نماد آخرین خبر

خباز: رقبای روحانی بخاطر یک دستمال قیصریه را به آتش می‌کشند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
خباز: رقبای روحانی بخاطر یک دستمال قیصریه را به آتش می‌کشند

ايرنا/ «محمدرضا خباز» نماينده ادوار مجلس در گفت‌وگو با ايرنا ضمن تشريح الگوهاي رفتاري مخالفان دولت تصريح کرد، تخريب دستگاه اجرايي به ناکارآمدي نظام منجر مي‌شود.

هر روز که به انتخابات رياست جمهوري سيزدهم نزديکتر مي‌شويم، حجم حملات به دولت و شدت و حدّت آن به شکل معناداري افزايش مي‌يابد.

فضاي پس از انتخابات رياست‌جمهوري آمريکا و تلاش جريان‌هاي گوناگون براي کسب عنوان «قهرماني رفع تحريم» هم مزيد بر علت شده تا جبهه‌اي تازه عليه دولت گشوده شود؛ اين در حالي است که دکتر روحاني صراحتا و مکررا اظهار داشته نگاه سياسي به موضوعاتي چون مذاکره با آمريکا فايده‌اي براي مردم ندارد و بايد به منافع ملي و خواست مردم توجه کرد نه فايده جناحي و گعده‌اي.

در ارتباط با الگوي عمل مخالفان دولت و انگيزه آنان از شروع دور تازه حملات به مسئولان اجرايي، پژوهشگر ايرنا با «محمدرضا خباز» نماينده ادوار مجلس گفت‌وگويي انجام داده که شرح آن در ادامه آمده است؛

نگاهي به الگوي عمل مخالفان دولت

به گفته خباز، اين‌ها يک الگويي دارند و آن الگو چون بعضا موفق شده است، تصور مي‌کنند اين الگو هميشه نتيجه مي‌دهد. نام اين الگو آقاي احمدي نژاد است، در صورتي که اين حنا ديگر رنگي ندارد.

رمز موفقيت آقاي احمدي نژاد، مخالفت کردن با مرحوم هاشمي رفسنجاني، دادن يک سري راهکارهاي غلط، توهين و اهانت به آقاي هاشمي رفسنجاني و سردمداران کشور بود.

او از خود يک قيافه معصومانه‌اي ساخت و به نتيجه هم رسيد. البته آن نتيجه، يعني به قدرت رسيدن احمدي نژاد، آثار بسيار بدي بر کشور بر جاي گذاشت. اين آقايان تصور مي‌کنند آن نتيجه را مي توان امروز هم به دست آورد. براي همين به جاي بيان موفقيت‌هاي خودشان‌، عملا روش ترامپ و بايدن را پيش گرفته‌اند، يعني تخريب طرف مقابل. يعني همان کاري که احمدي نژاد انجام داد متاسفانه در انتخابات اخير بين بايدن و ترامپ هم اتفاق افتاد.

در اين روش کمپين و طرفداران يک نامزد شروع مي کنند به تخريب فرد مورد نظر تا او را از صحنه خارج کنند. صاحبان  تفکري که گفتم تلاش مي کنند دولت آقاي روحاني  را ناکارآمد جلوه دهند در حالي که ناکارآمد جلوه دادن دولت به ناکارآمدي نظام منجر مي شود. يعني اين نظام است که مردم با آن روبرو هستند و اگر رييس جمهور ناکارآمد تلقي شود طبيعتا کليت نظام در ذهن مردم ناکارآمد خواهد بود. اين افراد به اين فکر نمي‌کنند براي يک دستمال قيصريه‌اي را به آتش مي کشند.

توصيه رهبري براي سياست‌ورزي؛ علاوه بر تقواي فردي تقواي اجتماعي لازم است

خباز در ادامه اين گفت‌وگو درباره وضعيت اردوگاه منتقدان دولت اظهار داشت: اما نکته‌اي هم درباره شخصي که اين روزها کمر به تخريب دولت بسته است؛ کسي که نتوانسته است قائم مقام خودش را کنترل کند و دو سال و خرده اي است قائم مقامش در زندان است چگونه مي تواند ادعاي اداره همه کشور را بکند. اگر اين شخص از خلاف‌هاي قائم مقام خود خبر هم نداشته چگونه مي خواهد پس فردا رييس جمهور شود و از بلوچستان، فارس، لرستان، آذربايجان و ساير نقاط ايران با خبر باشد؟ 

من نمي توانم بپذيرم که قائم مقام فلان شخص خيانتکار باشد ولي خود او درستکار باشد. حتي اگر خودش درستکار باشد ولي همين که نفهميده است قائم مقامش آدم خائني است اين شخص طبيعتا ديگر مورد اعتماد نيست.

در ايام نمايندگي مجلس يادم است يک روز خدمت رهبري رسيده بوديم. ايشان فرمودند شما بايد هم تقواي فردي داشته باشيد هم تقواي اجتماعي؛ تقواي فردي يعني خودتان مواظب خودتان باشيد و تقواي اجتماعي يعني مواظب رفقا و دوستان و همفکرانتان و زير مجموعه نزديک و خانواده تان باشيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر