بیانیه جامعه مدرسین درباره انتخابات 1400
تسنيم/ جامعه مدرسين در بيانيهاي اعلام کرد: راه برونرفت از مشکلات اقتصادي و تقابل با انواع تحريمها، همبستگي و وحدت کلمه است که بهترين مصداق آن انتخابات و شرکت گسترده پاي صندوقهاي رأي است.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم بيانيه شماره يک خود را در مورد انتخابات 1400 منتشر کرد که به اين شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحيم
رهبر معظم انقلاب اسلامي مد ظله العالي:
«انتخابات تزريق خون تازه در کالبد نظام جمهوري اسلامي است، تجديد قوا و تجديد نيرو براي ملت است.» 1394/11/19
انتخابات جلوهاي از حيات جامعه است، نماد حضور و مشارکت بانشاط مردمي است و بهتعبير حضرت امام (قدس سره) شرکت در انتخابات وظيفه الهي، ملي و انساني است. (62/12/14)
انتخابات را بايد مظهر خداباوري، مردمباوري و خودباوري دانست؛ بر اين اساس تحقق اراده مردم در نظام را بايد در بستر انتخابات جستوجو کرد.
انتخابات داراي دو نقش است؛ يک نقش آن به تحقق آرمانهاي اين نظام و انقلاب کمک ميکند و نقش ديگر حربه دشمن را کند کرده و نظام را صيانت ميبخشد.
دشمنان مدام کيد و توطئه ميورزند تا با نااميد ساختن مردم، انتخابات يا اصلاً برگزار نشود و يا بهصورت کمرنگ تحقق يابد چرا که نتيجه آن نفي مردمسالاري در ايران اسلامي است.
بيش از 4 دهه از پيروزي انقلاب اسلامي ايران ميگذرد و مردم شريف کشور عزيزمان ايران با شرکت در انتخاباتهاي مختلف نشان دادهاند که با اين حق اجتماعي خويش بهخوبي آشنا هستند و وظيفهاي را که در قبال آن بر دوششان سنگيني ميکند بهخوبي ادا ميکنند.
جامعه مدرسين حوزه علميه قم، اوضاع کنوني جهان و منطقه را حساس ارزيابي کرده و براساس عمل به تکليف شرعي خويش برنکات زير تأکيد ميورزد:
1 ـ راه برونرفت از مشکلات اقتصادي و تقابل با انواع تحريمها، همبستگي و وحدت کلمه است که بهترين مصداق آن انتخابات و شرکت گسترده پاي صندوقهاي رأي است. هر گونه گفتار و رفتاري که به وحدت جامعه لطمه زند و موجب تفرقه و پراکندگي در ميان امت اسلامي شود تقبيح ميشود و از همگان ـ انتخابکنندگان و انتخابشوندگان ـ ميخواهيم تا با رعايت اخلاق اسلامي در انتخابات، شرايط استفاده بهينه از اين فرصت مغتنم را براي ميهن اسلامي فراهم آورند.
2 ـ از مسئولان محترم انتخابات ميخواهيم با دقت هرچه بيشتر در رعايت حقوق حقه شهروندان نظام اسلامي، رشد و عظمت جمهوري اسلامي ايران را به جهان مخابره کنند و الگويي تمامعيار براي ملتهاي آزاده جهان به نمايش بگذارند.
3 ـ مسئله مهم ديگر ملاکهاي لازم در عرصه کارگزاري نظام اسلامي ـ اعم از رياست جمهوري، مجلس شوراي اسلامي، مجلس خبرگان رهبري و شوراي شهر و روستا ـ است. هر يک از عرصههاي فوق شرايطي را ميطلبد که اگر در هنگام برگزيدن مورد اهتمام قرار گيرند، باصلاحيتترين دستگاههاي اجرا و تقنين را رقم خواهند زد و ـ انشاءالله ـ در بيانيه آتي به تشريح آنها پرداخته خواهد شد.
والسلام عليکم و رحمة الله و برکاته
سيد هاشم حسيني بوشهري رئيس شورايعالي جامعه مدرسين حوزه علميه قم