کارشناس صهیونیست: ایرانیها توانمندی پاسخ به ترور را دارند

تسنيم/ يک تحليلگر معروف نظامي رژيم صهيونيستي اعتراف کرد ايرانيها قادر هستند به اين ترور پاسخ دهند اما آنچه که از آن بي اطلاع هستيم آن است که چه زماني دست به اين اقدام خواهند زد.
«عمير بوحبوط» تحليلگر و خبرنگار نظامي و امنيتي پايگاه اطلاع رساني واللا در رشته توئيت هايي اعتراف کرد ايراني ها به طور حتم توانمندي واکنش به ترور را خواهند داشت، اما پرسشي که در اينجا همچنان باقي است آن است که اين کار را چه زماني انجام خواهند داد؟.
در اين بين روزنامه يديعوت احارانوت به نقل از يوسي يهشوع خبرنگار نظامي ـ امنيتي خود خبر داد : آوي کوخاوي رئيس ستاد ارتش، تمام رؤساي سابق ارتش را گردهم آورده و مشاوراتي را پشت درهاي بسته با آنها در دفتر خود انجام داده است.
جديدترين خبرها و تحليلهاي ايران و جهان را در کانال اينستاگرامي تسنيم بخوانيد. (کليک کنيد)
به گفته اين خبرنگار، ايهود باراک ، شائول موفاز ، موشه يعلون ، دان حالتوتس ، گابي اشکنازي ، بني گانتس و گادي ايزنکوت جلسه اي بسيار طولاني با رئيس ستاد فعلي داشتند .
به نوشته اين روزنامه وقتي بدانيم که آنها درباره مسائل سياسي با هم رايزني نميکنند ، در مورد چه چيزي اين جلسه تشکيل شد؟اين مسئله را بوحبوط هم در گزارشي که امروز در پايگاه اطلاع رساني واللا منتشر شد نيز تاييد کرد و خبر داد بعد از ترور دانشمند هسته اي ايران، ساختار نظامي اسرائيل به طور کامل سکوت اختيار کرده است.
اين خبرنگار که مسئول پيگيري فعاليت هاي نظامي ارتش رژيم صهيونيستي و ديگر سرويس هاي امنيتي اين رژيم است تاکيد کرد، از بعد از ظهر جمعه که ترور محسن فخري زاده به وقوع پيوست آوي کوخاوي تنها در مورد ديدارش با رؤساي سابق ستاد ارتش سخن گفت و بس.
افراد نزديک بني گانتس (وزير جنگ رژيم صهيونيستي) هم حاضر به اظهار نظر در مورد اخبار و گزارش هاي خارجي منتشر شده در مورد دست داشتن اسرائيل در اين ترور ، نشدند.با اين حال بني گانتس ساعت 4 و 30 دقيقه يعني حدود يک ساعت بعد از وقوع اين حادثه از مقر وزارت جنگ در تل آويو خارج شد.
در ادامه اين گزارش آمده است: وقتي يک مسئول ايراني ترور مي شود و مورد توجه گسترده رسانه اي قرار مي گيرد ، ساختار اطلاعاتي ـ امنيتي هوشياري خود را افزايش داده و دستور آماده باش در ارتش نيز به شکلي خودکار صادر مي شود در حالي که انواع و اقسام سناريوهاي تهديد مد نظر قرار مي گيرند.
فقط چند هفته پيش بود که ارتش سامانه پدافند هوايي خود را در رزمايش تمرين کرد، سناريوي اين رزمايش شليک موشک از داخل خاک لبنان و سوريه بود.
به اعتقاد بحبوط، طي چند هفته اخير رايزني هايي بين بخش سياسي و ساختار نظامي درباره نوع راهبردي که قرار است در قبال ايران اتخاذ شود صورت گرفت ، اين رايزني ها با توجه به ائتلاف جديد و غيررسمي انجام شده با عربستان سعودي در کنار توافقنامه هايي که با امارات متحده عربي و بحرين انجام شده و پيش از اين با مصر صورت گرفته بود مورد بررسي قرار گرفت.
در اين نشست تاکيد شده است که هدف اصلي موساد و ارتش اسرائيل با توجه به دستورات بخش سياسي، مجبور کردن ايران به خروج از برنامه هسته اي است، اين استراتژي در حال حاضر با ائتلاف کشورهاي سني در خاورميانه و نيز ايالات متحده همسويي دارد.