علیرضا زاکانی: 3 گروه در برابر اصولگرایان هستند/ماجرای یکشنبه، بازی سیاسی بود
فارس
بروزرسانی
فارس/ عليرضا زاکاني صبح امروز در مسجد اللهاکبر مشهد مقدس ضمن تبريک به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران با اشاره به راهپيمايي 22 بهمن اظهار کرد: در واقع راهپيمايي 22 بهمن در راستاي تجلي حضور مردم در صحنه و اراده ملي براي ميثاق مجدد با آرمان هاي امام و شهدا و اعلام آمادگي در تبعيت از رهبري انقلاب است.
وي افزود: امسال هم علي رغم همه فشارها و تهديداتي که نظام سلطه انجام ميدهد انشاالله بار ديگر ملت با بصيرت ايران اسلامي در مقام دفاع از آرمانها و شعارهاي اساسي انقلاب در صحنه حاضر ميشوند.
*سه گروه مقابل اصولگرايان
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اين نشست در تشريح سه گروهي که مقابل اصولگرايان ايستادهاند، گفت: گروه نخست دوم خرداديها هستند که شامل طيفي از افراطگرايان و در حقيقت دامن زنندگان به فتنه 88 ميشوند و همچنين ساير افراد چون کساني که از اين انديشه افراطي فاصله دارند هم جزو اين گروه محسوب ميشوند.
وي خاطرنشان کرد: آنها استراتژي مشخصي را به شدت دنبال ميکنند و آن اين است که اولا همه اصولگرايان را در دولت آقاي احمدينژاد خلاصه کرده و ثانيا خدمات مثبت دولت نهم و دهم را ناديده بگيرند و کاستيها، اشتباهات و اشکالات رفتاري و عملکردي را برجسته کرده و محصول حرکت اصولگرايي معرفي کنند.
زاکاني با تاکيد بر اينکه پاسخ ما به اين گروه اين بوده که همه اصولگرايان در دولت نهم و دهم خلاصه نميشوند، تصريح کرد: دولت خدمات زياد و شايسته هم داشته است و اشکالات رفتاري و عملکردي در دولت نسبتي به اصولگرايي ندارد اتفاقا عدول از اصولگرايي و دقت در ارزش هاي بيان شده در قالب گفتمان اصولگرايي است که اين اشکالات بزرگ را در دولت رقم زده و البته مورد قبول ما هم نيست.
وي ياد آور شد: اشکالات در دوران اصلاحات و سازندگي برعکس برگرفته از نسخههايي بود که در اين دورهها عمل به آنها سبب مشکلات جدي شد و اگر آنها موفق ميشدند که همه ظرفيتهاي گفتماني و دستورالعملهاي الگوي توسعه غربي را در عرصههاي مختلف د جامعه پياده کنند ما امروز شرايطي غير امروز را داشتيم.
دبيرکل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در مورد گروه دومي که در مقابل جريان اصولگرايي ايستاده نيز اذعان داشت: اين گروه، جريان منتسب به آقاي هاشمي هستند که در انسجام بين اصلاحطلبان هم نقش دارند و علاوه بر اين تلاش ميکنند از بين اصولگرايان نيز يارگيري کنند.
وي مسير اين گروه را همان مسير دوم خرداديهايي دانست که به دنبال نشان دادن تصوير سياه از جامعه و لزوم پيدايش يک جريان نژادگر است و يادآور شد: گروه سوم گروه انحرافي هستند که معتقديم کمتعداد و بيريشهاند اما با اين حال اثرگذارند چرا که امروز در قدرت قرار دارند البته اين گروه انحرافي را از پيکره خدوم دولت بايد جدا کرد.
*اتفاقات يکشنبه گذشته مجلس نمونهاي از تصميمات جريان انحرافي بود
سخنگوي فراکسيون اصولگرايان مجلس در ادامه يک نمونه از تصميمات جريان انحرافي را اتفاقات يکشنبه گذشته در مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد و گفت: اين ها با برنامه آن جريان را ايجاد کردند چرا که دو روز قبل به من گفته بودند که قرار است اين اتفاق بيفتد و ساير نمايندگان از من ميخواستند که چنين اتفاقاتي نيفتد اما مسئله استيضاح مسئلهاي بود که تصميم گرفته شده بود.
وي ادامه داد: حتي آن روز مکرر نمايندهها به رئيس جمهور مراجعه کردند که اجرا نشده و اين مسير دنبال نشود اما خوب بايد توجه داشت که جريان انحرافي براي اين مسئله برنامه داشتند؛ در عين حال نبايد از خاطر ببريم که حضور يکپارچه مردم، خواص، نخبگان و جريانهاي دانشجويي در صحنه و نقد و اعتراض اساسي سبب عقبنشيني ميشود.
زاکاني متذکر شد: آنها تصور ميکردند با اين اتفاق ميتوانند دوگانگي را مشابه مناظرات انتخابات رياست جمهوري 88 به وجود بياورند در حالي که ملت با بصيرت ايران همان ملت دو سال پيش نيست و اين اتفاق جواب عکس داد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: شروع کننده اين ماجرا آقاي احمدينژاد بود که بايد نسبت به اين مسئله عذرخواهي کند اما ادامه آن توسط آقاي لاريجاني بايد در دو بخش مورد تحليل قرار بگيرد ابتدا سخناني که در پاسخ به آقاي احمدينژاد بود و مسئله را به صورت کامل تبيين کرد که قابل تقدير است اما بخش دوم دقيقا همانکاري بود که آقاي احمدينژاد کرد و به نوعي مقابله به مثل بنابراين لاريجاني نيز بايد از پيشگاه رهبري و مردم عذرخواهي کند.
زاکاني با تاکيد بر اينکه گناه اين دو نفر را برابر نميدانم، افزود: يکي از ايرادهاي که به آقاي لاريجاني وارد است اين بوده که اگر طرف مقابل نکات نادرستي را بيان کرد طبق توصيه رهبري طرف ديگر بايد سکوت کند و مقابل به مثل نکند.
وي اضافه کرد: نبايد اين اتفاق را ناشي از موضوع استيضاح بدانيم چرا که به گذشته آن نيز بايد توجه کنيم؛ در ده ماه فعاليت سازمان تأمين اجتماعي به ديوان اداري شکايت شده بود و دوبار 150 نفر از قضات آنجا راي به نادرستي اين انتصاب داده بودند اما مدتهاي مديدي با قانون بازي شد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه روز يکشنبه اساسا در مقابله با فساد نبود بلکه تنها يک بازي سياسي بود، اظهار کرد: دستگاه قضايي نشان داده است که در مبارزه با مفاسد اهتمام دارد البته نميگويم هيچ کاستي ندارد بنابراين پيشداوريها نبايد مستمسک بيقانوني و حرمتشکني شود و بستر سالم جامعه را ناآرام کند.