علت شهادت سردار حجازی از زبان سخنگوی سپاه
ايسنا/ سخنگوي سپاه به ارائه توضيحاتي درباره علت به شهادت رسيدن سردار حجازي، جانشين فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پرداخت و اظهار کرد: در جلسه کميسيوني که ديشب در بيمارستان بقيه الله برگزار شد عوارض شيميايي عمدهترين دليل پيوستن ايشان به ياران شهيدش اعلام شد.
سردار رمضان شريف سخنگوي سپاه صبح دوشنبه در برنامهاي تلويزيوني به بيان توضيحاتي درباره علت به شهادت رسيدن سردار محمد حسين حجازي جانشين فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پرداخت و گفت: سردار حجازي جانباز شيميايي دوران دفاع بود و سالها از اين عارضه رنج ميبرد و در مقاطعي هم به همين دليل به بيمارستان مراجعه ميکرد.
وي با بيان اينکه «سردار حجازي به دليل حضور مداوم در جبهه مقاومت و اقدامات متعددي که در سازماندهي جبهه مقاومت انجام داد، زحمات طاقت فرسايي کشيد»، افزود: ايشان چند ماه قبل نيز به بيماري کرونا مبتلا شد که بهبود يافتند.
سخنگوي سپاه با اشاره به برگزاري جلسه کميسيون پزشکي جهت تعيين علت فوت سردار حجازي در بيمارستان بقيه الله تهران اظهار کرد: در جلسه کميسيوني که ديشب در بيمارستان بقيه الله برگزار شد عوارض شيميايي عمدهترين دليل پيوستن ايشان به ياران شهيدش اعلام شد. اين کميسيون به اعتبار جانباز شيميايي بودن سردار حجازي و محرز بودن تاثيرات جانبازي در به شهادت رسيدن، ايشان را رسماً به عنوان شهيد معرفي کردند.
شريف خاطرنشان کرد: گردش کار مربوطه براي ارتقاي درجه ايشان در دست پيگيري است.
وي با اشاره به جايگاه شهيد حجازي در جبهه مقاومت تاکيد کرد: شهيد حجاري در ۸ سال آخر عمر مبارکشان بواسطه حضور در جبهه مقاومت براي صهيونيستها چهرهاي نام آشنا تر بودند و سالها بود که صهيونيستها به دنبال ترور ايشان بودند؛ از ديشب که خبر به شهادت رسيدن ايشان منتشر شد،اين موضوع از رويکرد رسانههاي آنها کاملا مشخص است. تعبير که يکي از اين رسانهها اين است که «يکي از سر سختترين و مدبرترين نيروهايي که مقابل رژيم صهيونسيتي بود به شهادت رسيد» و آنها ارزش و اهميت شخصيت سردار حجازي را براي جبهه مقاومت و امت اسلامي به خوبي درک کردند.
سخنگوي سپاه همچنين با اشاره به حضور شهيد حجازي در کنار شهيد سليماني در محور مقاومت خاطرنشان کرد: حضور شهيد حجازي در کنار سردار سليماني تجربه بسيار گرامي سنگي براي ايشان بود و يکي از دلايل اصرار سردار قاآني فرمانده نيروي قدس براي حضور ايشان در سمت جانشيني نيروي قدس نيز دقيقاً همين موضوع بود.
گفتني است؛ روابط عمومي کل سپاه شب گذشته در اطلاعيهاي از شهادت سردار حجازي خبر داد و نوشت: سردار عاليقدر و جانباز سرافراز سرتيپ پاسدار سيد محمد حسين زاده حجازي جانشين فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پس از سالها مجاهدت و تلاش هاي خستگي ناپذير و مخلصانه در عرصههاي مختلف پاسداري از انقلاب و خدمت به نظام و ميهن اسلامي در اثر عارضه قلبي به درجه رفيع شهادت نائل آمد و به خيل عظيم شهيدان پيوست.