.

وي افزود: با توجه به انتخابات سال ۱۴۰۰ که فاصله چنداني هم با آن نداريم و به صورت همزمان دو انتخابات مهم رياست‌جمهوري و شوراهاي شهر و روستا برگزار مي‌شود، ما نيز اکنون در چنين شرايطي بوده و در حال بحث و بررسي پيرامون توانمندي‌ها و نقاط ضعف خود هستيم.

سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري درخصوص روند اين تلاش‌ها و برنامه‌ريزي‌ها، گفت: هر دو انتخاباتي که در سال ۱۴۰۰ برگزار مي‌شود، اهميت فراواني دارد، هم من به صورت شخصي و هم آقاي باهنر و ساير دوستان در حال رايزني با دبيران کل تشکل‌ها و مجموعه‌هاي عضو جبهه هستيم تا در انتخابات پيش‌رو فعال‌تر از گذشته، يعني انتخابات مجلس يازدهم حرکت کنيم و برنامه‌هاي مناسبي داشته باشيم.

وي با اشاره به برنامه‌هاي جداگانه احزاب و مجموعه‌هاي عضو جبهه پيروان، تصريح کرد: هر يک از احزاب به صورت جداگانه درون خود نيز برنامه دارند و براساس آن هم عمل خواهند کرد، براي مثال در حزب ما يعني جامعه اسلامي کارمندان، اگر فرد يا افرادي که قصد داوطلبي در انتخابات را دارند براي گفت‌وگو، جلب حمايت و يا همکاري مراجعه کنند، ما اين حضور را رد نمي‌کنيم. اين امر در هر دو انتخابات رياست‌جمهوري و شوراهاي شهر صادق است و فکر مي‌کنم که هر کدام از احزاب عضو هم براي خود برنامه دارند، منتها مجموعه برنامه‌ها را به جلسه جبهه مي‌آورند، مطرح و بحث شده و بعد در خصوص برنامه‌ريزي روند حرکت جبهه پيروان تصميم‌گيري مي‌شود.

سجادي در ادامه درخصوص سياست‌گذاري مدنظر اين تشکل پيرامون جوان‌گرايي در انتخابات آتي، گفت: در خصوص مساله جوان‌گرايي در انتخابات يک نکته مهم وجود دارد و آن پختگي و تجربه است، اين حرف به اين معنا نيست که رييس‌جمهور جوان نباشد، بلکه اگر قرار بر انتخاب فرد جواني است، اين فرد بايد کسي باشد که تجربه، دانش و سوابق خوبي دارد و سابقه او شفاف و روشن است نه اينکه برخي افراد بيايند، تاييد صلاحيت و انتخاب شوند و بعد تازه با سابقه فرد آشنا شويم و ببينيم که سابقه او قابل دفاع نيست.

وي گفت: به همين منظور بررسي‌ها در حال انجام است، به طور مشخص درخصوص حزب خودمان مي‌توانم اين را بگويم که هم اعضايي که در معرض کانديداتوري هستند و چهره‌هاي ديگر خارج از حزب، بررسي مي‌شوند. همچنين افرادي که احتمال حضور آن‌ها در انتخابات رياست‌جمهوري هم وجود دارد، از روي تحرکات، ملاقات‌ها و موضع‌گيري‌هايي که دارند، به صورت احتمال بررسي مي‌شوند. البته اين تنها درون احزاب است و شوراي مرکزي جبهه پيروان خط امام و رهبري تاکنون وارد بحث انتخابات رياست‌جمهوري به معناي خاص و مشخص نشده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر