فیروزآبادی بیانیه انتخاباتی داد
ايسنا/ يک داوطلب انتخابات رياست جمهوري در بيانيه اي با اشاره به شناسايي ۱۵۰ مشکل در کشور، اعلام کرد که برنامه ها و راهکارهاي مشخص دولت «تحول و عدالت» را که متناسب با يکصد و پنجاه مشکل و صورت مساله شناسايي شده در کشور تبيين و تدوين شده است را به مردم ارايه خواهم کرد.
متن بيانيه سيد ابوالحسن فيروزآبادي به شرح زير است:
مردم سرافراز ايران اسلامي؛
امروز که به فضل الهي انقلاب اسلامي ايران با معماري خميني کبير و رهبري داهيانه رهبر معظم انقلاب گام دوم خويش را آغاز کرده، نظام حکمراني کشور در يک پيچ تاريخي و سرنوشتساز به سر ميبرد و از اين حيث انتخابات رياست جمهوري 1400 به عنوان آخرين انتخابات قرن چهاردهم و طلوع قرن پانزدهم اهميت شاياني دارد.
دولت در تاريخ سياسي معاصر همواره نقطه توازن و تعادل نظام حکمراني کشورها بوده است. اما در عصر فضاي مجازي (جهانيشدن، اطلاعاتيشدن، شبکهايشدن، اجتماعيشدن و ...) که از مهمترين پيامدهاي آن «دولتگريزي» و «ساختارشکني» برشمرده ميشود، اين نقطه توازن و تعادل دستخوش تغييرات اساسي شده است. بنابراين اگر دولت جديد (1400) نتواند ضمن اتکا به مباني و آرمانهاي انقلاب اسلامي، نقش و کارويژه خود را در اين شرايط جديد در چارچوب يک نظريه جامع بازتعريف کند و مانند سنوات گذشته که با دولتهاي بدون نظريه و برنامه جامع مواجه بودهايم، به مسير خود ادامه دهد، نظام حکمراني با چالش هايي جدي مواجه و کشور در لبه پرتگاهي قرار خواهد گرفت که تبعات و پيامدهاي سهمگيني را در مسير تحقق اهداف انقلاب اسلامي در پي دارد که «سرنوشتي جز عقبماندگي و استعمار از جانب قدرتها» نخواهد داشت. ابرچالش هاي کشور و جزئيات مسائل آنها نظير موارد زير مي تواند در تسريع وضعيت پيشگفته موثر باشد:
1- مواجهه نامناسب دولت با تحولات جهاني؛
2- فشار تحريمها و تعميق مشکلات؛
3- بحران آب، گرد و غبار، آلودگي هوا و ساير بحرانهاي زيستمحيطي؛
4 - بيعدالتي، فساد ساختاري، رکود اقتصادي، تورم و افزايش فقر و محروميت، بحران اشتغال، رفاه نامناسب، آسيبهاي فزاينده اجتماعي و فرهنگي، انسداد چرخش نخبگان و ... و جلوهدادن آنها بنحوي که اميدي به حل آنها نباشد؛
5- افزايش حاشيهنشيني برآمده از مهاجرت روستا به شهر و از متن شهر به حاشيه (سقوط طبقه متوسط)؛
6- عدم انسجام دولت و حکومت؛
7- مداخله خارج از ضابطه نهادهاي نظارتي در دولت؛
8- ...
البته کشور برخوردار از فرصتهاي کمنظيري است که ميتواند علاوه بر حل ابرچالشهاي پيشرو، باعث سربلندي و فتح قلههاي پيشرفت نيز شود. فرصتهايي مانند:
1-رهبري فرزانه و وحدت بخش؛
2-ملتي صبور و وفادار؛
3-جوانان تحصيلکرده و متخصص؛
4-منابع و ذخاير عظيم انرژي، معدني و طبيعي؛
5-موقعيت کمنظير جغرافيايي و ژئوپليتيکي؛
6- اصالت تمدني، هويتي و تنوع کم نظير قوميتي؛
7-تنوع کمنظير زيستي و اقليمي؛
8 -تغيير موازنه قدرت در مقياس جهاني و منطقهاي و افزايش روزافزون قدرت ايران
9- ....
لذا استقرار يک دولت قوي، تحولخواه و عدالتمدار که داراي نظريهاي جامع و منسجم و برنامه کامل و موثر براي استفاده از فرصتها جهت حل مشکلات، که مورد حمايت وسيع ملت باشد، براي تحول اساسي و ارتقاء اميد در آحاد جامعه و بخصوص جوانان ضرورتي حياتي دارد.
بر اين اساس اينجانب با توجه به سابقه بيش از 4 دهه فعاليت در سطوح مختلف کارشناسي و مديريتي در عرصههاي گوناگون، برخورداري از آگاهي نسبي از وضعيت جهان و ايران، بهره مندي از دانش فني در سطح عالي و علوم انساني، سابقه طولاني در سطوح مديريت عالي حوزه فناوري کشور، تجارب طولاني در حوزه ارتباطات و فعاليتهاي بينالمللي و تعامل با شرکتهاي بزرگ جهان (حدود 40 کشور)، تجربه مديريت کلان اقتصادي از جمله در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي و مجموعههاي وابسته به آن، اشراف کامل بر قابليتها و ظرفيتهاي فضاي مجازي، تجربه مديريت اجتماعي و شناخت آسيبهاي جامعه، آگاهي و ايمان به توانمنديها و ظرفيتهاي کشور، تجربه اجراي پروژهها در مناطق مختلف کشور و اشراف به مسائل استانها، تحقيق و تدريس در سطوح عالي دانشگاهي، اعلام آمادگي ميکنم، آبرو و جان خود را براي خدمت به مردم و نظام اسلامي به ميدان آورم. بطور جدي بر اين باور و اعتقادم اين دوره نيازمند حضور چهرههاي پرتجربه، توانمند و کارآمد – و نه لزوما تکراري- و بخصوص اطمينانبخش در سبد انتخاب مردم است و داوطلبان انتخابات بايد براي حل مشکلات و دغدغههاي مردم برنامه شفاف و فراتر از شعارهاي کلي ارائه نمايند.
لذا اينجانب در مراحل بعدي فرآيند انتخابات، برنامه ها و راهکارهاي مشخص دولت «تحول و عدالت» را که متناسب با يکصد و پنجاه مشکل و صورت مساله شناسايي شده در کشور تبيين و تدوين شده است ارايه و در معرض قضاوت عموم ملت شريف و عزيز ايران قرار خواهم داد.
خدايا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشي و ما رستگار
سيد ابوالحسن فيروزآبادي