نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

سردار جلالی: استراتژی بایدن بازتولید داعش است

منبع
ديده‌بان ايران
بروزرسانی
سردار جلالی: استراتژی بایدن بازتولید داعش است

ديده‌بان ايران/ رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور با تاکيد بر اينکه پيروزي مقاومت بر داعش به ملت هاي منطقه اعتماد به نفس داد، گفت: امروز استراتژي بايدن اين است که در منطقه اي بين سوريه و عراق تفاله‌هاي داعش را جمع ، بازسازي و تجهيز کند.
 
سردار جلالي در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت مدافع حرم شهيد حميدرضا باب الخاني با گراميداشت ياد شهداي دوران دفاع مقدس و شهداي مدافع حرم و تبريک سالروز ميلاد مسعود مولي الموحدين حضرت علي (ع)، ياد و خاطره شهيد حميدرضا باب الخاني را به عنوان دانشجوي شهيد پدافند غيرعامل گرامي داشت.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور شهيد حميدرضا باب‌الخاني را دانشجوي رشته طراحي پدافند غيرعامل در دانشگاه مالک اشتر معرفي کرد و گفت: ترمي که به عنوان استاد در خدمت اين شهيد بزرگوار بودم، آن شهيد از آن درس موفق به کسب نمره 20 شد. در واقع هم در درس نمره 20 گرفت و هم در ميدان نبرد. اين شهيد عزيز در سوريه مجاهدانه جنگيد و به شهادت رسيد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: پس از انقلاب اسلامي، زماني که منافع آمريکا در ايران به خطر افتاد و جايگاهش را از دست داد، دشمني اين رژيم با ما آغاز شد.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور با بيان اينکه در هر دوره زماني، آمريکا به شيوه جديد به دنبال دشمني با ايران عزيز بوده است، ادامه داد: در همان سالهاي آغازين انقلاب، جنگي هشت ساله بر ما تحميل شد که البته در آن دوران با رهبري امام خميني(ره) اين دوران به دوره اي پرافتخار و پرعزت تبديل شد و حماسه هشت سال دفاع مقدس رقم خورد.

وي ادامه داد: پس از رحلت امام(ره) نيز، هدايت انقلاب بر عهده سلف صالح و شايسته ايشان حضرت آيت الله خامنه اي عزيز گذاشته شد که بالندگي انقلاب و ايران اسلامي را رقم زدند.

جلالي با بيان اينکه يکي از برکات هشت سال دفاع مقدس، توليد يک قدرت بازدارنده بود که تا مدتها کشور را از گزند تهاجم مصون داشته است، تصريح کرد: اما بار ديگر، اين آمريکا بود که با سوءاستفاده از شرايط منطقه توطئه جديدي را عليه ايران به راه انداخت.

وي با اشاره به روند شکل گيري داعش تصريح کرد: آمريکا با کمک آل سعود و رژيم صهيونستي داعش را خلق کرد که مهمترين هدف آن مقابله با جريان انقلاب اسلامي بود.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور تصريح کرد: هدف ديگر آمريکا از ايجاد و تجهيز داعش، ايجاد يک منطقه حائل بين ايران و رژيم صهيونيستي بود تا به واسطه آن امنيت اين رژيم را تامين کند. به همين منظور با استفاده از عدم وجود يک دولت مرکزي قدرتمند پس از سقوط صدام، نيروهاي داعش را به سوي عراق و سوريه گسيل داشت. البته در اين ميان داعش از وجود فرماندهان بازمانده از ارتش بعث عراق بهره مي برد و همين مسئله سبب شد تا برخي از مناطق در عراق به آساني و بدون مقاومت خاصي به تصرف داعش در آيد و روز به روز بر قلمرو آن در سوريه و عراق اضافه شود.

وي ادامه داد: هدف ديگر آمريکا، تکه تکه کردن کشورهاي جريان مقاومت و آماده کردن نيروهاي تروريستي براي يک جنگ نيابتي عليه ايران بود. هدفي که مثل هميشه ادبيات مضحک آمريکا را در مواجه با تروريسم نمايان کرد.

جلالي تصريح کرد: آمريکا خود به عنوان بزرگترين توليدکننده، هدايت کننده و پشتيبان نظامي و تبليغاتي تروريسم در دنيا، تابلو مبارزه با داعش را نيز در دست گرفته است. چگونه امکان دارد که يک گروه تروريستي مانند داعش، مجموعه اي از پيشرفته ترين سلاحهاي آمريکايي را در اختيار داشته باشد و از آن براي پيشبرد اهداف جنايت کارانه خود استفاده کند؟

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور افزود: در چنين شرايطي، نظام جمهوري اسلامي ايران، با درايت مقام معظم رهبري و تجربه فرماندهان نظامي کشور، يک راهبرد مقتدرانه و هوشمندانه را با محوريت نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به فرماندهي سردار شهيد حاج قاسم سليماني در پيش گرفت.

وي توضيح داد: در ابتدا، يک خط قرمز و فاصله 40 کيلومتري از مرزهاي ايران براي داعش ترسيم و اعلام شد که چنانچه نيروهاي اين گروه تروريستي به اين حريم نزديک شوند به شديدترين شکل ممکن با آنها برخورد خواهد شد.

جلالي تصريح کرد: دومين راهبردي که ايران در پيش گرفت کمک مستشاري به ارتش هاي سوريه و عراق بود تا بتوانند توان خود را براي مقابله داعش بازيابي کنند و آنها کاملا فرماندهي راهبردي نيروهاي مسلح ما را پذيرفته بودند. شايد اين براي نخستين بار بود که ايران به عنوان يک قدرت منطقه به کشور همسايه خود کمک مستشاري مي‌کرد. در حاليکه تا پيش از انقلاب، همواره ارتش ايران از نيروهاي مستشاري غربي استفاده مي کرد. اين موفقيت يکي در سايه شخصيت الهام بخش حاج قاسم سليماني و ديگري در سايه نخبگي و پختگي نيروهاي ما در اين نوع جنگ، به دست آمد.

وي ادامه داد: اقدام ارزشمند ديگري که حاج قاسم سليماني به عنوان فرمانده محور مقاومت انجام داد، تشکيل دو بسيج مردمي، يکي در سوريه به نام دفاع الوطني در سوريه و حشد الشعبي در عراق بود. اين در واقع حاصل تجربه بسيج در دفاع مقدس بود که به سازماندهي نيروي هاي مقاومت مردمي در برابر داعش در سوريه و عراق انجاميد.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور با بيان اينکه در ابتداي کار حتي برخي افراد در دولتهاي عراق و سوريه نيز باور نداشتند که راهبرد ايران موثر واقع شود، تصريح کرد: در اروپا و کشورهاي غربي نيز تقريبا هيچ کشوري، طرف ايران نبود. تنها کسي که از روز اول قاطع و استوار بر اين استراتژي محور مقاومت تاکيد مي‌کرد مقام معظم رهبري و در ميدان عمل شهيد حاج قاسم سليماني و رزمندگانش بود.

وي ادامه داد: پس از آنکه نخستين پيروزي ها نمايان شد آرام آرام کشورهاي ديگر نيز وارد شدند. يکي از مهمترين راهبردهايي که شهيد حاج قاسم سليماني در پيش گرفت اين بود که موفق شد توان ارتش روسيه به عنوان يک ابزار نظامي به نفع محور مقاومت را فعال سازي کند.

جلالي با بيان اينکه اين پيروزها به خودي خود اتفاق نيفتاد بلکه با تلاش نيروي قدس سپاه به عنوان پيشاني جنگي نظام جمهوري اسلامي و نماينده همه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران رقم خورد، تصريح کرد: هيچکس باور نمي کرد که جمهوري اسلامي ايران قادر باشد در برابر استراتژي قاطع آمريکايي ها ايستادگي کند. پس از اين بود که روسيه و ترکيه به سمت ايران آمدند و ما براي اولين بار توافق صلح در منطقه را بدون حضور اروپا و امريکا به سرانجام رسانديم. اين ايران را به يک قدرت منطقه اي تبديل کرد.

وي يادآور شد: اينجاست که هنر و درايت مقام معظم رهبري مشخص مي شود که يک تهديد جدي، يعني حمله داعش را به فرصتي براي تبديل شدن به يک قدرت منطقه اي براي ايران تبديل کردند.

اين مقام ارشد نظامي ادامه داد: زماني که رهبري معظم انقلاب مي‌فرمايند جوان امروز ما از جوانان سالهاي ابتداي انقلاب بهتر و جدي تر هستند، نمونه آن شهيد حميدرضا باب الخاني است که در اين صحنه شرکت کرد و به عنوان يک سرباز، بسيجي، رزمنده و يک مهندس جنگيد، به شهادت رسيد و دين خود را به کشور و انقلاب و تبعيت از راهبردهاي مقام معظم رهبري اثبات کرد.

جلالي گفت: در جريان شکست داعش ما براي اولين بار در منطقه توانستيم استراتژي نظامي و عملياتي آمريکايي ها در منطقه را شکست دهيم. براي نخستين توانستيم يک مقاومت و محور مقاومت منطقه‌اي در قالب چند کشور سازماندهي و هدايت کرده و به نتيجه برسانيم.

وي با بيان اينکه شکست آمريکا يک واقعيت تلخ ولي جدي براي آنهاست، تصريح کرد: اين براي ما نيز يک موفقيت بزرگ است که توانستيم محور مقاومت را به يک محور عملياتي موفق تبديل کنيم و حتي قدرت ساير کشور را در راستاي اهداف مقاومت به کار بگيريم.

جلالي تصريح کرد: وقتي اهداف اوليه آمريکا را بررسي مي کنيم مشخص مي‌شود که آمريکا نه توانست داعش را حفظ کند و نه توانست کشورهاي منطقه را آنطور که ميخواست تکه تکه کند. در واقع راهبرد آشکار و مشخص آمريکا توسط جمهوري اسلامي ايران شکست خورد.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل کشور گفت: اقدامات ايران سبب شد تا اعتماد به نفسي در مردم منطقه ايجاد شود و بدانند مي‌توانند در برابر هر قدرتي ايستادگي کنند. اين امر سبب شده است تا محبوبيت ايران و به ويژه رهبري معظم انقلاب در کشورهاي مقاومت بيش از پيش تقويت شده که اين همان نفوذ معنوي و قدرت نرم جمهوري اسلامي ايران است.

وي ادامه ادامه داد: نکته ديگر اينکه هدف آمريکا در ايجاد منطقه حائل بين ايران و رژيم صهيونستي شکست خورد و اکنون، نيروهاي مقاومت، کنار گوش اين رژيم و در منطقه بلندي هاي جولان حضور فعال دارند.

اين مقام عالي رتبه نظامي خاطرنشان کرد: امروز استراتژي بايدن اين است که منطقه بين سوريه و عراق را که تصرف کرده اند به عنوان يک منطقه آزاد، تفاله‌هاي داعش را در آنجا جمع و بازسازي و تجهيز کنند تا مجدد محوري را براي مباحث عملياتي در اين زمينه آماده کند. به نظر مي رسد تجربه شکسته خورده آمريکايي ها مبين اين موضوع است که دوباره اين اتفاق نخواهد افتاد و راهبرد بايدن هم در منطقه محکوم به شکست است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر