کمالوندی: عوامل ترور شهید فخریزاده و حادثه نطنز یکی است

ايرنا/ سخنگوي سازمان انرژي اتمي ضمن اشاره به ترور شهيد فخري زاده گفت: در حادثه نطنز هم ميتوان گفت عواملشان با اتفاق اخير (ترور شهيد فخري زاده) يکي است و به نظر ميرسد رژيم صهيونيستي در اين قضايا نقش دارد.
«بهروز کمالوندي» در گفت و گويي تغيير در دسترسي بازرسان آژانس بينالمللي انرژي اتمي را نيازمند تصميمگيري در سطوح عالي دانست و تاکيد کرد: در ارتباط با بحت دسترسيها اين مراقبت را داريم که دسترسيها در حدود تعريف شده و متعارف خودش باشد.
وي با اشاره به جوسازي رسانهاي اظهار داشت: شيطنتي که رسانههاي صهيونيستي و غربي داشتند، اين است که پروندهاي درست کنند و ايران را متهم کنند که به دنبال سلاح هستهاي است و در اين خصوص مرتبا ايشان را مطرح ميکردند. اگر يادتان باشد، زماني که نتانياهو نمايش اسناد را ارائه کرد، از ايشان نام برد در حالي که به هيچ وجه کشور درگير مسائل نظامي هستهاي نبوده و فتواي مقام معظم رهبري در اين خصوص کاملاً واضح و مشخص است.
عوامل ترور فخريزاده و حادثه نطنز يکي است
کمالوندي با بيان اينکه دشمن فقط در حوزه هستهاي به ما اتهام وارد نميکند، تصريح کرد: البته آنها راه به جايي در اين زمينه نميبرند. ردپاي آنها در حوادث مختلف کاملا ديده ميشود. در حادثه نطنز هم ميتوان گفت عواملشان با اتفاق اخير يکي است و به نظر ميرسد رژيم صهيونيستي در اين قضايا نقش دارد.
وي درباره تلاش اسرائيل براي متوقف کردن پيشرفتهاي هستهاي ايران خاطرنشان کرد: آنچه که به نقاط قوت ما مربوط ميشود، امروز هدف دشمن است. يکي از اهداف آنها اين است که ما را از اين مسير مايوس کنند. اين مسير سخت و ناهمواري است ولي با عزم و اراده و با اتکا به حول و قوه الهي ما انشاالله به نتيجه خواهيم رسيد.
به گفته سخنگوي سازمان انرژي اتمي، حتماً در فضاي صنعتي بايد کارمان را مضاعف کنيم و در حوزههاي امنيتي هم حتما بايد پاسخ قاطعي به اين اقدامات داده شود.
سازمان انرژي اتمي مجري تصميمات ارشد کشور است
کمالوندي در پاسخ به سوالي درباره دسترسي بازرسان آژانس به مجتمعهاي مورد نظر سازمان انرژي اتمي ابراز داشت: اينها را نبايد خيلي به هم مرتبط کرد؛ اگرچه ممکن است در بعضي موضوعات بيارتباط نباشد ولي در مورد خاص اينها مسائلي نيست که يک سازمان بخواهد رأساً تصميم بگيرد يا تحليل داشته باشد.
سخنگوي سازمان انرژي اتمي يادآورشد: ما در ارتباط با بحت دسترسيها اين مراقبت را داريم که در حدود تعريف شده و متعارف خودش باشد.
وي ادامه داد: البته غير از بحثهاي پادماني و پروتکلي، دو، سه مورد برجامي هم داريم که اينها در حوزههاي حساس نيستند؛ به طور مثال در حوزه معادن است. اگر قرار است دسترسيها دست بخورد حتماً بايد در سطوح بالا درباره آنها تصميمگيري شود و سازمان انرژي اتمي هم مجري تصميمات مقامات ارشد کشور خواهد بود.