دستور فرمانده سپاه برای کمک به نیروی انتظامی در کنترل ورود و خروج شهرها
فارس/ فرمانده کل سپاه پاسداران با تاکيد بر اينکه 54 هزار پايگاههاي مقاومت در کشور بايستي به پايگاه امدادگران و حافظان سلامت کشور تبديل شوند، از ارائه بستههاي معيشتي به آسيبديدگان از کرونا خبر داد و گفت: در شهرهايي که کنترل ورود و خروج صورت ميگيرد سپاههاي استاني و شهرستاني بايد به برادران نيروي انتظامي کمک کنند.
سرلشکر پاسدار حسين سلامي فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي امروز (جمعه 9 آبان) در نشست هماهنگي قرارگاه بهداشتي و درماني امام رضا (ع) که در مرکز فرماندهي و کنترل سپاه برگزار شد، اظهار داشت: تلاش ما آن است که خانه به خانه بتوانيم ناقلين کرونا را شناسايي کرده و اقدامات بعدي را طبق دستورالعملها و پروتکلهاي درماني انجام دهيم.
وي افزود: انتظارمان از همه فرماندهان اين است که همه پايگاههاي مقاومت که شامل 54 هزار پايگاه در کشور ميشود، بايستي به پايگاه امدادگران و حافظان سلامت کشور تبديل شوند و انشاءالله بتوانيم نقشآفريني جدي در تشخيص زودرس ويروس کرونا انجام دهيم. چرا که بر اساس ديدگاهها و نظريههاي اثبات شده پزشکان اگر اين بيماري به سرعت تشخيص داده شود و افراد بيمار در قرنطينه قرار بگيرند و بتوانيم افراد سالم را از آنها جداسازي کنيم، زنجيره انتقال اين بيماري به صورت طبيعي قطع خواهد شد.
فرمانده کل سپاه پاسداران تصريح کرد: بايستي تلاش کنيم هر چه سريعتر افراد سالم را از افراد مبتلا به ويروس کرونا جدا کنيم ضمن اينکه توزيع بستههاي بهداشتي بين خانوارهاي کم درآمد و توصيه به آنها براي رعايت دستورالعملهاي بهداشتي يکي از مسائلي است که بايستي همه سپاههاي استاني و شهرستاني به خوبي آن را انجام داده و به قرنطينه کردن بيماران کمک کنيم.
وي خاطرنشان کرد: در شهرهايي که کنترل ورود و خروج صورت ميگيرد سپاههاي استاني و شهرستاني بايد به برادران نيروي انتظامي کمک کنند.
سردار سلامي تصريح کرد: همه درمانگاهها و مراکز درماني و همه بيمارستانها همانطور که تاکنون به حوزه بهداشت و ترمان کشور کمک کردهاند از هم اکنون به بعد بايستي به عنوان پايگاههاي سلامت در خدمت درمان بيماران کرونا قرار گيرند و اين کار را هم فرماندهان بايد مدنظر خود داشته باشند.
فرمانده کل سپاه افزود:توليد ماسک و توزيع آن مسأله مهمي است و بايستي نيروهاي بسيج اين کار را انجام داده و در اماکن پر رفت و آمد حتما پايگاههايي را براي اين کار ايجاد کرده و براي آنهايي که ماسک ندارند تا حد ممکن ماسک به آنها ارائه دهند تا بتوانيم فرهنگ استفاده از ماسک را در جامعه گسترش دهيم زيرا يکي از راههاي کنترل از گسترش بيماري کرونا همين موضوع است.
وي افزود: ارائه بستههاي معيشتي به خانوادههايي که از کرونا آسيب معيشتي ديدهاند نکته مهمي است که هم اکنون از سوي بخشهاي مختلف سپاه در حال انجام است و نبايستي اين مسأله متوقف شود. ضمن اينکه مشارکت جدي سپاه در اين مسأله انتها ندارد و انشاءالله انتهاي آن زماني است که اين بيماري ريشهکن شده و جامعه ما به وضع طبيعي خودش بازگردد.