نماد آخرین خبر

سردار جلالی: ‌دشمنان به حملات سایبری روی آورده‌اند

منبع
تسنيم
بروزرسانی
سردار جلالی: ‌دشمنان به حملات سایبری روی آورده‌اند

تسنيم/  رئيس سازمان پدافند غيرعامل گفت: آمريکايي‌ها به دليل نگراني از تبعات رويارويي نظامي با ايران و پاسخ مقتدرانه کشورمان، به سمت تهديدات نوين مانند حملات سايبري گمنام گرايش پيدا کرده‌اند.

سردار ‌غلامرضا جلالي ‌ظهر امروز ‌در ديدار با آيت الله علوي گرگاني ‌با بيان اينکه سازمان پدافند غيرعامل کشور فعاليت خود را از سال 82 در زمينه رصد تهديدات و ارتقاء آمادگي عمومي جامعه آغاز کرده است، اظهار داشت: برخلاف گذشته که تهديدات در عرصه نظامي بود، اکنون بيشتر تهديدات کشور در زمينه جنگ ترکيبي است که از يکي دو سال گذشته عليه ما آغاز شده است.

وي با بيان اينکه آمريکايي‌ها به دليل نگراني از تبعات رويارويي نظامي با ايران و پاسخ مقتدرانه کشورمان، به سمت تهديدات نوين مانند حملات سايبري گمنام گرايش پيدا کرده اند، اظهار کرد: حملات سايبري به زيرساخت‌هاي ما يکي از رويکردهايي است که دشمن آغاز کرده است که البته به لطف خدا دشمن در اين جبهه نيز تاکنون ناکام مانده و خواهد ماند.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور با بيان اينکه دشمن امروز به دنبال تضعيف توان اقتصادي مردم و کوچک کردن سفره معيشتي مردم است، گفت: از همين رو در شرايط جنگ اقتصادي ضروري است تا توزيع يارانه‌ها روي کالاهاي اساسي هدفمندتر انجام شود که خوشبختانه با استقبال مجلس از ايده سازمان پدافند غيرعامل کشور طرح ايجاد شبکه هوشمند توزيع در دستور کار قرار گرفته است.

وي در خصوص مقابله با کرونا نيز گفت: اصول سبک زندگي اسلامي در حوزه بهداشت متکي بر پيشگيري است و اين سبک زندگي مي تواند مبناي مقابله با کرونا قرار گيرد.

‌‌پدافند غيرعامل به استحکام دروني جامعه و نظام بپردازد

آيت الله علوي گرگاني نيز در اين ديدار با بيان اينکه بايد دردشناس باشيم گفت: تا زماني که درد را نشناسيم درمان را نيز نخواهيم شناخت؛ درد ما گناهان است و دواي درد ما نيز توبه است.

اين مرجع تقليد همچنين با بيان اينکه پدافند غيرعامل‌ بايد به استحکام دروني جامعه و نظام اهتمام داشته باشد، تصريح کرد: به مسؤولاني که وضعيت معيشت مردم در دست آنهاست توصيه مي کنم تا نهايت تلاش خود را براي ايجاد گشايش در زندگي و معيشت مردم به ويژه قشر محروم و آسيب پذير انجام دهند که البته تحقق اين مهم منوط به همياري و همکاري همه دستگاه‌هاست.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر