آخرین وضعیت انتخاباتی «جبهه اصلاحات ایران» به روایت خانم سخنگو

رويداد 24/ سخنگوي جبهه اصلاحات ايران گفت: بايد تلاش شود تا حضور حداکثري مردم در انتخابات رياست جمهوري به وقوع بپيوندد. اين موضوع بيشترين قدرت چانه زني را براي کشور در مجامع بينالمللي فراهم ميکند.
آذر منصوري در گفتگوي زنده اينستاگرامي با بيان اينکه بايد تلاش شود تا حضور حداکثري مردم در انتخابات رياست جمهوري به وقوع بپيوندد. اين موضوع بيشترين قدرت چانه زني را براي کشور در مجامع بين المللي فراهم ميکند، گفت: قرار است پس از فرآيند ثبت نام در مجمع عمومي اصلاحات تصميم گيري شود که کدام يک از ۱۴ نفر کانديداي نهايي جبهه اصلاحات باشند.
وي افزود: در اين فرآيند بنا بر اين است که بر اساس نظر سنجيها ميزان محبوبيت افراد را بسنجيم تا بتوانيم تصميم درستي در خصوص معرفي کانديداي نهايي اتخاذ کنيم. در خصوص معرفي شخص خاصي به عنوان کانديداي نهايي جبهه اصلاحات هنوز به جمع بندي قطعي نرسيدهايم. در جبهه اصلاحات بر اساس فرآيندي که در ارکان جبهه اصلاحات وجود دارد تصميم گرفتيم و قرارمان بر اين است که کانديداهايي که دو سوم آرا را بياورند به عنوان کانديداي نهايي معرفي شوند.
وي در پاسخ به اين سوال که علاوه بر اين ۱۴ نفر آيا اشخاص ديگري منتسب به اصلاحات ثبت نام خواهند کرد؟ اگر اين اتفاق بيافتد موضع شما چيست؟ گفت: از مدتها قبل فرآيندها مشخص شده است و مجمع عمومي فرصت داشتند که با کانديداي احتمالي گفتگو کنند و آنها را معرفي کنند. ليستي که به ما معرفي شده حاوي همين تعداد بوده و قرار نيست کانديداي ديگري در اين فرآيند جاي بگيرد و کانديداي نهايي قطعا از درون همين ۱۴ نفر انتخاب خواهد شد.
اين فعال سياس اصلاح طلب اضافه کرد: اين ۱۴ نفر بر اساس مبناي اعضاي مجمع عمومي جبهه اصلاحات انتخاب شده اند و معيارهاي قانوني در نظر گرفته شده است و توافق مجمع عمومي بر روي فرد نهايي نشان دهنده اين است که از نظر جبهه اصلاحات آن فرد صلاحيت لازم و کافي را دارا است.
سخنگوي جبهه اصلاحات ايران در پاسخ به اين سوال که با توجه به عملکرد دولت آقاي روحاني، سوال خيلي مهمي که افکار عمومي با آن مواجه است اينکه تفاوت شما با دولت فعلي يا به عبارت ديگر مزيت شما نسبت به اين دولت چه خواهد بود؟ اين نامزدهاي شما چه اتفاقي را ميتوانند براي مردم رقم بزنند که در اين ۸ سال نتوانسته اند؟ گفت: آنچه مبناي ما براي انتخاب افراد است اين است که چه برنامه و تيمي براي اداره کشور در شرايط موجود دارد. سوال مهم اين است که در شرايط فعلي و محدوديتهاي ايران راه حلهاي کانديداها براي حل مشکلات مردم بايد عيني و واقعي باشد. به طور مشخص بايد اين برنامهها مشخص باشد. طبيعتا شرايط براي اصلاح طلبان سخت است، زيرا ميزان مشارکت نسبت به ادوار گذشته بسيار پايين است. تصور اينکه اگر به جاي دولت روحاني دولت ديگري بود با شرايط موجود موفقيتهاي زيادي پيدا ميکرد يک تصور غير واقع بينانه است.
وي در پاسخ به سوال نورنيوز در اين خصوص که اگر يکي از نامزدهاي شما انتخاب شد، آيا جبهه اصلاحات ميتواند تضمين بدهد يا اساسا مسئوليت عملکرد دولت آينده را خواهد پذيرفت يا نه؟ بيان کرد: به دليل فقدان احزاب قوي نميتوانيم در پايان دوره دولتها به دنبال پاسخگوي عملکرد دولتها باشيم. فرقي ندارد کانديداي اصولگرا يا اصلاح طلب اين نبود احزاب قوي يکي از معضلات موجود است. به همين دليل نميتوانيم ضمانتي بدهيم مگر اينکه تشکيلات سياسي به سمتي برود که بعد از راي آوردن بتوانند برنامهها و اجراي آنها را در دولت منتخب رصد و پايش کند که در جبهه اصلاحات به دنبال چنين فضايي هستيم.