نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

حمایت تمام قد آقای سخنگو از وزیر پیشنهادی صمت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
حمایت تمام قد آقای سخنگو از وزیر پیشنهادی صمت

ايرنا/ سخنگوي دولت گفت: وزير پيشنهادي صنعت، معدن و تجارت مي‌تواند آرامش را بر حوزه بازرگاني حکفرما کرده و ميان ذينفعان اين حوزه اجماع ايجاد کند.

«علي ربيعي» عصر شنبه با اشاره به معرفي«عليرضا رزم حسيني» براي تصدي وزارت صنعت، معدن و تجارت، وي را از نيروهاي شناخته شده دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: در شرايط فعلي کشور، اداره وزارت صنعت، معدن و تجارت به مديريتي نياز دارد که بتواند ذي‌نفعان مختلف از جمله صنعتگران، کارآفرينان، بازرگانان و ستاد وزارتخانه را سامان دهد.
دستيار ارتباطات اجتماعي رييس جمهوري به ويژگي‌ها و سوابق رزم‌حسيني در دوران استانداري‌هاي کرمان و خراسان رضوي اشاره کرد و افزود: رزم حسيني مي‌تواند ميان ذينفعان متعدد در حوزه صنعت ، معدن و تجارت اجماع ايجاد کند.

ربيعي با بيان اينکه «رزم حسيني» تجربه و شناخت کافي در بخش صنعت و معدن دارد، افزود: او جامعه صنعتي و کارآفريني کشور را به خوبي مي‌شناسد و مي‌تواند با بهره‌گيري از نيروهاي توانمند و باتجربه وزارت صمت تعامل مناسبي براي پيشبرد اهداف اين وزارتخانه برقرار کند.


سخنگوي دولت تصريح کرد: در شرايط کنوني ،‌جامعه و بازار نياز به ثبات دارد و وزير پيشنهادي صمت به دليل تجربه بالا، نگاه کلان و استراتزيک به مسائل، اين توانايي را دارد که آرامش را بر حوزه بازرگاني نيز حکفرما کند.

ربيعي بررسي، نقد برنامه‌ها و موافقت و يا مخالفت با وزير پيشنهادي را از حقوق مجلس شوراي اسلامي دانست و گفت: با توجه به فشار تحريم و شيوع کرونا، کشور در شرايط خاص است که اميدواريم مجلس با توجه به اين شرايط خطير، وزير پيشنهادي صمت را مورد حمايت قرار دهد.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين حسن روحاني رييس‌جمهوري روز سه‌شنبه در نامه‌اي به مجلس شوراي اسلامي «عليرضا رزم‌حسيني» را به عنوان وزير پيشنهادي صنعت، معدن و تجارت معرفي کرد.

رزم حسيني در دولت تدبير و اميد استاندار استان‌هاي خراسان رضوي و کرمان بوده است. او از فرماندهان لشکر ثارالله در هشت سال دفاع مقدس و نيز قائم مقام شهيد والا مقام حاج قاسم سليماني در مقطعي از دفاع مقدس بوده و يکي از افتخاراتش ايثارگري و دريافت نشان فتح است.

 رزم‌حسيني سابقه مديريت چند شرکت بزرگ، عضويت در هيات مديره چند واحد توليدي و فعاليت‌هاي بازرگاني را در کارنامه خود دارد و نيز عضو هيات مديره چند واحد معدني نيز بوده است و با امور صنعت، معدن و تجارت آشنايي کامل دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره