نماد آخرین خبر

لفاظی مجدد سفیر انگلیس در یمن علیه ایران و جنبش انصارالله

منبع
فارس
بروزرسانی
لفاظی مجدد سفیر انگلیس در یمن علیه ایران و جنبش انصارالله

فارس/ سفير انگليس در يمن در گفت‌وگو با يک روزنامه سعودي، با ژستي انسان‌دوستانه به تکرار ادعاهاي واهي عليه جنبش انصارالله يمن و جمهوري اسلامي ايران پرداخت.

  «مايکل آرون» سفير بريتانيا در يمن که بارها به دليل حمايتش از ائتلاف متجاوز سعودي و دولت مستعفي و فراري «عبدربه منصور هادي» مورد انتقاد و اعتراض جنبش انصارالله قرار گرفته، در گفت‌‌وگو با يک روزنامه سعودي به توضيح مواضع و نقطه‌نظراتش در خصوص يمن پرداخت.

وي در همان آغاز گفت‌وگو با روزنامه سعودي «الشرق الاوسط» عليه جنبش انصارالله يمن و جمهوري اسلامي ايران موضع گرفت و مدعي شد که تداوم حضور انصارالله در صنعاء به افزايش نفوذ ايران در يمن منجر خواهد شد.

آرون در ادامه با ژست دلسوزانه و انسان‌دوستان براي مردم يمن به آنها درباره خطرهاي ادعايي انصارالله براي يمن، هشدار داد و مدعي شد: حوثي‌ها جامعه يمن را و حتي شيوه‌هاي تدريس در مدارس را تغيير مي‌دهند. کنترل دانشگاه‌ها را به دست مي‌گيرند و آنها را نيز دچار تغيير مي‌کنند. کودکان را به جبهه‌هاي جنگ مي‌فرستند و دانشجوها را براي تحصيل به قم در ايران مي‌فرستند.

وي در ادامه ادعاهاي خود بدون اشاره به فجايعي که تجاوز ائتلاف سعودي براي مردم يمن به ارمغان آورده و نيز سلاح‌هايي که بريتانيا در اختيار اين ائتلاف قرار مي‌دهد، افزود: اين براي جامعه يمن فاجعه است. آنها، [انصارالله] شرايط را در جامعه و کشور يمن تغيير مي‌دهند. با مرور زمان بدون حل مشکل يا توقف جنگ، بازسازي جامعه يمن آغاز مي‌شود و نفوذ ايران در شمال اين کشور بيشتر و بيشتر خواهد شد.

سفير انگليس در يمن بدون اشاره به اختلافات شديد نواب جنگ يمن در عدن و ساير استان‌هاي تحت اشغال ائتلاف سعودي - اماراتي، انفجارهاي اخير فرودگاه عدن، همزمان با ورود کابينه جديد عبدربه منصور هادي در اواخر سال گذشته ميلادي را نيز به گردن انصارالله انداخت. در حالي که هيچ سندي براي اثبات اين ادعا وجود ندارد و انصارالله بارها تاکيد کرده است که با اين انفجارها ارتباطي ندارد. 

مايکل آرون مدعي شد که بريتانيا و ايالات متحده آمريکا يقين دارند که انصارالله عامل اين انفجارها بود.

وي افزود: امروز گزينه تداوم جنگ در يمن وجود دارد که دشوار است. همچنين گزينه نشستن پشت ميز مذاکرات از سوي ديگر، مشابه آنچه که ميان دولت [مستعفي] يمن و شوراي انتقالي و حتي حوثي‌ها _که بسياري از آنها به دنبال صلح و توقف جنگ هستند_ روي داد، مطرح است.

مايکل آرون در پاسخ به اينکه برخي تصور مي‌کنند که او حامي انصارالله است و خواستار مذاکره با آنها است گفت: بالعکس، من مي‌خواهم که دولت [عبدربه منصور هادي] با قدرت به صنعاء بازگردد و با حوثي‌ها در قدرت مشارکت کند. ما مي‌ خواهيم که رئيس‌جمهور در صنعاء باشد نه پايتخت موقت يا هر جاي ديگر.

سفير انگليس که به موضع‌گيري‌هاي مداخله جويانه در يمن معروف است، توضيح داد: معتقدم هرگونه توافق با حوثي‌ها، تغيير جامعه يمني را که امروز شاهد آن هستيم و در نتيجه نفوذ ايران را متوقف خواهد کرد. معتقدم که نفوذ سعودي بسيار بيشتر و بهتر از ايران است. اما اگر سعودي‌ها خارج از يمن باشند، بعيد است که بتوانند از اين نفوذ استفاده کنند. لذا ما به بازگشت گروه‌هاي سياسي به صنعاء و بازسازي ساختار دولت نياز داريم و اين خواسته جامعه بين‌الملل است.

مقامات انصارالله تاکنون بارها به اظهارات مداخله‌جويانه سفير انگليس اعتراض کرده‌اند و گفته‌اند تمام جهان مي‌داند که حمله عربستان و امارات به يمن و محاصره آن بر اساس دستور آمريکا و انگليس بوده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره