خاطره معاون صداوسیما از مناظره سال ۹۲

ايسنا/ علي دارابي از معاونان صداوسيما با مرور خاطره اي از مناظره سال ۹۲، به مرور رابطه دولت هاي مختلف با صداوسيما پرداخته و در ادامه مطالبي را خطاب به رييس جمهور آينده بيان کرده است.
دارابي هم اينک معاونت امور استان هاي سازمان صداوسيما را عهده دار است و در سمت هايي چون قائم مقام رييس صداوسيما و معاون سيما هم فعاليت داشته است.
او با يادآوري خاطره اي از مناظره هاي سال ۹۲ نوشته است: «در سال ۹۲ در ماه هاي نخست رياست جمهوري حجت الاسلام حسن روحاني همراه با رياست سازمان صداوسيما ـ مهندس ضرغامي ـ و معاونان سازمان با رييس جمهور جديد ملاقات داشتيم، من معاون سيما بودم. به مناسبت مناظره هاي انتخاباتي رياست جمهوري و در آستانه انتخاب رييس جمهور جديد محورهاي مطالبي که در آن نشست مطرح کردم را با هدف توجه رييس جمهور جديد را بازخواني مي کنم. به اين اميد که مقبول افتد.
به جناب روحاني عرض کردم تمنا دارم شما تجربه نادرست روساي جمهور و دولت هاي گذشته را نسبت به صداوسيما تکرار نکنيد؛
✅ صداوسيما در دوره جناب هاشمي رفسنجاني در حد روابط عمومي دولت تنزل يافت. رييس وقت سازمان برادر رييس جمهور و دبير کميته سياسي حزب کارگزاران بود. اصلا نقد عملکرد دولت سازندگي خط قرمز رسانه بود.
✅ در دوره جناب خاتمي کار اصلاح طلبان و دولت ايشان با رسانه ملي تا آنجا بالا گرفت که در ميتينگ ها شعار سر مي دادند: سيماي لاريجاني خاموش بايد گردد و اين در حالي بود که اخبار و گزارشات و سخنراني هاي رييس جمهور و دولت مرتب از صدا و سيما پخش مي شد.
✅ در دولت جناب احمدي نژاد که صداوسيما باز تمام سفرهاي استاني، کنفرانس ها و سفرهاي خارجي رييس جمهور و اعضاي دولت را پوشش گسترده مي دادند نتيجه آن شکايت ۵۰۰ صفحه اي رييس جمهور از صدا و سيما به رهبري شد و اصرار شخص رييس جمهور به تغيير چندتن از معاونان و مديران رسانه بود.
✅ گفتم جناب آقاي روحاني شما اين رويکردها و رويه هاي غلط گذشته را نرويد. صداوسيما بايد زبان مردم و مطالبه گر آنان از دولت و ساير نهادها باشد.
اما هميشه دولت ها بر روي رسانه فشار مي آورند تا صداوسيما را تريبون و روابط عمومي خود کنند. اهرم فشار هم دارند؛ بودجه را کم مي کنند و ديگر از طريق محرمانه و طبقه بندي کردن امور به نام امنيت "قدرت ريسک، شجاعت و پرسشگري صدا و سيما را ميگيرند". شما اين کار را نکنيد ...
هشت سال گذشت و فشارهاي دولت براي آنکه رسانه را روز بروز محافظه کارتر کند و کم ترين نقدها را بر نتابد بيش از گذشته نمايان شد...
اينک مخاطب اين سخن در محضر شما مخاطبان گرامي به رياست محترم جمهوري آينده است.
لطفا شما راه نادرست روساي جمهور گذشته را نرويد. از هم اکنون رسانه ملي را مطالبه گر و پرسشگر بخواهيد نه روابط عمومي دولت. شرح صدر و انتقاد پذيري را در ميان همکاران دولت بالا ببريد، آنگاه همه مطالبات جمع نمي شود در ۴ سال براي طرح در مناظرات تلويزيوني.
مردم پرسشگر رسانه مطالبه گر ميخواهد.»