بادامچیان: توجه به رئیسی بیشتر از کاندیداهای دیگر است

خبرآنلاين/ دبيرکل حزب موتلفه درباره مقايسه مجلس يازدهم با مجلس هفتم و خوب نبودن آن، گفت: مجلس هفتم مجلس بسيار خوبي بود اگر چه برخي دوستان بعضي سياست ها را قبول نداشتند اما هر مجلس ۳۰۰ مصوبه درست دارد مجلس يازدهم هم مثل مجلس هفتم مجلس خوبي است و منتخب ملت هستند.
اسدالله بادامچيان روز دوشنبه در نشست خبري با تبريک ولادت حضرت زهرا با گراميداشت ۲۲ بهمن و دومين سالروز درگذشته محمد نبي حبيبي دبير کل فقيد حزب موتلفه گفت: مسئله فعلي انقلاب اسلامي، بيانيه گام دوم و چگونگي ورود به اين گام و همچنين مسئله انتخابات ۱۴۰۰ است.
دبير کل حزب موتلفه اسلامي گفت: همه کساني که در اين ۴۲ سال فعاليت داشتند و مسئول بودند خدماتي ارائه کردند که بايد از آنها تشکر کرد و نگاه موتلفه نگاه سياه و سفيد مطلق نيست و خدمات از دولت آقاي بازرگان تا آقاي روحاني خوب بود و نقاط ضعف هم داشت که از خدماتشان متشکريم.
وي ابراز اميدواري کرد نقاط ضعفشان تجربهاي براي انتخابات آينده به کساني باشد که مسئوليت مي پذيرند تا بتوانند اين نقاط ضعف را جبران کرده و آن را تکرار نکنند.
بادامچيان با نگاهي به تاريخ انقلاب در اين ۴۲ سال گفت: امام در آغاز انقلاب اسلامي اين حرکت را حرکت مردم سالارانه و تمام مردمي مي خواست و انقلاب ما در اين چهل و چند سال همه کار را با انتخابات انجام داده از قانون اساسي گرفته تا مجلس شوراي اسلامي، شوراي اسلامي شهر و روستا، خبرگان و رياست جمهوري.
وي افزود: همه نوع رييس جمهور را در اين ۴۲ سال تجربه کرديم و همه خواستند به بهترين نحو خدمت کنند. اينکه چرا بازرگان نتوانست فعال عمل کند و استعفا داد را بايد بررسي کرد.
اين فعال سياسي اصولگرا ادامه داد: امام گفتند استعفا ندهيد اما همان روز خبر استعفاي بازرگان در خبرها منتشر شد. امام مي دانست اگر بين رجال راي گيري شود بيشترين راي را بازرگان کسب مي کند اتتقاداتي بعدا به بازرگان شد که امام دستور داد در خطبه ها او را نقد نکنند.
بادامچيان با بيان اينکه بازرگان تفکر ليبراليستي غرب گراي مستقل داشت و نگاه او اين بود که بايد با آمريکا همکاري کرد، گفت: اين ذهنيت با نگاه کاپيتاليستي حاکم در غرب اجازه نمي داد اين شيوه در کشور پيش برود. او منتخب و منصوب امام بود و ناشکري بود که بر خلاف امام پيش برود و کنار رفت.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به دوران نخست وزيري بني صدر، اظهار کرد: در مساله بني صدر هم امام نگفت به صحنه نيايد حتي از او حمايت کرد اما چه ذهنيتي باعث شد که مردم متوجه شوند مشي او آمريکايي است، رفتار ۱۴ اسفند او در دانشگاه نشان داد که ذهنستي آمريکايي دارد.
وي افزود: تفکر بني صدري نمي گذارد او موفق شود. بعد از شکست بازرگان و بني صدر، ذهنيت چپ در کشور غلبه کرد و دولت ميرحسين روي کار آمد البته قبل از او مردم به رجايي و خامنه اي راي دادند و باهنر روي کار آمد. ۲۲ روز پس از نخست وزيري بازرگان جنگ شروع شد و رجايي هم جنگ را اداره کرد و تفکر بني صدري را اداره کرد و هم مردم را توانست راضي نگه دارد.
بادامچيان با اشاره به استعفاي اجباري عسگراولادي اظهار کرد:ميرحسين موسوي او را مجبور به استعفا کرد با اينکه مي دانست منصوب امام است، امام به عسگراولادي فرموند تا جايي که مي تواني مقاومت کن اما موسوي درست مقابل امام عمل کرد . امام روزي به موسوي گفتند با توجه به قطعنامه ۵۹۸ اگر جنگ را ادامه دهيم وضع اقتصاد چطور است و موسوي پاسخ داد اقتصاد صراحتا زير صفر است و با اين اوصاف امام گفتند که من جام زهر را مي نوشم و تفکر چپ گراي غربي باعث شد اقتصاد ما به زير صفر برسد.
بادامچيان درباره اينکه آيا شوراي وحدت با حضور آقاي رييسي موافق است يا نه، گفت: سياست شوراي وحدت و حزب موتلفه اين است مانع کسي که در صحنه نامزدي فعال باشد، نمي شويم .
وي افزود: تعداد قابل توجهي که خود را مناسب نامزدي مي دانند فعال هستند و ما براي همه احترام قايل هستيم و اين پيش مي رود تا شوراي نگهبان تاييد صلاحيت کند.
عضو سياستگذاري عالي شوراي وحدت با اشاره به نامه خود به شوراي نگهبان براي تفسير رجل سياسي مذهبي گفت: از شوراي نگهبان خواستم تفسير خود را از رجل سياسي مذهبي روشن کنند چون رجل سياسي مثل مدرس، مصدق و قوام السلطنه و رجل مذهبي بايد در مذهب و دين برجسته باشد.
بادامچيان تاکيد کرد: شوراي وحدت از کسي حمايت مي کند که با منشور گام دوم مقيدتر باشد و آيت الله رييسي با توجه به جايگاهش در دستگاه قضايي يکي از کساني است که توجه به ايشان بيشتر است.
دبيرکل حزب موتلفه اسلامي درباره نظر شوراي وحدت به سعيد محمد،گفت: شوراي وحدت نسبت به هيچ کس تا تاييد شوراي نگهبان، بحثي ندارد و بعد از تاييد راجع به نامزدها بحث و اصلح را انتخاب مي کنيم.
وي افزود: حتي شايعه شد جامعه روحانيت مبارز روي علي لاريجاني کار مي کند که بيانيه داد و چنين چيزي را تکذيب کرد. وحدت زماني حاصل مي شود که مجموعه کار کند و اکثريت روي يک شخص اتفاق نظر داشته باشند.
بادامچيان درباره مقايسه مجلس يازدهم با مجلس هفتم و خوب نبودن آن، گفت: مجلس هفتم مجلس بسيار خوبي بود اگر چه برخي دوستان بعضي سياست ها را قبول نداشتند اما هر مجلس ۳۰۰ مصوبه درست دارد مجلس يازدهم هم مثل مجلس هفتم مجلس خوبي است و منتخب ملت هستند.
بادامچيان درباره عدم حضور آقاي قاليباف در شوراي وحدت، گفت: حاميان قاليباف در ائتلاف نرفتند البته حزب و تشکل ايشان نرفت و در جلسه شوراي وحدت هم حضور نيافتند. آقاي قاليباف جدا مي روند و شايد به اين مجموعه شوراي وحدت هم بپيوندند. در شوراي وحدت به روي همه باز است.
وي با بيان اينکه مردم در سال ۸۴ نه به شخص احمدينژاد که به شعارهايش راي داده بودند، گفت: احمدينژاد در زمان شهرداري يک روحيه رجاييگونه نشان داده بود که حالا برخي ميگويند آن رفتارها پوپوليستي بود که به اين حرفها کاري ندارم، ولي مردم از آن رفتار خوششان آمد و به او رأي دادند که در دوره اول هم خوب عمل کرد چون جمعي و با مشورت عمل ميکرد اما در دور دوم فکر کرد که جهان دارد به سوي احمدينژادشدن پيش ميرود و معجزه هزاره سوم و اين حرفها مطرح شد و بعد هم به اختلاف نظر با رهبري نظام رسيد.
وي افزود: مسکن مهري که او ساخته بود نه مسکن که مسکّن بود و آنچه که در حاشيههاي شهرها ساخته شد يک فاجعه اقتصادي است همچنان که آنچه اين آقايان فعلي به عنوان مسکن ملي دارند ادامه ميدهند به نظرم همان فاجعه اقتصادي را به همراه دارد.
بادامچيان با اشاره به اينکه در آستانه انتخابات رياست جمهوري قرار داريم، تأکيد کرد: اميدواريم مردم انتخابي کنند که ما دچار اين مشکلات نشويم و بتوانيم تمدن اسلامي را پيش ببريم.
وي يادآور شد: در مورد آقاي رئيسي هم که يک روحاني برجسته است هيچ مانعي براي ثبتنام وجود ندارد و اگر ايشان وارد صحنه شوند هم به نظرم حاميان خود را دارند اما بايد ببينيم خود ايشان چه تصميمي ميگيرند.
دبيرکل حزب موتلفه با اشاره به تجربه اصولگرايان در انتخابات مجلس يازدهم گفت: ما در آن زمان به سمت وحدت رفتيم ولي دوستاني که در شوراي ائتلاف کارگردان بودند و پشت پرده کار هستند، حاضر به جمع شدن با جامعه روحانيت، موتلفه و جبهه پيروان نشدند. بعد از انتخابات مجلس، شوراي ائتلاف به کار خود خاتمه داد و به همين دليل جامعه روحانيت با قدرت وارد صحنه و مقرر شد اين جامعه به شکل جدي محوريت را در اختيار داشته باشد تا با دعوت از تمام گروههاي اصولگرا کار را به پيش ببرد.
بادامچيان يادآور شد: اولين دعوت از دوستان شوراي ائتلاف انجام شد ولي آن دوستان گفتند که با حفظ احترام جامعه روحانيت حاضر به شرکت در جلسات شوراي وحدت نيستند. پس از آن از جبهه پايداري و دوستان آقاي قاليباف نيز دعوت شدند ولي آنها نيز به جلسات ما نيامدند ولي در عين حال نزديک به ۴۰ گروه و حزبي که در شوراي وحدت حضور دارند جلسات شوراي وحدت برگزار کردند.
وي ادامه داد: در ارتباط با انتخابات شوراها نيز سياست ما اين است که استقلال استانها را حفظ کنيم تا آنها براي خود تصميم بگيرند و مجموعه تشکلهاي استاني دور هم جمع شوند و عناصر شايسته شهر و روستاي خود را انتخاب کنند. در همين راستا روحانيت هر استان سازوکارهايي استاني را شکل دادهاند. البته آنطور که بنده خبردار شدم شوراي ائتلاف نيز در استانها در حال فعاليت هستند.