بادامچیان: اصلاحطلبان از مردم عذرخواهی کنند

مهر/ دبيرکل حزب موتلفه اسلامي گفت: اصلاحطلبان با صداقت از مردم به خاطر مشکلات سختي که براي آنها ايجاد کردند عذرخواهي کنند.
اسدالله بادامچيان، دبيرکل حزب موتلفه اسلامي در پايان نشست دبيران اين حزب، با اشاره به بيانات بسيار مهم و تحليل جامع رهبر معظم انقلاب درباره سالهاي دفاع مقدس، گفت: ملت ما اين واقعيتها را ميشناسد و با تبعيت از نظرات ارزشمند ايشان در تبيين و تشريح و بزرگداشت همه دستاوردهاي دفاع مقدس خواهد کوشيد.
وي افزود: ولي امر مسلمين به علل پذيرش قطعنامه از طرف امام، هوشمندانه اشاره کردند و آن را از روي خردگرايي و رفتار عقلايي دانستند که به حق چنين بود.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي، اظهار داشت: امام خميني (ره) نبرد را از ميدان نظامي به نبرد حقوقي و ساير جبهه هاي سياسي - اجتماعي منتقل کردند و در نهايت امام بزرگوار از نتايج اين جنگ حقوقي اظهار رضايت کردند.
بادامچيان تصريح کرد: تذکر مقام معظم رهبري درباره مقابله با تحريف وقايع دفاع مقدس و لزوم بيان واقعيت ها و حقايق، مسئوليت سنگيني براي صاحبان قلم و هنر ايجاد ميکند.
وي در ادامه ضمن تقدير از برگزاري مراسمهاي بزرگداشت هفته دفاع مقدس، گفت: علي رغم مشکلات ناشي از کرونا، ملت ما در هفته دفاع مقدس به شايستگي ياد و خاطره شهدا و رزمندگان و پشت جبهه ايها را گرامي داشت و از خانواده معظم شهدا تجليل کرد.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي تصريح کرد: به سهم خود از همه ادامه دهندگان راه شهدا و آنهايي که اين ايامالله را گرامي مي دارند، به ويژه از ياران حزب موتلفه اسلامي در سراسر کشور تقدير و تشکر داريم.
بادامچيان در بخش ديگري از سخنان خود به انتخابات ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: انتخابات صحنه اي است که تشکلها، جريانها و اشخاص خود را به ملت عرضه مي کنند تا مردم کساني را که براي اداره امور کشور مفيد بدانند انتخاب نمايند.
وي با بيان اينکه فرار از اين ميدان نشانه ضعف و بي اعتنايي در بين ملت است، افزود: در ماههاي گذشته بسياري از اصلاحطلبان، اظهارات متفاوتي مبني بر اينکه در انتخابات شرکت نمي کنند و بهانه هايي را تکرار مي کردند، داشتند.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينکه در هفته هاي قبل به آنها توصيه کردم در انتخابات آينده شرکت کنند و گرنه زندگي سياسي آنها به پايان ميرسد و به موزه تاريخ ميروند، گفت: اکنون برخي از چهره هاي اصلاح طلب شرکت در انتخابات را يک ضرورت براي اصلاحطلبان دانسته اند.
بادامچيان تاکيد کرد: اين اقدام صحيحي است که همه در انتخابات شرکت کنند، اما بهتر است اصلاح طلبان با صداقت از مردم به خاطر مشکلات سختي که برايشان ايجاد کردند عذرخواهي کنند.
وي توضيح داد: اصلاح طلبان بايد به خاطر تورم، کاهش ارزش پول ملي، گراني بي سابقه ارز و مسکن و گراني هاي هر روزه کالاهاي مورد نياز و نيز ناکارآمدي در سياست خارجي و داخلي پوزش بخواهند و الا اگر طلبکارانه به صحنه بيايند پاسخ مردم به آنها سخت خواهد بود.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي گفت: مردم در انتخابات آينده به کساني راي خواهند داد که اين اميد و اعتماد را داشته باشند که مشکلات آنها و کشور را حل کرده و رونق اقتصادي را با پاکي و سلامت مالي ايجاد کنند.
بادامچيان تاکيد کرد: مردم به کساني که عاملان اصلي گراني ها، اختلاس ها، حقوق هاي نجومي و عوامل بيکاري و آشفتگي بازار هستند راي نمي دهند. مگر آنکه جبران کنند يا از ملت حلاليت بخواهند.
وي افزود: مردم در انتخابات شرکت ميکنند تا نتيجه انتخابات منجر به افزايش قدرت ملي و تضميني براي صيانت از استقلال کشور و رفاه مردم باشد.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي اظهار اميدواري کرد: ان شاالله ملت در انتخابات آينده به طور گسترده شرکت ميکنند تا با انتخاب رجايي گونهها، دولت کريمه اسلامي را شکل دهند و تمدن نوين اسلامي پايهريزي شود.
بادامچيان در ادامه درباره انتخابات آمريکا نيز گفت: تحولات جهاني به گونه اي است که آمريکا و اروپا چارهاي جز اتخاذ سياستهاي جديد ندارند و براي نجات از مشکلات سنگيني که گريبانگير آنهاست بايد تصميمات جدي بگيرند.
وي افزود: ترامپ و بايدن هيچ کدام نمي توانند آمريکا را اداره کنند و ملت آمريکا اين دولتمردان را نميخواهند. آنها وارد ناسزا گويي به هم و تخريب يکديگر شدهاند.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به اين اظهار نظر بايدن که گفته «ترامپ براي سياره ما يک تهديد است»، گفت: اين همان است که در دوره قبل انتخابات رياست جمهوري آمريکا به اين مسئوليت رسيده است و اين هيئت حاکمه آمريکا است که در قرن گذشته براي همه ملتهاي آزاديخواه تهديد بوده است و بيش از آن براي مردم و کشور آمريکا تهديدي ويرانگر مي باشد.
بادامچيان گفت: آمريکاييها بايد فکري نو براي نجات خودشان و کشورشان طراحي نمايند.
وي همچنين در پاسخ به سوالي درباره معرفي وزير پيشنهادي صمت گفت: اختيار به عهده نمايندگان محترم مجلس است که در اين باره مدبرانه عمل نمايند تا شايد اين وزارتخانه مهم و موثر در امور اقتصادي و معيشت مردم سر و ساماني بيابد.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي همچنين درباره واکنش آلمان، انگليس و فرانسه درباره دو تابعيتي ها، افزود: مسئوليت و اختيار اداره امور کشورها و از جمله تابعيت هر کشور به عهده حکومت آنهاست و دخالت ديگر کشورها خلاف موازين حقوقي و بينالمللي است و ملت و کشور ايران دخالت بي مبناي اروپايي ها که دخالت در امور داخلي ايران است را نميپذيرند و طبق قوانين ايران با آنها رفتار مي کنند.
بادامچيان در پايان ضمن مسئلت قبولي عبادات و عزاداري ها از ملت خواست در مراسم اربعين نکات مهم و بهداشتي را مدنظر قرار دهند.