اثر انگشت با استامپ از انتخابات ۱۴۰۰ هم حذف شد
ايلنا/ رئيس ستاد انتخابات کشور با اعلام اينکه تمهيدات بهداشتي مؤثر براي برگزاري انتخابات ۱۴۰۰ پيش بيني شده است، گفت: براي پيشگيري از کرونا، اخذ اثر انگشت در هنگام اخذ راي حذف شده است.
نشست مشترک ستاد انتخابات کشور و هيات مرکزي اجرايي انتخابات رياست جمهوري با حضور اعضاي کميته برگزار شد.
در اين نشست گزارش رؤساي کميته هاي ستاد انتخابات کشور براي تمهيدات برگزاري انتخابات سالم، امن، پرشور و رقابتي، سياستگذاريها و تمهيدات اجرايي متناسب، در انتخابات رياست جمهوري در ۲۸ خرداد ماه سالجاري مورد بررسي اعضاي هيأت اجرائي مرکزي قرار گرفت.
«جمال عرف» رييس ستاد انتخابات کشور و نائب رييس هيأت اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري در اين نشست با بيان اينکه روند ثبت نام داوطلبين در انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا با استقبال خوبي از سوي نامزدها مواجه شد، عنوان کرد: اميد ميرود با روند رو به جلويي که در ثبت نامها شاهد بوديم، بتوانيم با همين انگيزه و قوت انتخابات ۲۸ خرداد را در شان نظام جمهوري اسلامي ايران و مردم عزيز کشور برگزار کنيم.
رييس ستاد انتخابات کشور با تشريح اين موضوع که پايه اقتدار و قدرت نظام جمهوري اسلامي ايران، مردم هستند، افزود: رويکرد وزارت کشور بر برگزاري انتخابات سالم، امن، پرشور و رقابتي است و در اين راستا تمام تمهيدات لازم از سوي ستاد انتخابات کشور اتخاذ شده است.
عرف با اشاره به تلاش هيات اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري نسبت به برگزاري انتخابات سالم و امن در ۲۸ خرداد ماه سال جاري گفت: دغدغه اين هيات بر زمينه سازي حضور پرشور و مشارکتي مردم در انتخابات پيش رو است و اميد داريم که با حضور مناسب مردم شاهد ورق خوردن برگ ديگري از اقتدار نظام جمهوري اسلامي ايران باشيم.
«سيد اسماعيل موسوي» دبير هيأت اجرائي مرکزي انتخابات رياست جمهوري نيز در اين نشست افزود: حجت الاسلام و المسلمين «محمدجعفر منتظري» دادستان کل کشور، «سعيد اوحدي»، تقوي نژاد، آيت اللهي و غفوري فرد از اعضاي هيأت اجرائي مرکزي انتخابات رياست جمهوري در اين نشست ديدگاههاي خود در خصوص روند اجراي انتخابات پيش رو، از جمله؛
توجهات و ترتيبات لازم متناسب با شرايط شيوع کرونا و ضرروت هاي مرتبط با عرصه تبليغات و اطلاع رساني انتخابات براي تحقق مشارکت حداکثري را مطرح و پيگيري کردند.
دبير هيأت اجرائي مرکزي انتخابات رياست جمهوري، موضوع تبليغات و پيش بيني تمهيدات براي افزايش شور و مشارکت عمومي جامعه در انتخابات را از ديگر موارد دستور کار نشست
مشترک امروز برشمرد و گفت: در اين خصوص روي اين محور بحث شد که صدا و سيما و همچنين ساير رسانهها، به تأسي از فرمايشات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) برنامههاي
تبليغي مناسبي را جدي تر و قوي تر از گذشته، براي آگاهي بخشي و تشويق مردم براي مشارکت در تعيين سرنوشت سياسي خود در دستور کار قرار دهند.
موسوي ادامه داد: در نشست امروز گزارش دبيرخانه ستاد انتخابات کشور، مبني بر همکاري با آموزش و پرورش با رويکرد استفاده از ظرفيت برنامه شاد، براي آموزش عوامل اجرايي شعب اخذ رأي انتخابات مطرح و نتايج آموزش ويدئو کنفرانسي بيش از ۴ هزار نفر، عوامل اصلي اجرائي انتخابات مطرح شد.
«جواد ناصريان» رييس کميته مالي پشتيباني ستاد انتخابات کشور نيز در اين نشست به ارائه گزارش در خصوص روند تامين منابع و اعتبارات برگزاري انتخابات پرداخت و گفت: همه
امکانات لازم براي برگزاري انتخابات از جمله؛ تعرفهها، صندوقها، پلمپهاي صندوق، دستگاههاي احراز هويت و ساير امکانات، پيش بيني شده است.
«امير شجاعان» رييس کميته فناوري اطلاعات ستاد انتخابات کشور با تشريح فرآيندهاي قبل، حين و بعد از روز اخذ رأي نيز در اين نشست گفت: همه اين فرآيندها در سامانه جامع انتخابات به صورت الکترونيک مديريت مي شود.
وي با بيان اينکه با توجه به شيوع کرونا، در تلاش هستيم با استفاده از امکانات نرم افزاري، ازدحام مردم در شعب اخذ راي را کنترل کنيم؛ گفت: در اين عرصه اپليکيشن شعبه ياب
طراحي شده و نزديک ترين و خلوت ترين شعبه ها را به مردم نشان مي دهد.
«حسين ذوالفقاري» رييس ستاد امنيت انتخابات نيز در اين نشست با اشاره به اينکه کرونا کماکان تهديدي براي سلامتي مردم کشور است، اظهار داشت: براي پيشگيري از کرونا، اخذ اثر انگشت در هنگام اخذ راي حذف شده و درخصوص محل اخذ راي هم تمهيدات وزارت کشور براي تعبيه مکانهاي اخذ راي در مکان هاي روباز و يا داراي تهويه مناسب هوا و ديگر تمهيدات و پروتکل هاي بهداشتي پيش بيني شده که اين امر پس از تصويب در ستاد ملي مديريت کرونا اجرائي ميشود.