درخواست علمالهدی در اوج کرونا
ايرنا/ امام جمعه مشهد گفت: مبارزه با کرونا تنها به وسيله دستگاهها و مسوولان درماني، پزشکي و بهداشتي امکانپذير نيست، همه مردم بايد به ميدان بيايند.
به گزارش پايگاه اطلاع ساني آيت الله سيد احمد علم الهدي، وي در خطبه مجازي نماز جمعه مشهد افزود: همه ما بايد در صحنه حرکتهاي بهداشتي، درماني و مراقبتها واقع شويم تا اين بحران را نيز مانند بحران جنگ هشت ساله حل کنيم.
وي ادامه داد: کرونا، ابتدا به صورت يک بيماري معمولي تصور ميشد ولي با توسعهاي که در تمام نقاط کشور و به ويژه استان پهناور خراسان پيدا کرده، مسئله به مرحله استيصال رسيده است.
امام جمعه مشهد گفت: در تجريه دوران دفاع مقدس، به اين نکته رسيديم که بحرانهايي که در کشور به وجود ميآيد، تنها با اقدام و فعاليت جريانهاي مربوطه و متخصص، قابل حل نيست و اگر اقدام در جهت حل آن، منحصر به يک جريان متخصص و جريان خاص وابسته باشد، ممکن است تا مرحله استيصال مردم پيش برود.
وي افزود: روزي که جنگ بر مردم ما تحميل شد، قيام در مقابل بحران جنگ، وظيفه نيروهاي مسلح بود که آنان بايد در مقام حل اين بحران اقدام ميکردند ولي متوجه شديم اقدام آنان با وجود اينکه همراه با حرکتهاي جهادي و ايثارگرانه بود، در حل بحران جنگ نتوانست مؤثر واقع شود تا جايي که مردم به صحنه آمدند و بحمدالله به پيروزي رسيديم و بحران حل شد.
آيتالله علمالهدي با اشاره به طرح "مسجد سنگر سلامت" ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در نشست با اعضاي ستاد ملي مبارزه با کرونا فرمودند براي مقابله با اين ويروس، يک حرکت دست جمعي در موضوعات مختلف بهوسيله بسيج در مساجد آغاز شود. با اين رهنمود، بسيج جامعه پزشکي طرح ايجاد پايگاه سلامت محله در مساجد استان را ارائه داد و دو هزار مسجد بهعنوان دو هزار پايگاه سلامت محله در خراسان رضوي تأسيس شد.
وي گفت: با خصوصيت جامعي که در اين طرح ديده شده است، بزرگترين حرکت را هم در جهت بيماريابي، هم در جهت درمان و هم در جهت مراقبت از سلامتيها و تأمين بهداشت انجام ميدهيم که يک حرکت جمعي و عمومي است.
امام جمعه مشهد با بيان اينکه در مقابل رهنمودهاي کليدي رهبر معظم انقلاب در مسائل مختلف کشور نبايد به شعار و تابلونويسي اکتفا کنيم افزود: بيش از پنج سال است که معظم له در برابر مشکلات معيشتي و اقتصادي و تهاجم ظالمانه دشمن در تحريمهاي ناروا، امر به اقتصاد مقاومتي فرمودند و گرچه در شعارها گفته شد و در تابلوها نوشته شد اما دستگاههاي مسوول نيامدند.
وي ادامه داد: تنها يک طرح اجرايي لازم بود که اين اقتصاد مقاومتي در کشور اجرا شود و اگر انجام ميشد، امروز دچار مشکلات اقتصادي و معيشتي نبوديم.
آيت الله علم الهدي گفت: امسال را به سال جهش توليد نامگذاري کردند که دستگاههاي مسوول بايد براي جهش توليد طرح اجرايي تهيه ميکردند، نه اين که فقط بنويسند و شعار دهند، تابلونويسي و جنبههاي تظاهري را اجرا کنند.
وي افزود: اگر يک طرح اجرايي براي توسعه توليد تهيه ميکردند که رهنمود رهبر معظم انقلاب در جهش توليد، در آن طرح جامع اجرايي در نظر گرفته ميشد تاکنون پيشرفتهاي خوبي در جهش توليد داشتيم نه اينکه آخر سال شده، فقط بنشينند و بگويند موانع توليد چه چيزهايي هست، موانع توليد را برداريم که برنداشتند! اين واقعا يک نوع جفا و بيوفايي نسبت به ولايت است که وقتي رهنمودي را ارائه ميدهند، دنبال طرح اجرايي آن نميرويم.
نماينده ولي فقيه در خراسان رضوي ادامه داد: طرحي که بسيج جامعه پزشکي ابتدا در استان ما اجرا کرد، اميدواريم بهطور فراگير در همه کشور اجرا شود، اين طرح با تمام ابعاد دستورالعمل و فرمايش مقام معظم رهبري هماهنگ است و اگر ادامه پيدا کند، مشکلات بسياري را در اين بحران براي ما حل خواهد کرد.
وي با بيان اينکه براي موفقيت پايگاههاي سلامت محله، همياري عمومي لازم است گفت: مردم در محله زندگي خود به مساجد مراجعه کنند و با بسيجياني که در پايگاه سلامت محله در مسجد اين کار را پيگيري ميکنند، همکاري نمايند و ظرفيت هاي مالي، تخصصي و انساني را به صحنه بياورند.
آيتالله علمالهدي افزود: در نذر براي سلامتي نيز هيچ نذري بالاتر از همکاري با اين بسيجيان در مساجد نيست و دعا در اين زمينه نيز بالاترين عبادت است.