نماد آخرین خبر

انتقاد مقام موساد از رفتار نتانیاهو در پرونده ایران

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
انتقاد مقام موساد از رفتار نتانیاهو در پرونده ایران

باشگاه خبرنگاران/ يک مقام سازمان اطلاعاتي موساد از رفتار نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي در پرونده هسته اي ايران انتقاد کرد.
 
 معاون رئيس موساد که دوره وي رو به اتمام است، در سخناني از رفتار بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي در پرونده هسته اي انتقاد کرد.
اين مقام صهيونيستي در مصاحبه‌اي با رسانه‌اي اسرائيلي، با تکرار برخي سخنان بي اساس، با انتقاد از عملکرد نتانياهو در پرونده هسته اي مدعي شد: «از زمانيکه اسرائيل خواستار لغو توافق هسته‌اي شد، ايران غني‌سازي اورانيوم را بيشتر کرده و نفوذ خود در منطقه را افزايش داده است.»
او در ادامه ادعاهاي خود افزود: «وضعيت حال حاضر ما از توافق ۲۰۱۵ بدتر است. ايران در حال توليد موشک است و مقابل گسترش نفوذ اين کشور در منطقه ايستادگي نکرديم. توافق خوبي انجام نشد و به حالت اوليه خود بازگشتيم.»
اين شخص پيشتر در تلاش بود رئيس موساد شود، اما «يوسي کوهن» توانست به اين مقام برسد. اين معاون موساد همچنين مدعي شد يکي از دستاورد‌هاي رژيم صهيونيستي «متقاعد کردن دونالد ترامپ براي خروج يک‌جانبه از برجام» بوده است.

بنابر ادعاي او اين اقدام با تلاش کابينه صهيونيستي و ديگر فعالان اين رژيم انجام شده است. او همچنين مدعي شد: «اگر ما توانستيم آمريکا را متقاعد کنيم از اين توافق خارج شود، مي‌توانيم توافق برجام را به نابودي بکشانيم.»
اين مقام اطلاعاتي صهيونيستي سپس از نتانياهو انتقاد کرده و مدعي شد: «اکنون که به ماه مارس ۲۰۲۱ نگاه مي‌کنم وضعيت ما بسيار بد است، غني‌سازي اورانيوم پيش رفته و در نطنز و کاشان نيز فعاليت‌هايي گزارش شده است. ايران ۲.۵ تن اورانيوم غني‌شده ذخيره کرده و به سانتريفيوژ‌هاي پيشرفته نيز دسترسي دارد.»
او سپس برنامه هسته‌اي ايران را تهديدي بزرگ براي رژيم صهيونيستي دانست و گفت بايد « توافق برجام در اولويت اصلي قرار گيرد.»
به ادعاي او «به دليل آنکه نتانياهو بايد روي چندين مسئله از جمله موشک‌هاي ايران، حزب الله لبنان و سوريه مديريت کند، تمرکز لازم براي مقابله با برنامه هسته‌اي ايران را از دست داده است.»
روز گذشته نيز «يوال استينيتز» وزير انرژي رژيم صهيونيستي در سخناني مدعي شده بود توافق هسته‌اي ايران بايد از پايه اصلاح شود.
استينيتز خطاب به «جو بايدن» رئيس‌جمهور آمريکا، مدعي شد: «بايد فشار بسيار زيادي به ايران وارد شود تا رفتار خود را تغيير دهد و برنامه‌هاي هسته‌اي خود را ملغي کند.»
از زمان روي‌کارآمدن دولت جديد در واشنگتن و وعده بازگشت به توافق هسته‌اي ايران، صهيونيست‌ها به تکاپوي عجيبي براي سنگ‌اندازي در اين مسير روي آورده‌اند. تا جايي که نخست‌وزير رژيم صهيونيستي اخيرا نماينده‌اي ويژه مذاکرات برجامي تعيين کرده است.
دولت دونالد ترامپ در ماه مي‌سال ۲۰۱۸ در اقدامي يکجانبه از توافق هسته‌اي ايران خارج شد. پس از آن کارزار غيرانساني فشار حداکثري عليه جمهوري اسلامي ايران آغاز شد. اکنون مسئله برجام و احياي آن از چالش‌هاي پيش روي دولت جديد آمريکا است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر