واکنشی به انتقادات تند ضرغامی از پدرسالاری

ايلنا/ دبير شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب، گفت: اختلاف نظر در ميان گروه هاي سياسي طبيعي است اما براي وحدت تا آخرين فرصت تلاش خواهيم کرد و از رسيدن به وحدت نااميد نيستيم.
پرويز سروري در گفتوگو با خبرنگار ايلنا پيرامون مساله وحدت در بين نيروهاي اصولگرا در انتخابات آتي و اينکه گفته ميشود عليرغم فعاليتهاي جامعه روحانيت مبارز، شوراي ائتلاف در نظر دارد که به صورت مستقل وارد انتخابات شود، گفت: اين اتفاق يک موضوع تازه يا عجيبي نيست و در مسائل سياسي و انتخاباتي معمولا مسبوق به سابقه است. ما در انتخابات گذشته هم شرايطي مشابه اين را داشتيم که با بعضي از گروهها در آخرين روزهاي نزديک به انتخابات و با صرف زمان زياد به نتيجه رسيديم. اکنون هم همين گونه است ما به عنوان شوراي ائتلاف همه تلاش خود را به کار ميبريم تا بتوانيم با همه گروهها و شخصيتهاي درون جناحي و دلسوز براي مردم به يک ائتلاف حداکثري برسيم و طبيعتاً اين طرح ادامه خواهد داشت.
وي افزود: تاکنون جلساتي را با دوستان داشتيم اما هنوز به جمعبندي نرسيدهايم و به همين دليل تلاش ما ادامه خواهد داشت، اما همانطور که در دورههاي گذشته هم چنين مواردي نيازمند زمان بيشتر براي بحث، گفتگو و دستيابي به يک ائتلاف حداکثري بود، به تحقق اين مساله اميدواريم.
عضو شوراي مرکزي جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در پاسخ به اين سوال که «بهنظر ميرسد شوراي ائتلاف، محوريت جامعه روحانيت را نپذيرفته است و دو گروه «شوراي وحدت» و «شوراي ائتلاف» راه خود را جدا کردهاند، با اين حساب چه ميزان احتمال ميدهيد که با جبهه پايداري به نتيجه برسيد؟»، اظهار داشت: ما در زمان انتخابات مجلس هم در شوراي ائتلاف همين روند را داشتيم و با جامعه روحانيت بحثهاي زيادي مطرح و جلسات مختلفي برگزار شد تا در نهايت به يک جمعبندي در اواخر کار رسيديم. اکنون هم روند کار به همان صورت است، دوستان يک نظراتي دارند که البته اين اختلاف نظرها هم طبيعي است چون ائتلاف از مجموعههاي مختلف تشکيل ميشود و گروهها و احزاب و شخصيتهاي مختلف به طور طبيعي ديدگاههاي متفاوت دارند اما هنر شوراي ائتلاف در گذشته اين بود که توانست همه اين جريانات را حول محور پيروزي نيروهاي انقلاب تجميع کند.
وي ادامه داد: اين مساله درخصوص جبهه پايداري هم همينطور است، ما براي وحدت تلاش ميکنيم اما هنوز با پايداري وارد بحث نشدهايم اما با توجه به اينکه که دوستان ما در جبهه پايداري هم ديدگاههاي مخصوص به خود را دارند، طبيعي است که بايد گفتوگوهاي زيادي صورت گيرد تا بتوانيم به يک نتيجه مشترک نزديک شويم.
سروري ادامه داد: در مجموع اميدواريم که بتوانيم با همه گروهها، شخصيتهاي حقيقي و حقوقي به يک ائتلاف حداکثري برسيم. در نتيجه من معتقدم که هنوز براي جمعبندي اينکه بگوييم گروهها به نتيجه مشترک و وحدت نرسيدند، زود است و نااميد نيستم. اميدوارم هرچقدر به انتخابات نزديکتر مي شويم بتوانيم با همه دوستان به ائتلاف حداکثري برسيم و روند مباحث ادامه پيدا کند. البته شوراي ائتلاف مسير خود را با قدرت و قاطعيت ادامه ميدهد اما يکي از مولفه هاي مسيري که شوراي ائتلاف طي ميکند به طور طبيعي، تجميع نيروهاي جريان انقلاب است.
دبير شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب در پاسخ سوالي درخصوص اظهارنظر عزتالله ضرغامي در مراسم روز دانشجو مبني بر اينکه «۱۴۰۰ پايان عمر پدرخواندههاست» و اين اظهارات او ناظر بر گروههاي مرجعي که در انتخاباتها به معرفي کانديدا اقدام ميکنند است، بيان داشت: من فکر ميکنم اگر از آقاي ضرغامي سوال بفرماييد حتماً منظور ايشان جريانهايي است که خارج از اسلوبهاي مشارکتي مردم اقدام به تصميمگيري ميکنند، اما در شوراي ائتلاف اساس شورا اين است که فرايند شکل گيري آن از پايين به بالا است. ما در شوراي ائتلاف انتخابات مجلس هم همين فرايند را پشت سر گذاشتيم و حدود ۸۰۰ مجمع در سراسر کشور برگزار کرديم و در تمام شهرستانها نظرسنجي صورت گرفت.
وي ادامه داد: شوراي ائتلاف اساساً مدلي براي نفي پدرسالاري و تصميم از بالا به پايين است و من فکر نميکنم که منظور آقاي ضرغامي از «پدرسالاري» شوراي ائتلاف بوده باشد، چراکه شوراي ائتلاف خودش جرياني براي گردش نيروي انساني است، اينکه در شهر تهران ۱۷ جوان وارد مجلس ميشوند نشان ميدهد که اين شورا يک فرآيند ضد پدرسالاري را طي کرده است.
به گزارش ايلنا، در ابتداي هفته جاري بود که اسدالله بادامچيان دبيرکل حزب موتلفه اسلامي طي يک نشست خبري از برگزاري نشستهايي بهمنظور ايجاد وحدت انتخاباتي با حضور خود و محمدرضا باهنر با اعضاي شوراي ائتلاف و تشکيل شوراي جديدي تحت عنوان «شوراي وحدت» خبر داد.
همچنين هفته گذشته عزت الله ضرغامي که در نشست «دولت جوان، حزباللهي و انقلابي علاج اين روزها» به مناسبت روز دانشجو به ميزباني بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد بهشتي سخن ميگفت، در پاسخ به سوالي پيرامون نحوه عملکرد شوراي ائتلاف در انتخابات مجلس، از عدم همکاري خود با اين مجموعه بعد از سال 96 که در آن زمان «جمنا» نامگذاري شده بود، پرده برداشت و سال ۱۴۰۰ را دوره «پايان عمر پدرخواندهها و رفتارهاي قيم مآبانه» دانست.