نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

آیت‌الله موسوی‌تبریزی: ترور کردن یعنی دشمن نمی‌خواهد مذاکره‌ای باشد

منبع
ايلنا
بروزرسانی
آیت‌الله موسوی‌تبریزی: ترور کردن یعنی دشمن نمی‌خواهد مذاکره‌ای باشد

ايلنا/ دادستان کل انقلاب منصوب امام خميني(ره)، معتقد است، بدون نفوذي‌ها، ترور شهيد فخري‌آذر امکان نداشت، گفت: نفوذي‌ها بيشتر در لباس دوست هستند که بعضا موفق مي‌شوند خود را در جايگاه هاي مهم، جا کنند.

آيت الله سيدحسين موسوي تبريزي دبيرکل مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا در قم، با ابراز تأسف از ترور دانشمند هسته‌اي برجسته کشور شهيد دکتر محسن فخري زاده، اظهار داشت: البته بنده سال‌هاست که در مناصب حکومتي و کارهاي امنيتي و اطلاعاتي نيستم، اما اين امر قطعي است که ترور کردن از طرف هر شخص يا هر قدرتي باشد، دليل بر ضعف آن شخص يا آن قدرت است.

وي با بيان اين که ترور کردن يعني دشمن نمي‌خواهد مذاکره‌اي باشد، افزود: دشمن، وقتي نمي‌تواند موارد اختلافي خود را با صحبت حل کند و از نظر منطق و استدلال، پاي ميز مذاکره شکست مي‌خورد، دست به ترور مي‌زند؛ حالا فرق نمي‌کند آمريکا ترور کند يا اسرائيل.

دادستان کل انقلاب منصوب امام خميني(ره)، خاطرنشان کرد: مثلا در سال‌هاي اول انقلاب اسلامي، که منافقين، برخي شخصيت‌ها و بسياري مردم را ترور مي‌کردند، يعني مي‌خواستند با همين کارها به قدرت برسند؛ چون با شخصيت خودشان و با منطق و استدلال ضعيف شان، نمي‌توانستند به قدرت برسند؛ و لذا خواستند با حذف ديگران به قدرت برسند.

وي با اشاره به شواهدي که نشان مي‌دهد رژيم صهيونيستي عامل ترور شهيد فخري زاده بوده است، گفت: اسرائيل که از اين جهات هدفش روشن است؛ و سال‌هاست که هدفش جمهوري اسلامي و نابود کردن قدرت ايران است، ولي ما اگرچه نبايد در برابر اسرائيل خضوع کنيم، اما در عين حال نبايد طوري رفتار کنيم که خواست آنان باشد؛ چون شايد آنان عکس العمل خاص و مورد نظر خودشان را انتظار دارند.

آيت الله موسوي تبريزي تأکيد کرد: ما بايد اطلاعات مان قوي باشد؛ رفتارمان قوي باشد؛ محافظت مان از نيروهايمان قوي باشد و اين اصلا اتفاق مناسب و لايق شأن کشور ما نيست که بعد از 40 سال از عمر نظام جمهوري اسلامي و پس از تجربه اداره موفق جنگ با عراق و پيروزي در اين جنگ و پس از مقابله با منافقيني که با تشکيلات قوي و سازمان يافته قصد ضربه زدن به نظام را با ترور و نفوذ در ميان نيروهاي انقلاب داشتند و پس از مقابله با تمام گروه‌هايي که در نقاط مختلف قصد براندازي داشتند، امروز شاهد باشيم که حفاظت از نيروهاي بسيار مهم، قوي و کارکشته کشور، دچار اشکال است.

وي افزود: من معتقدم که اين اتفاقات نشان مي‌دهد که از کارهاي اصلي کمي غفلت مي شود؛ در حالي که براي استواري پايه هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي اين همه زحمت کشيده شده است.

دادستان اسبق کل انقلاب گفت: بدانيم که شهيد فخري آذر، فقط يک نفر عادي نبود، بلکه يک نفري است که حاصل 40 سال زحمت نظام جمهوري اسلامي بود و از نظر علمي، معنوي و قدرت کاري، در جايگاه خاصي قرار داشت.

دبير کل مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم، افزود: با ترور شهيد فخري آذر، اين طور نيست که دشمنان آمدند و يک نفر را کشتند و تمام شد، بلکه يک نفر عادي فوت نشد، بلکه شخصيت ايران اين جا ترور مي شود؛ شخصيت علمي ايران و شخصيت قدرتي ايران، مورد اشکال واقع مي شود؛ اين واقعا جاي تأسف است و همين طور هم درباره ترورهاي ديگر هم که اتفاق افتاده و يا دزدي هاي پرونده و امثال اين ها، بايد تأمل کرد.

وي تأکيد کرد: من معتقدم ديگر عوض اين که با شعار و به صورت هيجاني با اين مسائل برخورد کنند، کمي عميق برخورد کنند؛ من شديدا با توجه به اين که اوايل پيروزي انقلاب، در رابطه با مسائل سياسي و اطلاعاتي و دربرابر مجاهدين خلق، تروريست‌ها و کمونيست‌ها و توده‌اي ها، اطلاعات و تجربياتي دارم، يقين دارم، بدون نفوذ اين کارها مثل ترور شهيد فخري آذر، انجام نمي‌شود؛ يعني دشمنان در لباس دوست نفوذ مي‌کنند و اين کارها را انجام مي دهند؛ حتي توده‌اي ها و روس‌ها، اوايل انقلاب دنبال نفوذ بودند و نفوذ هم کردند؛ و اين نفوذي‌ها بودند که درباره ترور شهيد بهشتي و انفجار حزب جمهوري اسلامي و يا انفجار دفتر نخست وزيري و ترور علماي بزرگ و ائمه جمعه بزرگ ما اقدام کردند.

آيت الله موسوي تبريزي خاطرنشان کرد: مثلا در مورد ترور مرحوم آيت الله مدني(رض)، همان کسي او را کشت و ترور کرد که هفته قبل از آن آمده بود و در همان مکان نماز جمعه که من پشت سر آيت الله مدني نماز مي‌خواندم، مي‌خواست مرا ترور کند اما پاسداران من با هوشياري نگذاشتند ترور شوم؛ و همان آدم تروريست هفته بعد در جلوي همه و در زماني که شهيد آيت الله مدني نماز احتياط ظهر را بعد از نماز جمعه به صورت فرادا مي‌خواند، ايشان را بغل مي‌کند و خود را منفجر مي‌کند؛ قصدم از بيان اين خاطره اين بود که اين کارها جز با نفوذ نمي‌تواند انجام گيرد.

وي افزود: يا مثلا در جاهاي ديگر هم همينطور بود؛ مثلا سعادتي که در دادگاه انقلاب کار مي‌کرد و از طرف روس‌ها نفوذ کرده بود و پرونده بسيار مهمي که مربوط به روس‌ها بود را برد؛ امثال اين اتفاقات که با نفوذ صورت مي‌گرفت وجود داشت و الان هم متأسفانه اين نفوذ کردن هاي دشمن در لباس دوست هست.

دادستان کل انقلاب منصوب امام خميني(ره) يادآور شد: همچنين در قضيه ترور و شهادت مرحوم آيت الله صدوقي امام جمعه محترم يزد، معلوم شد سهل انگاري نيروهاي محافظان باعث اين مسئله شده و حفاظت از ايشان را به درستي انجام ندادند؛ در نتيجه امام خميني(رض) در جلسه اي آقاي محسن رضايي فرمانده وقت سپاه، بنده بعنوان دادستان انقلاب و آقاي حسن طاهري نماينده امام(ره) در سپاه را خواستند و بعد از تحقيق و بررسي، امام از درست انجام نگرفتن حفاظت از شخصيت‌ها انتقاد کردند و توبيخ هم کردند و در نتيجه آقاي محسن رضايي گفتند من حاضرم استعفا دهم و بروم که امام خميني(ره) گفتند بجاي استعفا برويد و درست عمل کنيد چون مگر ما چند نفر مثل مرحوم شهيد آيت الله صدوقي، يا آيت الله بهشتي و امثال ايشان داريم؟

وي گفت: از اين رو ما بايد بيشتر دنبال اين باشيم که فارغ از ظاهرسازي ها و شعارخواني ها، نفوذي‌هايي که در لباس دوست و ارزشي وارد مي‌شوند و هميشه به نظام جمهوري اسلامي ضرر زده‌اند را شناسايي کنيم و در کنار آن بنيه و بناي امنيتي را به معناي واقعي و نه فقط شعاري و ظاهري، تقويت کنيم؛ يعني اگر نفوذي‌ها هستند که انشاالله نباشند، پاکسازي کنند و من يقين دارم که بدون نفوذي، اين کارهايي که اسرائيل انجام داده و قبلا هم انجام داده، انجام نمي‌شود.

دادستان اسبق کل انقلاب در پاسخ به اين سؤال که با توجه به تجربيات شما، نفوذي‌ها بيشتر در لباس دوست و ارزشي ظهور پيدا مي‌کنند يا در لباس منتقد؟ گفت: ممکن است در مواقعي که ارزشي جلوه کردن جايگاه دارد، در لباس ارزشي خود را نشان دهند و البته ممکن است در مواقعي که منتقد بودن جايگاه دارد خود را منتقد نشان دهند؛ مثلا فرض کنيد در زمان يک دولتي اگر منتقد بودن ارزش است به دنبال انتقاد مي‌روند و بعد هم ، مي‌بيني آن آقا در خارج از کشور و از فلان جا سر در مي‌آورد يا از آن طرف مثلا آقايي هم هست که خود را ارزشي نشان مي‌دهد و با اين شعار دادن‌ها و مرگ بر گفتن‌ها خود را ارزشي نشان مي‌دهد و با نفوذ در جايگاه‌هاي خاص، در نتيجه يا فساد مالي کلان از درون آن بيرون مي‌آيد يا همين مسائل که مثلا با اجنبي‌ها و دشمنان نظام کار کنند و به نظام جمهوري اسلامي ضربه بزنند.

وي گفت: البته  99 و نيم درصد ارزشي‌ ها و همينطور منتقدان نمي‌توانند نفوذي باشند، اما يقين بدانيد که اين ترورها، بدون نفوذي امکان پذير نيست و گاهي در دنيا هم ديديم که حتي محافظ‌هايي که بايد کار حفاظت انجام دهند، خودشان ترور مي‌کنند يا به ترورها کمک مي‌کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar