نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

معزی: سوالات مناظره، تحریم و کرونا را نادیده گرفته بود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
معزی: سوالات مناظره، تحریم و کرونا را نادیده گرفته بود

ايرنا/ معاون اطلاع رساني و ارتباطات دفتر رييس جمهوري نوشت: نمودارها هميشه راست نمي‌گويند، نمودار هم مي‌تواند نمايش اطلاعات جعلي براي انحراف افکار عمومي و سانسور حقيقت باشد چيزي مثل سووالات مناظره که تحريم و کرونا را ناديده گرفته بود تا روايتي جعلي از دلايل وضع موجود بسازد.

عليرضا معزي در حساب کاربري خود در توييتر نوشت: نمودارها هميشه راست نمي‌گويند، نمودار هم مي‌تواند نمايش اطلاعات جعلي براي انحراف افکار عمومي و سانسور حقيقت باشد چيزي مثل سووالات مناظره که تحريم و کرونا را ناديده گرفته بود تا روايتي جعلي از دلايل وضع موجود بسازد. به بازخواني يک نمونه از اين اتفاق توجه کنيد.
معزي افزود: کانال تلگرامي خبرگزاري فارس در روز ۱۳ خرداد نموداري را منتشر کرد از روند سرمايه‌گذاري خارجي در ايران و بر آن تيتر زد بي‌رغبتي سرمايه‌گذاران خارجي در دوره‌ روحاني و از بي‌تاثير بودن برجام در جذب سرمايه‌ها گفت به "بلد بودن زبان دنيا" هم کنايه زد.


وي تاکيد کرد: نموداري در بازه‌ زماني ۲۰ ساله و بدون ذکر منبع براي داده‌ها که با انتظار مخاطب براي رشد سرمايه‌گذاري پس از اجرايي شدن برجام اصلا همخواني نداشت. نمودار مشکوک به دستکاري بود.


معاون اطلاع رساني و ارتباطات دفتر رييس جمهوري تصريح کرد: مرجع رسمي اعلام آمار سرمايه‌گذاري خارجي در کشور، سازمان سرمايه‌گذاري و کمک‌هاي اقتصادي و فني ايران است و اين آمار رسمي اين سازمان است:


معزي اظهار کرد: در اين نمودار با اجرايي شدن برجام از دي‌ماه ۱۳۹۴ روند صعودي سرمايه‌گذاري خارجي با شيب تند مشاهده مي‌شود آن چنانکه که در سال ۹۶ و قبل از خروج ترامپ از برجام، بالاترين ميزان سرمايه‌گذاري خارجي ثبت مي‌شود بيش از ۶ برابر رقمي که خبرگزاري فارس در نمودار دستکاري شده قرار داده است.
وي خاطر نشان کرد: تاثير خروج ترامپ از برجام در ارديبهشت ۹۷ در روند نزولي نمودار پس از سال ۹۶ کاملا مشهود است. در نمودار جعلي نه از صعود ۹۴ تا ۹۶ خبري است و نه از نزول ۹۶ تا ۹۸ چراکه بايد تاثير اقتصادي بود و نبود برجام در ذهن مخاطب سانسور شود.

وي تصريح کرد: اين يک اصل پذيرفته شده است که کاهش تنش، مذاکره و ايجاد ثبات در روابط با جهان، بسترساز جذب سرمايه‌ خارجي است اما به شکلي حيرت‌آور، منتشرکنندگان نمودارهاي جعلي بر رد اين گزاره اصرار مي‌کنند و به شهروندان مي‌گويند که اتفاقا ديپلماسي، صلح و توافق به کاهش سرمايه‌گذاري مي‌انجامد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر